Gökhan Vela 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Herkese merhaba; Aracı 2 ay önce almıştım ama şans işte önceki bir problem sebebi ile araç susuz kaldı ve conta yaktım conta değişti ve tüm bakımlar yapıldı.su eksiltme problemi ortadan kalktı fakat motor rolantide daha sarsıntılı çalışıyor bugun yapan servise tekrar götürdüm hiç bir problem olmadığını söylediler.gerçekten de aracın çekişi ve performansında bir problem yok.bu durumda ne yapmam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Guest Serhat Tüysüz 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Banada ilk aldığımda motorun çalışması sarsıntılı gelmişti, servise götürdüğümde bir sorun yok her şey normal demiştiler. Kıyaslamayı bir önceki aracım olan fiorino'nun motoruna göre yaparsam eğer ford motorda fiat'a göre daha fazla sarsıntı oluyor.. Yorum bağlantısı
Gökhan Vela 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Aracı ilk aldığımda bu titreme yoktu usta bir ara motor takozlarını sertleştirdik demişti bu sebeple olabilirmi acaba Yorum bağlantısı
Gökhan Vela 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Aracı ilk aldığımda bu titreme yoktu usta bir ara motor takozlarını sertleştirdik demişti bu sebeple olabilirmi acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts