Tolga Erdem 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Başka bir forumda katkılı otogazın regülatöre siyah kalıntılar bırakarak içini berbat ettiğine dair fotoğraflar paylaşıldı.Bu konuda bizim forumun görüşü nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Ben aygaz ve ucuz gaz kullandım. 25 bin km sonra filtre söküldü. Tertemizdi ustada şaşırdı. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Katkılı otogazdan kasıt nedir hocam? Aygazda katılan katkıyı gördüm. Görmez olaydım nereyi olsa tıkar... Katkısız otogaz satan var mı acaba? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 O zaman şunu mu anlıyoruz? En iyi gaz en ucuz gaz... Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Allah allah aygazcıydım değişmek mi lazm o zaman Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Ben 50bin km'dir yüzde 90 oranında aygaz kullanıyorum ,ilk aldığım zaman bir regülatör değişimi yapmıştım ama o zaman değiştiren arkadaş 4-5 sene ömrü var regülatörün ömrü bitmiş dedi.Şuan sürekli aygazdan alıyorum kafam karıştı ,benim araç bir kaç başka firma denediğimde direk lpg gösteriminde bozulma yaptı ve kmdede mesafe olarak düşme çok açık gözüktü.Ama bu katkı muhabbeti kafamı karıştırdı ne yapsam nereye geçsem diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 lukoil denemiştim oda motor sesini bile değiştirdi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 O zaman şunu mu anlıyoruz? En iyi gaz en ucuz gaz... aynen abi, yıllarca aygaz ve Shell den aldım, ne oldu ? hiç bir şey, şimdi en ucuzundan alıyorum, gayet te iyi, dün 1.75 den doldurdum, hiç bir fark yok. Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 O zaman şunu mu anlıyoruz? En iyi gaz en ucuz gaz... Deodoranttir o [emoji3] Bkz. Aeresol http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27019089 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Valla 15 bin Km oldu. Nerde ucuz oraya yapıştım. Tık demedi. LPG yi tasarruf için takıyoruz. Amacına uygun olsun Haftaya bakım var. Sonucu yazarım. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Katkılı gaz satan firmalar tazminat ödedi lpg bayilerine, el altından oldu bunlar, pek medyaya yansımadı. Bir tanesini ben biliyorum, tunalı otagaz 50 bin lira aldık demişti. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Böyle düşününce katkısız kaliteli bir yer mi mantıklı Misal shell mi? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Katkılı euro lpg diye bi reklam vardı bi ara.Malüm çok tutuluyordu.Sonra katkının sıkıntı çıkardığını okumuştum. Sonra da reklam çıkmamaya başlamıştı. Şimdi katkılı yoktur herhalde. Yorum bağlantısı
Murat Bal 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 aynen abi, yıllarca aygaz ve Shell den aldım, ne oldu ? hiç bir şey, şimdi en ucuzundan alıyorum, gayet te iyi, dün 1.75 den doldurdum, hiç bir fark yok. Hoca nereden doldurdun ayıptır sorması Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 aynen abi, yıllarca aygaz ve Shell den aldım, ne oldu ? hiç bir şey, şimdi en ucuzundan alıyorum, gayet te iyi, dün 1.75 den doldurdum, hiç bir fark yok. 1.75 nedir ya ayıptır ya en azından söyleme abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 1.75 nedir ya ayıptır ya en azından söyleme abi Bizde ariyoruzki en pahali kim veriyor ondan alalım diye [emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Sürekli katkılı gaz kullanmanızda sakınca yok. Rast gele gaz alıyorsanız katkılı almayın. Yorum bağlantısı
Kenan Koç 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 şöyle yapsak olurmu ucuz ama iyi gaz firmaların isimlerini aramızda paylaşsak olurmu acaba Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 İstanbul içinde nerede ucuzsa oradan alıyorum. Avcılar-Parseller'de Aygaz var. Ucuz olmasına rağmen, menzil düşüklüğü (aeresol, hava, atc kapatımı gibi hilelerden olabilir) gördüğüm için oradan almıyorum. Anadolu'da Texaco, Sunpet, Kadoil yine ucuz bildiğim yerlerden alıyorum. Prins filtrem 20 bin km ardından değişti. Filtrede gözle görülen birşey farketmedim. Filtrede ağır bir lpg kokusu vardı o kadar. O da normal zaten. Hileyi firma değil şahıslara ait olan bayiler yapıyor zaten. Yani PO kötü shell iyi, BP dandik, Total iyi demek yanlış. Hangi shell istasyonu iyi, hangisi kötü? Hangi total iyi hangi total kötü? Önemli olan bu. Bunu da bilmek çok zor. Onun için ben genel olarak ya ucuzu ya da kredi kartı kampanyası, ücretsiz yıkaması v.s. kampanyası olanı seçiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Hoca nereden doldurdun ayıptır sorması kurtuluş itfaiyesinin yanında sunoil. Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 (düzenlendi) Sisli Grand Cevahir Hotel onune eski Full istasyonunun yerine bir benzinci acildi. Orada en son gordugumde 1.70 kusurli fiyatlardan Lpg satiliyordu. Guvenip alamadim, direkt TP'ye gittim. Oradan gaz alan oldu mu hic? 6 Ocak 2015 tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Mo gaz ve Milangaz da katkı var mı?Aygaz ve mogazda var diye biliyorum. Milangazda yok. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Aygaz katkılı. Lpg filtrelerini çabuk tıkıyor. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Sürekli Shell den alıyorum. Birkaç kere denemek için Aygaz, PO ve İpragazı kullandım. Hiç farklılık yok.. 7 Ocak 2015 tarihinde Cemal Cangöner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts