Onur Tunç Aldı 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bugun daha dikkatli inceledim.Ben yanılmışım.Gerçekten de sizin dediginiz gibi son guncelleme sonrası şarj daha az gitmeye baslamıs.Güncelleme geldi diye seviniyoruz ama ben güncellemelerin kullanıcıları düşündükleri için yaptıklarını düşünmüyorum. Bence özellikle Samsung her güncelleme ile kullanıcıyı yeni bir telefon almaya yönlendiriyor. Tabi bir sonraki telefonun Samsung olma ihtimali ne kadar onu bilmiyorum. Onu da araştırmışlardır mutlaka... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bir önceki sürüme dönmek gayet basit. Koskoca zamzung bunu yapar mı? Bence yapmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Maalesef samsungun cok dillendirilmeyen yazilim acigi nedeniyle bu guncellemelerin geldigini dusunuyorum. Daha once forumda paylasilan bir programla test ettigimizde bu zaafiyet acikca gozukuyordu. Bu acik daha cok kisisel verilerin disaridan kolay elde edilmesi anlamina geldiginden ve ticari anlamda kullanicisini kaybederek piyasayi da kaybedebileceklerini gozonune alinarak yayimlanan bu yamalar buyuk ihtimalle arka planda antivirus benzeri programlar calistiriyor. Hizi dusurmemek icin arttirilan Islemci gucu ise pil tuketimini arttiriyor. Yukardakiler benim gorusum, yanlis anlasilmasin. Resmi bir kaynak degilim:)) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Yinede bence paranın alabileceği en iyi telefonlari samsung yapiyor.note serisinin işlevselligi hiçbir marka ve modelde yok. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Note ayrı bir seri. Onunla yarışacak telefon yok daha. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Katılıyorum, note serisi piyasada yüksek fiyatla da satılsa sahibini en uzun süre idare edecek model. Benim tek şikayetim ahize sesi. Diğer note4'ümüzün ahize sesi ise gayet güzel. Note serisi sayesind ebaşka modellere pek bakamadığımdan telefon değiştirme dürtülerim de her yıl ekim ayında note serisi yenilenirken ortaya çıkıyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Note4 910p modeli için Marshmallow güncellemesi yayınlanmış. Amerika versiyonu için yayınlandığı söyleniyor. Türkiye için eli kulağında galiba güncellemenin Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Katılıyorum, note serisi piyasada yüksek fiyatla da satılsa sahibini en uzun süre idare edecek model. Benim tek şikayetim ahize sesi. Diğer note4'ümüzün ahize sesi ise gayet güzel. Note serisi sayesind ebaşka modellere pek bakamadığımdan telefon değiştirme dürtülerim de her yıl ekim ayında note serisi yenilenirken ortaya çıkıyor. Saygılarımla. Evet ekimden ekime note takibi yapiyorum.s serilerinide cıkınca avm lerde elime alıp seviyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Bu arada benim ahize sorununu hallettim galiba. Eq adindaki programi ben genelde her telefonumda kullandim dis hoparlor sesini biraz daha guzellestirmek icin ama oncek android serilerinden hoparlor sesi icin fx ve eq ayarinseciliyordu, lolipop ile kalkti belki hatirlayanlar vardir. Bu program ahizeyi de etkiliyor muacaba diyerek direk kaldirdim ve ses duzey degisti ahizenin. Telefonu programlar araciligi ile ozellestirmek guzel ama ummadik ayarlara mudahale olabiliyor. Biraz sans ile sanirim kurtardim durumu. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Bu arada benim ahize sorununu hallettim galiba. Eq adindaki programi ben genelde her telefonumda kullandim dis hoparlor sesini biraz daha guzellestirmek icin ama oncek android serilerinden hoparlor sesi icin fx ve eq ayarinseciliyordu, lolipop ile kalkti belki hatirlayanlar vardir. Bu program ahizeyi de etkiliyor muacaba diyerek direk kaldirdim ve ses duzey degisti ahizenin. Telefonu programlar araciligi ile ozellestirmek guzel ama ummadik ayarlara mudahale olabiliyor. Biraz sans ile sanirim kurtardim durumu. Saygilarimla. Tebrikler Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Note4 910p modeli için Marshmallow güncellemesi yayınlanmış. Amerika versiyonu için yayınlandığı söyleniyor. Türkiye için eli kulağında galiba güncellemenin Yaz dan once bekleniyormuş Türkiye de.Geçen sene 5.0.1 Nisan başında gelmişti.Ben yine nisan başında bekliyorum. Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Bu arada benim ahize sorununu hallettim galiba. Eq adindaki programi ben genelde her telefonumda kullandim dis hoparlor sesini biraz daha guzellestirmek icin ama oncek android serilerinden hoparlor sesi icin fx ve eq ayarinseciliyordu, lolipop ile kalkti belki hatirlayanlar vardir. Bu program ahizeyi de etkiliyor muacaba diyerek direk kaldirdim ve ses duzey degisti ahizenin. Telefonu programlar araciligi ile ozellestirmek guzel ama ummadik ayarlara mudahale olabiliyor. Biraz sans ile sanirim kurtardim durumu. Saygilarimla. Ses ile oynayan bu tarz uygulamalar aslında telefona zarar vermekten baska bir ise yaramıyor.bende kulaklik sesi yetersiz diye bunlardan kullandımAhize ve hoparlar sesini bozmaktan başka ise yaramadı.Hemen kaldırıp Poweamp pro yükledim.Kulaklık sesinden tatmin olmayanlar için en iyi cözüm Poweramp paralı versiyonu.Ucuz ve yüzdeyüz etkili. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Yaz dan once bekleniyormuş Türkiye de.Geçen sene 5.0.1 Nisan başında gelmişti.Ben yine nisan başında bekliyorum. Benim de tahminim nisan başında. Bir video izledim note 4 te note5te ki spen özellikleri vardı çok iyiydi bekliyorum heyecanla 1 Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 (düzenlendi) Benim de tahminim nisan başında. Bir video izledim note 4 te note5te ki spen özellikleri vardı çok iyiydi bekliyorum heyecanla Hangi s pen özelliği? 26 Mart 2016 tarihinde Alpaslan Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 (düzenlendi) Hangi s pen öelliği? Kilit ekrandan yazma. Bir de spen note 5 arayuzu. Şu video da izledim. http://www.youtube.com/watch?v=JaX7j5zMiGE 26 Mart 2016 tarihinde Hüseyin Arık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Kilit ekrandan yazma. Bir de spen note 5 arayuzu. Şu video da izledim. Evet note5 s pen arayüzü baya güzel.60 ile gelecekmi bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Son güncellemeden beri telefonun wifi hotspot özelliği çalışmıyor. Ayarlardan açıyorum ancak kablosuz cihazlar telefonu göremiyor. Telefonu usb den veya bluetooth dan bağlayınca interneti paylaşabiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı veya çözümü hakkında bir fikri olan? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Son güncellemeden beri telefonun wifi hotspot özelliği çalışmıyor. Ayarlardan açıyorum ancak kablosuz cihazlar telefonu göremiyor. Telefonu usb den veya bluetooth dan bağlayınca interneti paylaşabiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı veya çözümü hakkında bir fikri olan?Aynen calismiyor. Hatta mac ayarlarindan manuel eklemek istedim yone de gormuyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 (düzenlendi) Son güncellemeden beri telefonun wifi hotspot özelliği çalışmıyor. Ayarlardan açıyorum ancak kablosuz cihazlar telefonu göremiyor. Telefonu usb den veya bluetooth dan bağlayınca interneti paylaşabiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı veya çözümü hakkında bir fikri olan?usb den bağlamak ne demek nasıl oluyor o? Bilgisayara mı? 29 Mart 2016 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Ysn den bağlamak ne demek nasıl oluyor o? Bilgisayara mı? Telefonun internetini paylaşırıyorsunuz..diğer cihazlar telefon modem gibi görüp bağlanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) Telefonun internetini paylaşırıyorsunuz..diğer cihazlar telefon modem gibi görüp bağlanıyor.Usb den nasıl oluyor yani. Öbürünü biliyorum. Benim telefon 910f modeli. Güncellemeden sonra da paylaşabiliyorum 29 Mart 2016 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Usb den nasıl oluyor yani. Öbürünü biliyorum. Benim telefon 910f modeli. Güncellemeden sonra da paylaşabiliyorum Bilgisayara kablo ile bağlıyorsun. Bağlantılar menüsünden - internet paylaşımı USB seçtiğinde , bağladığın bilgisayar telefonun internetini kullanabiliyor. Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Bende de pil sorunu başladı resmen..saat 18 gibi pil uyarısı veriyor cihaz...beğenmedim bu durumu Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Bilgisayara kablo ile bağlıyorsun. Bağlantılar menüsünden - internet paylaşımı USB seçtiğinde , bağladığın bilgisayar telefonun internetini kullanabiliyor. Tam tersi olur mu Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 merhaba arkadaşlar ben de operatörden aldım note 4 cihazı ancak hevesim kursağımda kaldı. cihazın ekranına güneş ışığı altında açık renk mor perde iniyor. Sanırım güneş ışığını tam kıramıyor sizde de oldu mu dikkat ettiniz mi? yetkili servise verdim cihazı alalı 4 gün oldu sonu tabi ki hatasız çıktı. yeniden verdim ve detaylı inceleme istedim sonuç yine hatasız çıktı? bu sorun sadece güneşli havada oluyor ve belli açıyla ışın gelince oluyor. Artık paranoyaklaştım ve 1.5 yıldır kullandığım g3 cihazımda da aynı sorun var gibi hissediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts