Köksal Yılmaz 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Benimki daha kısa sürüyor. yaklaşık 1,5 dakika kadar.. Fotosunda hep yanıyormuş hissi verdi de(benim servis ducato onda da egr yüzünden yanıyor sürekli). Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Fotosunda hep yanıyormuş hissi verdi de(benim servis ducato onda da egr yüzünden yanıyor sürekli). Bilgisayarı tak sök.. Sönüyor. En az 250-300 km yanmıyor. Sonra devam. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Abi neymiş airbag'in derdi peki? Sani "Güç kaynağı devre arızası" diyor, ancak yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre bu araçların airbag sistemleri çok karmaşık, bazı kullanıcılar akü değişiminde bile arıza lambasının yandığını ve söndürülmesi gerektiğini yazmışlar. Ben de orada bir sigorta gevşekliği, oksitlenme, zayıf temas benzeri birşey olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarı tak sök.. Sönüyor. En az 250-300 km yanmıyor. Sonra devam. Sen bilgisayar mı takıyorsun? Çok ilkel. Ben 5 cm.lik kablo ile hallediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Sen bilgisayar mı takıyorsun? Çok ilkel. Ben 5 cm.lik kablo ile hallediyorum. Fiat teknolojisi işte abi,daha ne beklersin Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Abi güle güle kullan. Allah kaza bela göstermesin.... Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 abi aracını yeni gördüm gerçekten çok temiz ve diri duruyor güle güle binin inş ben çok beğendim Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 He, bildiğin tokat, 136 beygirin tokatı Mükremin bey, Daha önceki mesaların birinde yazmıştım. Roverin 600-620 si serisi 131 beygirdir. Kazasız sürüşler... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 (düzenlendi) Aracı aldığımda kırık olan ön panjurun eksiğini tamamladık. Yine el yapımı! Her zaman olduğu gibi plexiglas! Akşama boya işi var. 30 Ocak 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Ne tırt çıktı bu Rover be abi.. Eline sağlık.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Ne tırt çıktı bu Rover be abi.. Eline sağlık.. Hasetsin. 16. ile ilgilenmek içinden gelmiyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Hasetsin. 16. ile ilgilenmek içinden gelmiyor mu? 16. değil abi benimki.. OTTO O kadar mükemmel ki, ilgilenecek birşey kalmıyor bana. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 (düzenlendi) Detay: Panjur bitti Önceki hali: Arka camın önündeki 3. stop lambası güneşten kavrulmuş. Plexiglas bizim işimiz.! Çalışmalar devam ediyor. 3 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Hayırlı olsun çok güzel araç. BMW mercedes halt etmiş. Yakıtı nasıl? Sorması ayıp masraflar ile kaça mal oldu? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Hayırlı olsun çok güzel araç. BMW mercedes halt etmiş. Yakıtı nasıl? Sorması ayıp masraflar ile kaça mal oldu? Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun. Ş,içi 30 kr. civarında, bakımlardan sonra şehirlerarası çıkmadık hiç. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Orta konsoldaki cam kumanda paneli. Ampulleri perişan olmuş! Orijinal ampuller. Led takalım? Pirinç tanesi kadar ampulün yerine en küçük ledlerden aldım ama yine de büyük geldi. Kenarlarından zımpara ile traşlamak zorunda kaldım. Güzel oldu. 9 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Orta konsoldaki cam kumanda paneli. Ampulleri perişan olmuş! Orijinal ampuller. Led takalım? Pirinç tanesi kadar ampulün yerine en küçük ledlerden aldım ama yine de büyük geldi. Kenarlarından zımpara ile traşlamak zorunda kaldım. Güzel oldu. Maşallah gün geçtikçe daha da güzelleşiyor Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Mükremin abi süpersin. Direksiyon işini ne yaptın ? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Mükremin abi süpersin. Direksiyon işini ne yaptın ? Sağdaş, havaların ısınmasını bekliyorum. Daha öncelikli işler var. Haftaya kilometre saat göstergesini söküp ampulleri tazelemeyi düşünüyorum. Onlar da sönük yanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 "Wheeler Dealers" programı gibisin abim. Ellerine, emeğine sağlık.. (Gerçi onlar hiç Rover yapmamış (Range Rover hariç) Araba tırt, ona birşey diyemiycem) Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Sağdaş, havaların ısınmasını bekliyorum. Daha öncelikli işler var. Haftaya kilometre saat göstergesini söküp ampulleri tazelemeyi düşünüyorum. Onlar da sönük yanıyor. bu işleri yaparken banada haber verde abi aradan benimkide çıksın, bende gösterge panellerindeki ampulleri degiştireyim dedim, hafta içi ampulleri almıştım hafta sonu söküp taktık kardeşimle, ampuller tamam ama volt ları farklıymış, yani kimisi çok kısık kimide hiç yanmadı, nasıl yapcez bu işi? bu arada; ampuller 12. volt, 2 vat yazıyordu küçüklerde, büyükler zaten bir boy büyügü onlarda hiç bir şey yazmıyor, 10 tabe küçük, 4 büyükdü galiba, dikkatimi çeken durum ; panel gayet temiz, ampuller temiz ama ışık zayıf, neden olabilir abi. ? 9 Şubat 2015 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 bu işleri yaparken banada haber verde abi aradan benimkide çıksın, bende gösterge panellerindeki ampulleri degiştireyim dedim, hafta içi ampulleri almıştım hafta sonu söküp taktık kardeşimle, ampuller tamam ama volt ları farklıymış, yani kimisi çok kısık kimide hiç yanmadı, nasıl yapcez bu işi? Ampulleri neye göre aldın ki? Öğleden sonra buraya koyacam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts