Ahmet Ekici 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun ağabey. Kazasız, belasız ağız tadıyla binersiniz inşallah. 5 Ocak 2015 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Allah tekerlerini düz bastırsın... Bir zamanlar Ben bunların Tİ lerine hastaydım.. kasa aynı ve güzel... Hayrını Görün.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abi hayırlı uğurlu olsun. Maşallah çok güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abim tekrardan hayırlı olsun, Benim sis farlarını söker yollarım senin emrinde he. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abi hayırlı uğurlu olsun. Makam aracı maşallah. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abi hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermeden güzel günlerde binmek nasip etsin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Evren İskent yazdı: Sİ 98-99 Eurocivic ile motor dahil ortak,, doğru ama Tİ motorda farklılaşıyor:) Saygılarımla. Evren Bey bu civicle değil euro accordla ortak galiba. Çünkü 2.0 motor. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın. İçi ne kadar temiz siz kuaförmü yaptırdınız, yoksa aldığınız kişi çok iyi mi bakmış. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abi Maşallah, güzel günlerde gönlünüzce kullanın. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan korusun. Araç çok güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Hakan Gürsu yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İçi ne kadar temiz siz kuaförmü yaptırdınız, yoksa aldığınız kişi çok iyi mi bakmış. Hakan, oğlum iyi bir temizlik yaptı, kuaför yaptırmadık. Aldığımız kişi aracın 9 yıllık sahibi emekli bir öğretmen hanımefendiydi. Yani araç zaten temiz sayılırdı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mehmet Kaya yazdı: Evren Bey bu civicle değil euro accordla ortak galiba. Çünkü 2.0 motor. Doğru Mehmet Bey. EuroAccord yerine civic yazmışım:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mükremin Kocataşkın yazdı: Hakan, oğlum iyi bir temizlik yaptı, kuaför yaptırmadık. Aldığımız kişi aracın 9 yıllık sahibi emekli bir öğretmen hanımefendiydi. Yani araç zaten temiz sayılırdı. Kardeşim el attısay olay bitmiştir. Ellerine sağlık kardeşimin. Ben Plakaya takmış durumdayım. Elif kızımıza haksızlık olmuş. Evren İskent yazdı: Doğru Mehmet Bey. EuroAccord yerine civic yazmışım:) Saygılarımla. Tahmin ettim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mehmet Kaya yazdı: Kardeşim el attısay olay bitmiştir. Ellerine sağlık kardeşimin. Ben Plakaya takmış durumdayım. Elif kızımıza haksızlık olmuş. Tahmin ettim. İnşallah ona da olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mükremin Kocataşkın yazdı: İnşallah ona da olur. Ne olur Fatih'e haksızlık mı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mehmet Kaya yazdı: Ne olur Fatih'e haksızlık mı Anladın sen onu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mükremin Kocataşkın yazdı: Anladın sen onu. İyi yazın gelirim oraya bak nasıl karıştırıyorum ortalığı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mehmet Kaya yazdı: İyi yazın gelirim oraya bak nasıl karıştırıyorum ortalığı Hiiiç heveslenme, kızım bu plakayı kendisi seçti, abisi için. Yalnız yazın mutlaka gel ki evlermiz biraz şenlensin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mükremin Kocataşkın yazdı: 1-Hiiiç heveslenme, kızım bu plakayı kendisi seçti, abisi için. 2-Yalnız yazın mutlaka gel ki evlermiz biraz şenlensin. 1- Yauv he he inandım bende 2-İnşallah torunlarını getireceğim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mükremin Kocataşkın yazdı: ... Bu fotoğraf neyi anlatıyor abim? Mükremin Kocataşkın yazdı: Düzde basmıyorum da, yokuş çıkarken sol şeridi bırakmıyor. LPG'de bile 136 bg'yi hissettiriyor. Fazla zorlama abim. Rover bu. Bi Ford değil.. Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Hayırlı uğurlu olsun ,Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts