Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Nasıl yani? Böyle işte abi. Bi kağıda Rover yaz ve yapıştır. Şaka şaka.. Ellerine sağlık abim. Bunun gibi sanırım. Birde bir arkadaşımız bunu yapmış. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268012-yeni-dokunu%C5%9Flar/Alıntı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 (düzenlendi) Böyle işte abi. Bi kağıda Rover yaz ve yapıştır. Şaka şaka.. Ellerine sağlık abim. Bunun gibi sanırım. Birde bir arkadaşımız bunu yapmış. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268012-yeni-dokunu%C5%9Flar/Alıntı Hmmm. Biraz banal gibi geldi ama, ilerde deneyebilirim. 23 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi eline sağlık.Pleksi çalışman son derece güzel olmuş.Ledlerin önüne kırmızı folyo yağıştırırsan daha tatlı bir kırmızı ton yakalanır. Nacizane böyle bir çalışma yapama imkanı bulmuşum.Fikir verir diye sunmak istedim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246339-vw-caddy-3stop-yaz%C4%B1s%C4%B1/ Ledlerin o şekilde tatlı görünmeside oldukça hoş olmuş.Aslında folyo haricinde bence hiç ellemeyin. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi eline sağlık.Pleksi çalışman son derece güzel olmuş.Ledlerin önüne kırmızı folyo yağıştırırsan daha tatlı bir kırmızı ton yakalanır. Nacizane böyle bir çalışma yapama imkanı bulmuşum.Fikir verir diye sunmak istedim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246339-vw-caddy-3stop-yaz%C4%B1s%C4%B1/ Ledlerin o şekilde tatlı görünmeside oldukça hoş olmuş.Aslında folyo haricinde bence hiç ellemeyin. Gerçekten çok güzel olmuş Oktay, kimbilir belki ileride denerim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Frene basınca yanıyor de mi ? Yav işte tüm sorun burada, ben frene basarken yanıp yanmadığını göremiyorum ki! Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Yav işte tüm sorun burada, ben frene basarken yanıp yanmadığını göremiyorum ki! Uzun uzun bassan belki sönmeden yetişebilirsin, denemek lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi Ayhan Işık ziyareti yaparsan yemek sonrasında zevk ile görebilirsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Bence yazı olmaz abi. ELine sağlık güzel olmuş. Oktay abinin dediği gibi folyo ile daha güzel olur. Frene basınca yanıp yanmadığını anlamak için oraya kırmızı küçük bir led koy içeriden görünecek şekilde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Araba rölantide, el freni çekili iken frene tuğla koy, sonra in bak abi.. Led med, başkasını arama vs boşver. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Sen bi düşün yazı işini derim Bakalım, daha öncelikli işler var. Bence yazı olmaz abi. ELine sağlık güzel olmuş. Oktay abinin dediği gibi folyo ile daha güzel olur. Frene basınca yanıp yanmadığını anlamak için oraya kırmızı küçük bir led koy içeriden görünecek şekilde Geri geri dükkanların vitrinlerine yanaşıyorum. Güzel görünüyor. Bir gün lambaya bakacam diye markete girersem bak sen. Araba rölantide, el freni çekili iken frene tuğla koy, sonra in bak abi.. Led med, başkasını arama vs boşver. Kerem hem yandığını, hem söndüğünü görmek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 ... Geri geri dükkanların vitrinlerine yanaşıyorum. Güzel görünüyor. Bir gün lambaya bakacam diye markete girersem (1) bak sen. Kerem hem yandığını, hem söndüğünü görmek lazım. (2) (1) Park sensörü yokmu Rower da? (2) O teknoloji henür Tr de yok abim.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Ben hiç otomatik Rover sürmedim, şimdi sen alınca içim kıpır kıpır oldu abi.. Ne dersin, bir organizasyon olur mu acaba ? B ehliyet yeterli değil mi Rover sürmek için ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 (1) Park sensörü yokmu Rower da? (2) O teknoloji henür Tr de yok abim.. Park sensörü yok. Kötü yakaladın beni, var! da diyemiyoruz. Yapılacak işler arasına yazdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Park sensörü yok. Kötü yakaladın beni, var! da diyemiyoruz. Yapılacak işler arasına yazdım. Abi yakınında bir servis var uğra Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Park sensörü yok. Kötü yakaladın beni, var! da diyemiyoruz. Yapılacak işler arasına yazdım. Tırt yani. Tezim bir daha kanıtlanmış oldu. E tabi bi Land Rover değil.. Yada Sedici.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Ben hiç otomatik Rover sürmedim, şimdi sen alınca içim kıpır kıpır oldu abi.. Ne dersin, bir organizasyon olur mu acaba ? B ehliyet yeterli değil mi Rover sürmek için ? Ufffff, hanginize cevap yazacağımı şaşırdım. Ben de hiç otomatik (jatcolu) dizel mondeo sürmedim. İçim hiç de kıpır kıpır olmadı. Tamam çok istiyorsan, bir organizasyonda getiririm sürersin. Yalnız çok sürdürmem ha.! Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Abi yakınında bir servis var uğra Dün yine görüştük. Sabah kuru ayazda kapının önünde cıgara içiyordu. Bir ayağım hep orada. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Ufffff, hanginize cevap yazacağımı şaşırdım. Ben de hiç otomatik (jatcolu) dizel mondeo sürmedim. İçim hiç de kıpır kıpır olmadı. Tamam çok istiyorsan, bir organizasyonda getiririm sürersin. Yalnız çok sürdürmem ha.! Zaptedebileceğini bilsem sıkıntı yok, sürebilirsin.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Tırt yani. Tezim bir daha kanıtlanmış oldu. E tabi bi Land Rover değil.. Yada Sedici.. Yav geçen arkadaşlardan birinin arabasının uzaktan kumandasıyla anahtarında bir problem vardı. Hatırlayamadım hangisiydi. Ne oldu kumandaya, koca usta yapabildi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts