Mehmet Kazancıoğlu 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 net üzerinden model ve numara girerek garanti varmı yokmu kontrolü yapabileceğim bir yer varmı biliyormusunuz Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 net üzerinden model ve numara girerek garanti varmı yokmu kontrolü yapabileceğim bir yer varmı biliyormusunuzNe garantili cihaz abi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 note 4Onda hem fikiriz cihaz ne garantili Samsung telpa Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Onda hem fikiriz cihaz ne garantili Samsung telpa he bilmiyorum ki bende faturası bile yok eğer garantide is faturasını bulmaya çalışacam. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Samsung un sitesinde dolaşırken aşağıdaki ibareyi gördüm. Samsung Mobile Kullanıcıları İki yıllık garantiniz, arızalı bataryalar için değişimi kapsamaktadır. Garanti süresince, batarya orjinal kapasitesinin 60% ının altına düşerse, Samsung ücretsiz olarak batarya değişimi yapar. Samsung bataryalar için çevre duyarlılığı ile geri dönüşüm sağlar. Garantiden batarya değiştiren oldu mu? Oldu ise nasıl yaptınız? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Evren hocam yaptı daha geçen hafta Servise gidiyosun o kadar Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 (düzenlendi) Evren hocam yaptı daha geçen hafta Servise gidiyosun o kadar Teşekkürler Öm atmaya çalıştım ama kutusu dolu. Konuyu görürse yardımci olur sanırım. 8 Kasım 2016 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Sıhhıyedeki samsung servisinde karşılaştık kendisiyle. Sabah vermiş öğleden sonra almıştı sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Teşekkürler Öm atmaya çalıştım ama kutusu dolu. Konuyu görürse yardımci olur sanırım. Evet Necatibey'de Samsung servise sabah verdim. 1 saat sonra haber geldi. Telefona format atıyorlar. Bilgileri 0'layin. Bir de arıza yazdırırken yüzde 30'a geldiğinde birden kapanıyor demeniz iyi olur. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Evet Necatibey'de Samsung servise sabah verdim. 1 saat sonra haber geldi. Telefona format atıyorlar. Bilgileri 0'layin. Bir de arıza yazdırırken yüzde 30'a geldiğinde birden kapanıyor demeniz iyi olur. Saygılarımla. Bilgi için çok teşekkürler. Yedek alıp bir götüreyim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Marketin yarı ingilizce olma olayına dokundunuz mu hiç? Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Marketin yarı ingilizce olma olayına dokundunuz mu hiç?Abi bu konuda yapilacak bir sey yokmus herkes yeni guncelleme bekliyor. Alternatif olarak ise guncellemeyi kaldirip eski surume donenler var ama telefon arka planda tekrar guncelleyecegi icin cozum degil. Bir de guvenilir sitelerden apk ile kuranlar var o da guvenilir mi sizin tercihinize kalmis. Yorum bağlantısı
Ferit Erken 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Google play store benim Note5'imde Türkçe olarak çalışıyor şu an bir kontrol edin derim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Selamlar. Note 4 icin hizli şarji gercekten destekleyen kaliteli usb şarj kablosu tavsiye edebilir misiniz ?. 4. Kabloyu kullaniyorum suan temas sorunu var kaliteli bir kablo istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s6-hizli-sarj-aleti-tam-orjinal-248806872 Ben 2 tane aldım sorun yaşamadım. Arkadaşlara da aldırdım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s6-hizli-sarj-aleti-tam-orjinal-248806872 Ben 2 tane aldım sorun yaşamadım. Arkadaşlara da aldırdım. Tesekkurler. Sadece şarj kablosu ariyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Sayın Note4 kullanıcıları bir şey sormak istiyorum. Telefonumda galeriye girip ya da herhangi bir bağlantıdan video açtığım zaman, video tam ekran açılmıyor. Hani bilgisayarda yeni bir sekme açıp yarım ekran çıkar ya öyle açılıyor. Açılan ekranın üst kenar ortasında yuvarlak bir kısım var, oraya tıkladıktan sonra ekran genişletme düğmesine basınca tam ekran oluyor. Ben video açınca tam ekran açılsın istiyorum. Ayarlar kısmına baktım ama bulamadım biz çözüm. Bunu herhangi bir ayarı var mı, yoksa bu şekilde kullanmak zorunda mıyız? Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 menü > ayarlar > çoklu pencere? açık mı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Bölünmüş ekran görünümü onayını kaldırıp deneyebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Geçen gün Kızılay daki Samsung servisine telefonu götürdüm. Şarjının bir günü tamamlamadığını ilettim. 4 ay daha garantisi varmış. Pili ücretsiz değiştirdiler. Artık neredeyse 2 gün şarjı gidiyor. Garantiniz bitmeden pilinizi değiştirmeyi unutmayın. Ayrıca internet paylaşımı çalışmıyordu. Telefonu da sıfırladılar , şu an sorunsuz çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Bölünmüş ekran görünümü onayını kaldırıp deneyebilirsiniz Mehmet Hocam hay Allah razı olsun. Bölünmüş ekran görünümünde aç kısmını kapattım sadece ve sorunum düzeldi Artık gına gelmişti her videoda tam ekran yapmaktan. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Merhabalar az önce telefon oğlumun elindeydi sonra getirdi baktım güncelleme var neyse guncelleme denetleme bitti en son telefonunuzun işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi diye uyarı verdi telefon türkiye'den alınma root vs hiçbir şey yok neden kaynaklı olabilir bu ve nasıl düzeltilebilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts