Muhammet Ergün 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 denemek için aygazdan aldım menzili düşük çıktı. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Lpg nin karışım bir gaz olmasi, ithalat ı yapıldığından misirdan cezayir den gaz alinmasi, bayiilerin kendi kafalarına göre basınç ayarı yapmaları gibi nedenlerden ötürü gazli araba çok bilinmeyenli denklem gibi. Yorum bağlantısı
Kenan Koç 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 bildiğiniz ucuz sağlıklı kullanıp denediğiniz depoda daha fazla km yapan gaz markasını paylaşırsanız memnun oluruz Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 bildiğiniz ucuz sağlıklı kullanıp denediğiniz depoda daha fazla km yapan gaz markasını paylaşırsanız memnun oluruz Ucuz gaz kullanacak kadar zengin değilim [emoji3] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Ucuz gaz kullanacak kadar zengin değilim [emoji3]Kriteriniz fiyat mı? Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Kriteriniz fiyat mı?Değil elbette kalite, sorunsuzluk ve performans. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Değil elbette kalite, sorunsuzluk ve performans.Maraş'ta en ucuz gaz Ulaşlı. Performans ve sorunsuzluk gidilen mesafe Shell'de satılan gazdan çok daha iyi aradaki fiyat farkı 30-40 Kuruş. Yani genelleme yapmak doğru değil. Shell'de satılan aynı gaz iki aynı kişiye ait petrolde fiyat farkı 20-25 Kuruş oynuyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Maraş'ta en ucuz gaz Ulaşlı. Performans ve sorunsuzluk gidilen mesafe Shell'de satılan gazdan çok daha iyi aradaki fiyat farkı 30-40 Kuruş. Yani genelleme yapmak doğru değil. Shell'de satılan aynı gaz iki aynı kişiye ait petrolde fiyat farkı 20-25 Kuruş oynuyor. O zaman il bazında lpg istasyonu tavsiyeleri olursa daha iyi olacak gibi. Zira ankara da ulaşlı yok bildiğim kadarıyla. En ucuz ve kaliteli gaz çevremde kullananlara göre kale gaz firmasının meselâ. 1 Yorum bağlantısı
Kenan Koç 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 benim demek istediğim madem katkılı gaz tıkama yapıyor katkısız ama performansı iyi olan gaz markası hangisi Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Arkadaşlar bir yorum okumuştum ki bahse konu meseleyi şu şekilde yorumlamış. Gaz kuru ve isli bir yanma gerçekleştirdiği için motoru öldürüyor diyor. Katkıdan kasıt yağ diyor. Katkılı gaz kullanırsanız en fazla filtreleriniz dolar ve bunu değiştirmek maliyetli bir şey değil diyor. Bitik soba borusu gibi olmuş bir motor sahibi olmaktansa tıkalı bir filtre sahibi olun onuda değiştirin belirli km lerde diyor. Ne kadar doğru bilemem.. Ben Shell ve Aygaz kullanıyorum.. Daha hiç katkısız gaz almadım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Arkadaşlar bir yorum okumuştum ki bahse konu meseleyi şu şekilde yorumlamış. Gaz kuru ve isli bir yanma gerçekleştirdiği için motoru öldürüyor diyor. Katkıdan kasıt yağ diyor. Katkılı gaz kullanırsanız en fazla filtreleriniz dolar ve bunu değiştirmek maliyetli bir şey değil diyor. Bitik soba borusu gibi olmuş bir motor sahibi olmaktansa tıkalı bir filtre sahibi olun onuda değiştirin belirli km lerde diyor. Ne kadar doğru bilemem.. Ben Shell ve Aygaz kullanıyorum.. Daha hiç katkısız gaz almadım..LPG motora değil subaplara Zarar veriyor. O Yüzden yağlama iyi derler. Bu da subapların ömrünü uzatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 LPG motora değil subaplara Zarar veriyor. O Yüzden yağlama iyi derler. Bu da subapların ömrünü uzatıyor. Aynen abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 8 10 depoda bir aygaz almak yararlı olur. Filtreyi gerçekten çabuk tıkıyor. Milangaz ucuzdur, yaptığı km de çok övülen shell ile aynıdır, hatta fazladır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts