Guest Mert Boran 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bende galaxy alpha da 5.0.2 kullanıyorum. Sahsen cok beğendim. Su ana kadar ne ram bosalttim ne de kasma oldu. Eski samsungtan eser kalmamis. Rehber felan jet gibi açılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bende galaxy alpha da 5.0.2 kullanıyorum. Sahsen cok beğendim. Su ana kadar ne ram bosalttim ne de kasma oldu. Eski samsungtan eser kalmamis. Rehber felan jet gibi açılıyor.Bir üst model çıksın ve güncelleme gelsin. Ondan sonra görüşelim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bir üst model çıksın ve güncelleme gelsin. Ondan sonra görüşelim.Abi ust model cikali cok oldu. S5ten sonra s6dan once ki cihaz alpha. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Abi ust model cikali cok oldu. S5ten sonra s6dan once ki cihaz alpha.Sevindim [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 150mb'lik bir guncelleme daha geldi. Pil tuketiminin cok olumlu etkilendigini belirtiyorlar. Bir de benim girdugum kadari ile sebek sinyal seviyesi gostergesi bizim evde genelde 1'de gosterirken simdi 4 cizgiden en az 3'u cekiyor olarak gozukuyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 150mb'lik bir guncelleme daha geldi. Pil tuketiminin cok olumlu etkilendigini belirtiyorlar. Bir de benim girdugum kadari ile sebek sinyal seviyesi gostergesi bizim evde genelde 1'de gosterirken simdi 4 cizgiden en az 3'u cekiyor olarak gozukuyor. Saygilarimla. psilkolojik midir nedir ama şarj iyi gibi ilk gün ama bkacağız... 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 150mb'lik bir guncelleme daha geldi. Pil tuketiminin cok olumlu etkilendigini belirtiyorlar. Bir de benim girdugum kadari ile sebek sinyal seviyesi gostergesi bizim evde genelde 1'de gosterirken simdi 4 cizgiden en az 3'u cekiyor olarak gozukuyor. Saygilarimla. Abi 5.1.1 e yeni mi geldi? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Evet yeni geldi. 2 gunluk mevzu. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 En sonunda bana format artıracan, Turkcell den alınma bana gelmedi daha Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Benim ki de Turkcell'di ama aylar once arindi, diger kardeslerinin arasina katildi:) Saygilarimla. Bu arada yazarken farediyorum klavyede tepkime suresi oldukca iyilesmis. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 millet 6 ya geçti. 5.1.1 tr ye mi yeni geldi? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2015 Paylaş 22 Kasım 2015 Lolipop en gec note4'e geldi. Yaklasik 8 ay gecikti gelisi. Hatta note3'e bile daha once geldi. Duzgun calissin da lolipop, marshmallow farketmez aslinda. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Biz fakirlerde note2 yi rootlayıp note4 yazılımı yüklüyoruz. Aynen bildiğin note4 oluyor. İnsan sanki yeni telefon almış gibi mutlu oluyor. Böyle avutuyoruz kendimizi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Benim ki de Turkcell'di ama aylar once arindi, diger kardeslerinin arasina katildi:) Saygilarimla. Bu arada yazarken farediyorum klavyede tepkime suresi oldukca iyilesmis. Saygilarimla. Çok uğraştırır mı bu işlem abi ? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Uğraştırıyor ama işi bilen için yorucu değil sadece zaman alıcı. 4 dosyalı 4.4.4 Türkiye sürümünü telefona odin programı aracılığı ile yükleyeceksin. Sonrasında telefon güncellemeleri görecek. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Biz fakirlerde note2 yi rootlayıp note4 yazılımı yüklüyoruz. Aynen bildiğin note4 oluyor. İnsan sanki yeni telefon almış gibi mutlu oluyor. Böyle avutuyoruz kendimizi Gariban note 2 kullanıcısına Yardımcı olacak bi kaynak varmı? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Gariban note 2 kullanıcısına Yardımcı olacak bi kaynak varmı? Aynn bende bakiniyorum abi yapacak bi arkadas arıyorum ☺☺ 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Uğraştırıyor ama işi bilen için yorucu değil sadece zaman alıcı. 4 dosyalı 4.4.4 Türkiye sürümünü telefona odin programı aracılığı ile yükleyeceksin. Sonrasında telefon güncellemeleri görecek. Saygılarımla. Biraz daha geniş anlatsaydın ya [emoji1] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 popcorn ne zaman çıkacak.. şeker komasına girdik Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Biraz daha geniş anlatsaydın ya [emoji1]Yesilcin'e uye ol. Oradan turkiye varsa 5.1.1 4 parcali romu indir. Yoksa 4 parcali hangi rom varsa onu al.Sonra odin adli programi indir. Sonra telefonu recovery modu ile ac. 3 tus kombinasyonu ile (ses kisma, fiziksel tus ve acma kapama dugmesine basarak) Odin programini ac. Program acildiginda 4 adet yukleme yapilacak bosluk gireceksin. Yesicinden indirdigin dosyayi rardan cikar. Icindeki 4 ayri dosyayi uzantisina gore odinde karsilik gelen alanlara yukle. Telefonu bagla ve islemi baslat. 4-5 dk.icinde telefoa yukleme yapacak ve ekranda komutlar goreceksin. En son pass yazisi gelecek ve baglantiyu ayirabilirsin dediginde telefonu baglantidan ayir. Sonra ses acma fiziksel tus ve acma kapama dugmesi ile once telefona format at. Sonra da wipe cache yap. Bu ekran ses acma kapama tuslarinile yukari asagi gider. Guc tusu okeyler. Tum bunlardan sonra telefon sifirdan acilacak. Eger 4.4.4 ise muhtemelen kisa surede guncellemeyi gorecek. Gormezse ayarlardan sisteme girip guncellemeleri kontrol et diyeceksin. Iste bu kadar basit[emoji12] Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 Okurken yoruldum ben [emoji14]Ilk yazdigim mesaj yerindendi sen istedin makamindan oldu:))saygilarimla. Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Okurken yoruldum ben [emoji14]Daha yapmadın mi.Adam yazdı o kadar ama hadı hadi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Daha yapmadın mi.Adam yazdı o kadar ama hadı hadiYok telefona ona götürecem Yorum bağlantısı
Recommended Posts