Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Maşallah, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Bugün bize de C-Max test aracı geldi. C-Max'i alan arkadaşım, aracın performansına ve sürüşüne bayıldığını söyledi. Bu aracın arka kısmı çok yakışıklı duruyor be 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 abi cam tavanada port bagaj işkence gibi , cmax e sığmayan adam daha neye binsin 1 Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 arkadaşalar podyum hazırlığı bitti fakat başlık altında yayınlayamadım yöneticilerden (işte benim c max ım podyumda) başlığıyla yayınlamarını rica ediyorum. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 arkadaşalar podyum hazırlığı bitti fakat başlık altında yayınlayamadım yöneticilerden (işte benim c max ım podyumda) başlığıyla yayınlamarını rica ediyorum.Özcan beyin forum üyeliğinin sonlandırılmasıni yada resim eklemesinin engellenmesini talep ediyorum bu kadar işlem peşi peşine eklenmez ki, yapan var yapamayan var, bizi de düşünün Özcan bey ...Omsa dan foruma özel indirim talep ediyoruz... Ayrıca resimlere ürün fiyatlarını eklerseniz sevinirim. NOT: Aracınız çok güzel olmuş, gülerek kullanın. .. 2 Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 Özcan beyin forum üyeliğinin sonlandırılmasıni yada resim eklemesinin engellenmesini talep ediyorum bu kadar işlem peşi peşine eklenmez ki, yapan var yapamayan var, bizi de düşünün Özcan bey ... Omsa dan foruma özel indirim talep ediyoruz... Ayrıca resimlere ürün fiyatlarını eklerseniz sevinirim. NOT: Aracınız çok güzel olmuş, gülerek kullanın. .. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Özcan beyin forum üyeliğinin sonlandırılmasıni yada resim eklemesinin engellenmesini talep ediyorum bu kadar işlem peşi peşine eklenmez ki, yapan var yapamayan var, bizi de düşünün Özcan bey ... Omsa dan foruma özel indirim talep ediyoruz... Ayrıca resimlere ürün fiyatlarını eklerseniz sevinirim. NOT: Aracınız çok güzel olmuş, gülerek kullanın. .. ? Alıntı yapıp altına mesaj yazmayı unuttunuz sanırım Özcan Bey... Yoksa Omsa dan foruma özel kampanya mesajını mı yazacaktınız? Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 araç sıfır gibi yanıyor maşallah. yalnız bunu ilk hali için yazıyorum. mis gibi boya, orijinal donanım, şahane lastikler, egzozlar da çok güzel. dürüst olmak gerek. kaputtaki siyah pleksiglasla, aracın kapı kolları, bagajı, marşpiye üstü vb. sağında solundaki tenekelerle, simsiyah filmlerini beğenmedim açıkçası. kişisel fikrimdir. bu kadar güzel aracı biraz avam bir havaya sokmuş bence. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Kazasız belasız.. Son fotolarda yapılan işlemlerin bir kısmı cmax'tan öte 90'lara uzanan bir yol gibi geldi bana. Bence daha fazla devam etmemeli sadelikten yana gidilmeli. kişisel görüşüm tabi bu benim. Sakın negatif algılamayın. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 araç sıfır gibi yanıyor maşallah. yalnız bunu ilk hali için yazıyorum. mis gibi boya, orijinal donanım, şahane lastikler, egzozlar da çok güzel. dürüst olmak gerek. kaputtaki siyah pleksiglasla, aracın kapı kolları, bagajı, marşpiye üstü vb. sağında solundaki tenekelerle, simsiyah filmlerini beğenmedim açıkçası. kişisel fikrimdir. bu kadar güzel aracı biraz avam bir havaya sokmuş bence. övgü bey, yorumlarınız için teşekkür ederim fikrinize saygı duyuyorum diyer detaylar zevk meselesi tabi. Kazasız belasız.. Son fotolarda yapılan işlemlerin bir kısmı cmax'tan öte 90'lara uzanan bir yol gibi geldi bana. Bence daha fazla devam etmemeli sadelikten yana gidilmeli. kişisel görüşüm tabi bu benim. Sakın negatif algılamayın. teşekkürler hüseyin bey yorumunuzu dikkate alıcam dahada öteye gitmiyicem 1 Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 (düzenlendi) ? Alıntı yapıp altına mesaj yazmayı unuttunuz sanırım Özcan Bey... Yoksa Omsa dan foruma özel kampanya mesajını mı yazacaktınız? Özcan beyin forum üyeliğinin sonlandırılmasıni yada resim eklemesinin engellenmesini talep ediyorum bu kadar işlem peşi peşine eklenmez ki, yapan var yapamayan var, bizi de düşünün Özcan bey ... Omsa dan foruma özel indirim talep ediyoruz... Ayrıca resimlere ürün fiyatlarını eklerseniz sevinirim. NOT: Aracınız çok güzel olmuş, gülerek kullanın. .. inan bey çok şakacısınız valla zor durumda kaldım şimdi abi ne istiyorsan bana yaz yardımcı olayım ayrıca yorumunuzu çok beyendim engelleme talebi falan güzeldi yani ozcansasmaz@omsaline.com 21 Ocak 2015 tarihinde özcan şaşmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 Süper (biraz reklam içerikli olmuş sanki ) necati bey merhaba benim amacım burda ürün satmak veya reklam yapmak değildi sadece arabama güzel şeyler yaptığıma inandığım için sizlerle paylaşmak istedim bu işin içinde olduğum için belki arayıpta bulamayan arkadaşlar vardır yardımcı olayım dedim. bu aracın üzerindeki bazı ürünler firmamıza ait değil en önemlisi multi medya cihazı naviin e rakip firma olan cyclone firmasının ürünüdür. naviin bizim grup şirketimiz anlayacağınız reklam peşinde değildim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 övgü bey, yorumlarınız için teşekkür ederim fikrinize saygı duyuyorum diyer detaylar zevk meselesi tabi. teşekkürler hüseyin bey yorumunuzu dikkate alıcam dahada öteye gitmiyicem Bir ara ticaretimiz olmuştu. Aklıma geldi yazayım dedim, yasak olabilir. Omsaline her yere mal vermiyor dediler, doğru mu? Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 Bir ara ticaretimiz olmuştu. Aklıma geldi yazayım dedim, yasak olabilir. Omsaline her yere mal vermiyor dediler, doğru mu Doğrudur hüseyin bey Yorum bağlantısı
Levent Okutan 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 şİmdi bu DVD Navigasyon sitemini ne ypalım tavsiyesi olan vrsa iyi olur.Az bir mebla değil ve sorunsuz bir ürün olsun istoyorum.Tecrubeli abilerimizden yardım almak isterim.. Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Aynı sistemi ben de kugama taktırmayı düşünüyorum ve birkaç gün içinde kararımı netleştirmek istiyorum. Önerir misiniz? Yorum bağlantısı
Levent Okutan 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Aynı sistemi ben de kugama taktırmayı düşünüyorum ve birkaç gün içinde kararımı netleştirmek istiyorum. Önerir misiniz? Ben taktırayım buradan yazarım ona göre taktırırsınız..inşallah ben memnun olurumda herkes alıp kullanır.. Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Pişman olmazsınız Kemal bey tek kelimeyle süper olur Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Pişman olmazsınız Kemal bey tek kelimeyle süper olur Özcan Bey merhaba, Bugün siparişi geçtim zaten . Sanıyorum haftaya uygun bir günde serviste montaj yapılacak. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts