Sertaç Karginer 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Eline sağlık Emre daha büyük bir sorun çıkmadan farketmen iyi olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Geçmiş olsun. Sedan larda bagaja su, tampon altındaki havalandırma deliklerinden giriyor. Tapalardan değil. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ Bu konuda uygulamalı anlatımı var. Ben de uygulamayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Teşekkür ederim. Valla cahillikle her yeri silikonlayabilirdim O parçaları çıkarıp elden geçireceğim. Umuyorum kırmadan sökebilirim Not: hiç yağmur görmemesine rağmen bugün baktım ora yine nemliydi... Tam kurutmadığımdan olsa gerek. bence su baaj gapaandan giriyor,sen kapağı kompile silikonla,sorunun çözülsün 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 bence su baaj gapaandan giriyor,sen kapağı kompile silikonla,sorunun çözülsün hakkat bagaj gapaanı gomple silikonlayıp güzelce gapatıp öylece satayım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ Bu konuda uygulamalı anlatımı var. Ben de uygulamayı düşünüyorum. Şimdi inceledim o konuyu. Muhakkak referans alacağım. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Bagajdan çıkan o kadar eşyanın tam listesini istiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Bu sebepten bagaj temizliği yapmış olmuşsunuz bu zamana kadar bosuna fazla yakıt [emoji14] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 Bagajdan çıkan o kadar eşyanın tam listesini istiyorum Aklıma gelenleri yazayım abi: Stepne Bagaj havuzu 4 adet yaylı yatak demosu, ikisi arka koltukların üzerinde. 2 adet ilk yardım çantası, birinde yangın tüpü de var. 1 tornavida pense takımı 1 alet edevat çantası, wd 40 bunun içinde. 10 lt sanırım cam suyu kar zinciri, çeki halatı 3 takım olta 1 olta takım çantası ve 1 LC waikiki poşeti 1 adet leş olmuş seyahat yastığı 1 adet dikme araç çadırı bir kaç bez vee bir adet açılmamış şemsiye. (espriye açık) aklıma gelenler bunlar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Aklıma gelenleri yazayım abi: Stepne Bagaj havuzu 4 adet yaylı yatak demosu, ikisi arka koltukların üzerinde. 2 adet ilk yardım çantası, birinde yangın tüpü de var. 1 tornavida pense takımı 1 alet edevat çantası, wd 40 bunun içinde. 10 lt sanırım cam suyu kar zinciri, çeki halatı 3 takım olta 1 olta takım çantası ve 1 LC waikiki poşeti 1 adet leş olmuş seyahat yastığı 1 adet dikme araç çadırı bir kaç bez vee bir adet açılmamış şemsiye. (espriye açık) aklıma gelenler bunlar bence o şemsiye çoktan açılmış.kriko (göründüğü kadarıyla avadanlık da) çıkmamış baksana Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 bence o şemsiye çoktan açılmış.kriko (göründüğü kadarıyla avadanlık da) çıkmamış baksana Avadanlık nedir Önder abi önce onu öğreneyim sonra hayıflanırım Google'dan arattırdım aklıma gelen şey çıkmadı resimlerde. Resimli cevap bekliyorum Krikoya gelince.... Nereden bulabilirim ki şöyle güzel araca uygun bir kriko? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Avadanlık nedir Önder abi önce onu öğreneyim sonra hayıflanırım Google'dan arattırdım aklıma gelen şey çıkmadı resimlerde. Resimli cevap bekliyorum Krikoya gelince.... Nereden bulabilirim ki şöyle güzel araca uygun bir kriko? avadanlık,kabaca alet edavat kabı arabada avadanlık krikonun,tornavidanın,belki 12-13 anahtarın ya da arabanın marka -modeline göre ufak el aleti ne ise onların tutturulduğu strafor benzeri malzemeden yapılmış ŞEY üzerinde oyuklar olur,malzmeler o oyuklara oturur.fotoğraf buldum ama maalesef ufak foto. stepnenin iç tarafına oturur,stepne ile beraber baaja vida ilen sabitlenir 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 avadanlık,kabaca alet edavat kabı arabada avadanlık krikonun,tornavidanın,belki 12-13 anahtarın ya da arabanın marka -modeline göre ufak el aleti ne ise onların tutturulduğu strafor benzeri malzemeden yapılmış ŞEY üzerinde oyuklar olur,malzmeler o oyuklara oturur.fotoğraf buldum ama maalesef ufak foto. stepnenin iç tarafına oturur,stepne ile beraber baaja vida ilen sabitlenir Fotoğrafı bile böyle zor bulunuyorsa kendisi kim bilir nasıl bulunur. Benim baaj öksüz, benim baaj yetiiiim Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 arkadaşim bideda o pagaj paspasıni 1 hafta lıgına dısarı çikar sonrasa eşyalar yokken bi oto yıkamacıya gidip arka çamurluk içlerinden başlsyarak bagaj kapağı contası olan kısma vebağaj ek yerlarine özellikde STOP lambalarına tampo komple. çevresine tazyikli su tuttur ama bolca sonra bir kenarsa bagaj içini iyice incele su giren yer neresı bence stop lambası altı muhtemwldir ben gelinin yaris de oradan buldum kendi eski aracımdasa lamba alti contalari sertleşiyordu hatta bir keresindw contanin iyi oturtulmadıgını gördüm. . elinize saglik kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Dün akşam meraktan kontrol ettim ıslaklık yoktu, baharda yine de bir temizlik+kontrol yapayım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 arkadaşim bideda o pagaj paspasıni 1 hafta lıgına dısarı çikar sonrasa eşyalar yokken bi oto yıkamacıya gidip arka çamurluk içlerinden başlsyarak bagaj kapağı contası olan kısma vebağaj ek yerlarine özellikde STOP lambalarına tampo komple. çevresine tazyikli su tuttur ama bolca sonra bir kenarsa bagaj içini iyice incele su giren yer neresı bence stop lambası altı muhtemwldir ben gelinin yaris de oradan buldum kendi eski aracımdasa lamba alti contalari sertleşiyordu hatta bir keresindw contanin iyi oturtulmadıgını gördüm. . elinize saglik kolay gelsin Aynen havalar ısınınca öyle yapayım. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Şubat 2015 Yazar Paylaş 4 Şubat 2015 Bugün benim bagajı yine ıslak buldum. Keçeyle pandizotu balkona çıkardım yıkadım, şu an kuruyorlar. Bagajdaki çürüklere de zımpara ve boya yapmak istiyorum. İnternette satılan herhangi bir tonik mavi sprey boyayla yapsam ton farkı olur mu? Yoksa aracın boya koduna bakarak mı arayayım boyayı? Örnek: http://www.hizlial.com/ford-9525-tonik-mavi-cizik-giderici-rotus-sprey-boya-400ml/10443936 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Bugün benim bagajı yine ıslak buldum. Keçeyle pandizotu balkona çıkardım yıkadım, şu an kuruyorlar. Bagajdaki çürüklere de zımpara ve boya yapmak istiyorum. İnternette satılan herhangi bir tonik mavi sprey boyayla yapsam ton farkı olur mu? Yoksa aracın boya koduna bakarak mı arayayım boyayı? Örnek: http://www.hizlial.com/ford-9525-tonik-mavi-cizik-giderici-rotus-sprey-boya-400ml/10443936 Mutlaka aracın koduna göre boya yaptır Emre. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Bence suçlu stepne havuzu.... Hava sirkülasyonunu kestiği için nem sürekli birikiyor... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Şubat 2015 Yazar Paylaş 4 Şubat 2015 Abi kendim boyayacağım o havuzun içini ama daha önce hiç boya yapmadım sayılır. Oraya astar atılır mı nasıl olur hiç bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Bagaj havuzu diyecektim. Stepne havuzu yazmışım. O sonradan koyduğunuz plastik örtü. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Bagaj havuzu diyecektim. Stepne havuzu yazmışım. O sonradan koyduğunuz plastik örtü. Hımm evet, zaten yaklaşık 1 aydır onu çıkarttım. Kullanmıyorum. Sorunu düzeltene kadar da daimi olarak koymam Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 (düzenlendi) Benim aracın bagajına epeydir hiç bakmadım. Yani açıp kapatıyorum ama keçenin altına bakmadım..Bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü ıslak olsa araçta bence buğulanma yapar zaten.. Geçmiş olsun. 5 Şubat 2015 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts