Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Abim aracın hayırlı olsun İyiki bu aracı almışsın bizde satan hanımefendiye Mondeo aldık bir müşteri daha kazandık Usta iyi olmuş, Rover'in ustası beş para etmezmiş onun kırıp döktüklerini ben topluyorum . Hiç olmazsa Mondeoya düzgün bakılır da usta nasıl olurmuş anlar hanımefendi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Yorum selbes mi? Cumartesi egzost uclarını hallettik. "Neden sürekli arkadan foto var?" "14 gündür (2 hafta) aracın arkasına bakmamıştın. Kötü birşey var diye heyecanlandım. Yokmuş çok şükür." "Bu aracın arkası bir başka güzel görünüyor. Sanki alttan difüzör olsa ne hoş olur." :atinintikamisimileyheyhey: Gayet güzel Abim.. Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Yorum selbes mi? "Neden sürekli arkadan foto var?" "14 gündür (2 hafta) aracın arkasına bakmamıştın. Kötü birşey var diye heyecanlandım. Yokmuş çok şükür." "Bu aracın arkası bir başka güzel görünüyor. Sanki alttan difüzör olsa ne hoş olur." :atinintikamisimileyheyhey: Gayet güzel Abim.. Güle güle kullan.. Tutturamadın Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Hava fırsat verirse inşallah şunları da ön kapılara takacağız. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Neresi olmamış abi? Roverin de kontak girişi ışıklıymış Amulü mü patlak nedir? Bıraktım öylece, nasıl olsa ihtiyaç yok. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Bende de var bende de var[emoji12] Bendeki de lengeli fötür ama biraz eskimiş[emoji1] Yorum bağlantısı
Turkay Enez 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Hayırlı olsun Mükremin abi.Araç gayet diri duruyor.Ciddi anlamda almaya niyetlenip uygun temizini bulamamıştım.Dış kabuğu hariç tamamen Honda accord diyebiliriz,bence zamanının accordundan daha yakışıklı ve kibar bir kasaya sahip. Sunroof olmayışı dikkatimi çekti,genelde hepsinde vardı diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, sunroof 600 lerde yok, 620-623 lerde standart... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 araç dipdiri maşallah. olmaz böyle bir şey. yalnız bunda bence honda'nın etkisi büyük. japon en dürüst arabayı yapıyor. yıllarca biniyorsun. ben bunların sanıyorum bir sonraki kasalarını pek beğenirdim. içi muhteşem görünürdü. tabi iyi/kötü bilemiyorum ama görsel açıdan son derece şıktı. erol'unki de çok şıkmış. merso jantların bijon aralığının tutması şaşırtıcı, uyuyor demek. maşallah Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...Güzel araba... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Detay; Hafta sonu yine çalıştık. Orijinal kapı hoparlörleri, sol taraf çarpıntı yapıyordu, Sony yakıştı. Ayrıca; bütün kapı trimlerini söküp kilit/menteşe bakımı ve yağlamasını yaptık. Bagaj ve plaka lambalarından yanık olanları değiştirdik. Temizleyip düzelttik. Farlarımızın ayarını kontrol ettik. Sol far yüksek duruyor. Sakin yağışsız bir gecede ayarlayacağız. Radyatör genleşme kabı içini göstermiyordu. Temizleyip pakladık. Arka camdaki çizgi şeklindeki fren lambasını onarıp yeniden takmak üzere söktük. Bagaj için şerit led aydınlatma projesine giriştik. Bir de en önemlisi, airbag lambası aldığımdan beri sürekli yanıyordu, bir iki ustaya gösterdim, atomu icad etmişler gibi havalara girip olmadık paralar istediler. İntermetten sağlam bir araştırma yaptım ve arıza tespiti ile arıza lambasının nasıl söndürüleceğini öğrendim. Oğlumla birlikte 10 dakikamızı aldı. Artık gösterge panelinde yanan bir arıza lambamız yok! Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Ellerinize sağlık abi Bu ufak işçiliklere büyük paralar istenmesini hala çözemedim. Kafamdaki ankara hayalleri suya düştü çıkmacıları gezdikten sonra suratımdan anlıyorlar herhalde dışardan geldiğimi, bir tüyde biz koparalım diyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Detay; Hafta sonu yine çalıştık. Orijinal kapı hoparlörleri, sol taraf çarpıntı yapıyordu, Sony yakıştı. Ayrıca; bütün kapı trimlerini söküp kilit/menteşe bakımı ve yağlamasını yaptık. Bagaj ve plaka lambalarından yanık olanları değiştirdik. Temizleyip düzelttik. Farlarımızın ayarını kontrol ettik. Sol far yüksek duruyor. Sakin yağışsız bir gecede ayarlayacağız. Radyatör genleşme kabı içini göstermiyordu. Temizleyip pakladık. Arka camdaki çizgi şeklindeki fren lambasını onarıp yeniden takmak üzere söktük. Bagaj için şerit led aydınlatma projesine giriştik. Bir de en önemlisi, airbag lambası aldığımdan beri sürekli yanıyordu, bir iki ustaya gösterdim, atomu icad etmişler gibi havalara girip olmadık paralar istediler. İntermetten sağlam bir araştırma yaptım ve arıza tespiti ile arıza lambasının nasıl söndürüleceğini öğrendim. Oğlumla birlikte 10 dakikamızı aldı. Artık gösterge panelinde yanan bir arıza lambamız yok! Ohooo... Bu Röver hepten bitik çıkmış abi.. Eline sağlık.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Ohooo... Bu Röver hepten bitik çıkmış abi.. Eline sağlık.. O bitik haliyle ne 16'ları tokatlar bir görsen. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 O bitik haliyle ne 16'ları tokatlar bir görsen. Tokat mokat anlamam abi.. Bitik işte.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 O bitik haliyle ne 16'ları tokatlar bir görsen. Tokat mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Tokat mı ? He, bildiğin tokat, 136 beygirin tokatı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Kerem cim, Mükremin abi 10 dk da hata kodunu silmiş , hani sana da lazım olabilir belki Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 He, bildiğin tokat, 136 beygirin tokatı Ben bundan sandım Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Kerem cim, Mükremin abi 10 dk da hata kodunu silmiş , hani sana da lazım olabilir belki Benimki daha kısa sürüyor. yaklaşık 1,5 dakika kadar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts