İçeriğe Yönlendir

Samsung Note4 Detaylı İnceleme(Kullanım Tecrübeleri)

Misafir

Recommended Posts

Tarih eklemek yok sanırım belki uygulama ile.

Düşer tabiki hız. Ama konuşma için farkemez. Bağlantı sinyali için örnek verdim. Tek çizgi sinyal bile olsa nette yavaşlama olmayabilir.

Yorum bağlantısı

Internette telefon ciktigi gunden beri bu durum surekli gundemde tutuluyor. Bu konuyu acan benim. Bugune kadar hattan dusme yasamadim. Bizde 2 adet note4 var hatta. Bizim evin bir bolumunde 99 yilindan beri turkcell iyi cekmez. Telefon gostergesinde diş yokken bile gorusuyorum. Sesim kesik gitmiyor. Bu durumun olumsuz etkisi kristal berrakliginda konusma yaparken 3g'den 2g'ye dustugunde 1-2 sn ses kesilip normal kaliteye donuyor. Sinyal seviye cubugunu istese yazilimla daha yuksek gostere de bilirdi Samsung.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Note4 icin 15 20 gun bekle Osman. S7'nin fiyati belli olunca biraz daha duser diye tahmin ediyorum. S6'da ilk silkelenme oldu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Note4 icin 15 20 gun bekle Osman. S7'nin fiyati belli olunca biraz daha duser diye tahmin ediyorum. S6'da ilk silkelenme oldu.

Saygilarimla.

Tamam abi. Bu kasa açıklığı konusunda kafam karıştı ibre her an S6'ya kayabilir fiyatlar dediğin gibi aşağıya yönelmiş. Teşekkür ederim.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Kasa acikligi sorunu cok buyutuldu ama bende iki cihazda da problem yok. Ustelik bir tanesi ilk seriydi. Zaten telefoncuya soylersin kutuyu acinca varsa aciklik almazsin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Note 4 un beyaz modelinde soyulma yasayan var mi ? Ozellikle Spen giris yeri , cok az miktar kulaklik ve usb giris yerlerinde soyulmalar var.

Mediamarkt tan alirken kasko yaptirmistim bu durumda gecerli olur mu tecrubesi olan var mi ? :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Note 4 un beyaz modelinde soyulma yasayan var mi ? Ozellikle Spen giris yeri , cok az miktar kulaklik ve usb giris yerlerinde soyulmalar var.

Mediamarkt tan alirken kasko yaptirmistim bu durumda gecerli olur mu tecrubesi olan var mi ? :)

Bende bir sorun yok. Cepkaskonun sartlari nedir bilmiyorum.

Saygilarimla.

a2b8496c288b1870656146d4d6198428.jpg

48ad09c079aed55ed0c6cc1649077aaf.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Evren abi bende hem düşmeye bağlı hem de bağlı olmayan soyulmalar var. Yedek bir telefon bulursam cepkaskoya gondermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler cevabin için.

7cc24fd4896e4238835a4652709eea0f.jpg

9c0eee42eff578541ffd27dd1dc61a45.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert note 2 için değiştirmişti sanırım.

Ben telefonu satip degistirmistim abi. :)
Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Kullandığım en iyi telefon.Aynı zamanda root yapmaya kıyamadığım tek telefon.

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Android 6.0 mı oldu beyler?Bilgi verşrmisiniz iyimi oldu izlenimleriniz neler

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Hayir 6.0 daha gelmedi.sadece guvenlik guncellemesi.

Yeni birşey yOk ozaman değilmi?
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Sanki sarj olayini bozdu bu yamalar.

Saygilarimla.

Ben de bunu yazacaktım. İnanılmaz şarj tüketiyor hiç kullanmadığım halde. Telefonu satmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi..
Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Ben de bunu yazacaktım. İnanılmaz şarj tüketiyor hiç kullanmadığım halde. Telefonu satmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi..

Bendemi tuhaflık var.banada şarj daha iyi gibi geldi.

Guncelleme tanıtımında jarj iyileştirmesi yapıldıgı gibi bir ifade vardı sanki.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Bendemi tuhaflık var.banada şarj daha iyi gibi geldi.

Guncelleme tanıtımında jarj iyileştirmesi yapıldıgı gibi bir ifade vardı sanki.

Bugun daha dikkatli inceledim.Ben yanılmışım.Gerçekten de sizin dediginiz gibi son guncelleme sonrası şarj daha az gitmeye baslamıs.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...