Serdal Durgan 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 iyi akşamlar arkadaşlar. yılda bir kere yaptığım detaylı iç temizliği 2 gün önce seviye atlatarak başka bir boyuta geçirmiş durumdayım. normalde her sene halı yıkama makinesi ile koltukları yıkayıp kuruturdum. ancak geçen sefer süngerlerin çok fazla temizlenemediğini ve kuruyamadığını farkettim. bu nedenle sanayi tipi halı yıkama makinesi ile yapmama rağmen temizlikten 1-2 hafta sonra arabada ağır bir koku oluyordu. bunun nedenini koltuk süngerlerine bağlayarak daha bi teferruatlı temizlik yapmak istedim. ve orjinal koltuk döşemelerini süngerlerden ve demirlerden ayırarak evdeki çamaşır makinesinde 3 tur yıkadım. sonuç tek kelime ile mükemmel. ilk defa bu uygulamayı yaptığımdan ve herhangi bir kaynak bulamadığımdan sökme işlemim 5 saat takma işlemim isede 4 saat gibi bir zaman aldı. tabi döşemelerin yıkanması kuruması derken 2 günümü verdim temizlik için ama kesinlikle değdi. benim gibi iç temizlik konularında takıntılıysanız uygulanabilecek bir temizlik. alta uygulama ile ilgili birkaç resim atıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa sökme ve monte işlemleri hakkında detaylı bir konu açarım koltuklar söküldü: içi boşaltıldı: koltuklar soyuldu: döşemeler yıkandı ve kurutuldu: son olarak yer döşemesi ve tavan temizliği yapılıp montajı gerçekleştirdim. onun resmini çekmeyi unutmuşum. inanın fabrika ayarlarına geri döndü araba 14 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Elinize sağlık bu kadar sökmüşken bir yalıtım işine de girseydiniz keşke. Yorum bağlantısı
Serdal Durgan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Elinize sağlık bu kadar sökmüşken bir yalıtım işine de girseydiniz keşke. yalıtım işinide düşündüm ancak bir kaç uygulama gördüm. ve açıkcası o kadar büyük bir fark yaratmadığını farkettim. aracımda zaten rüzgar sesi veya gıcırtı gibi bir şikayetim yok. şu anda ses konusunda gayet memnunum. ama ileride belki yapabilirm Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Elinize sağlık gerçekten güzel bir uygulama olmuş ama benim gözüm kesinlikle kesmezdi böyle bir şeyi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 iyi akşamlar arkadaşlar. yılda bir kere yaptığım detaylı iç temizliği 2 gün önce seviye atlatarak başka bir boyuta geçirmiş durumdayım. normalde her sene halı yıkama makinesi ile koltukları yıkayıp kuruturdum. ancak geçen sefer süngerlerin çok fazla temizlenemediğini ve kuruyamadığını farkettim. bu nedenle sanayi tipi halı yıkama makinesi ile yapmama rağmen temizlikten 1-2 hafta sonra arabada ağır bir koku oluyordu. bunun nedenini koltuk süngerlerine bağlayarak daha bi teferruatlı temizlik yapmak istedim. ve orjinal koltuk döşemelerini süngerlerden ve demirlerden ayırarak evdeki çamaşır makinesinde 3 tur yıkadım. sonuç tek kelime ile mükemmel. ilk defa bu uygulamayı yaptığımdan ve herhangi bir kaynak bulamadığımdan sökme işlemim 5 saat takma işlemim isede 4 saat gibi bir zaman aldı. tabi döşemelerin yıkanması kuruması derken 2 günümü verdim temizlik için ama kesinlikle değdi. benim gibi iç temizlik konularında takıntılıysanız uygulanabilecek bir temizlik. alta uygulama ile ilgili birkaç resim atıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa sökme ve monte işlemleri hakkında detaylı bir konu açarım son olarak yer döşemesi ve tavan temizliği yapılıp montajı gerçekleştirdim. onun resmini çekmeyi unutmuşum. inanın fabrika ayarlarına geri döndü araba Tebrikler benim araç için en çok arzu ettiğim ama cesaret edemedigim bir uygulama, Forumda bir arkadas daha yapmıstı ama uygulama detayı yoktu, eger ilk asamasından ( söküme koltuğun neresinden başlanmalı) son montaja kadar bir anlatıminız ve de resimlerlede desteklenırse bence çooookkk faydalı bir paylaşım olur 1 Yorum bağlantısı
Serdal Durgan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Tebrikler benim araç için en çok arzu ettiğim ama cesaret edemedigim bir uygulama, Forumda bir arkadas daha yapmıstı ama uygulama detayı yoktu, eger ilk asamasından ( söküme koltuğun neresinden başlanmalı) son montaja kadar bir anlatıminız ve de resimlerlede desteklenırse bence çooookkk faydalı bir paylaşım olur tabiki tamer bey. yarın biraz yoğun bir gün benim için. ben pazartesi günü aşama aşama tektek resimli olarak ayrı bir konuda anlatım yapıp paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Kesinlikle yapmalı bunu. Ellerinize sağlık. Kılıfları sökerken yırtmadan etmeden nasıl bir yol izlenmeli bende öğrenmek isterim çok iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Cesaret isteyen bir uygulama. Benim peder oto dosemecisiyken boyle soker takardi araclari. Ufakken hep imrenirdim el becerisinr. Yani siz de biraz zorlasaniz iyi bir oto doseme ustasi diyebilirsiniz kendinize. Elinize saglik. [emoji4] Araba gusül almış. Seneyi kapatirken 2014'un 1 numarali espirisi oldu hocam bu. [emoji23] sesli guldum [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 yalıtım işinide düşündüm ancak bir kaç uygulama gördüm. ve açıkcası o kadar büyük bir fark yaratmadığını farkettim. aracımda zaten rüzgar sesi veya gıcırtı gibi bir şikayetim yok. şu anda ses konusunda gayet memnunum. ama ileride belki yapabilirm Sen bir benim arabaya bin sonra tekrar konuşalım bu konuyu. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 tabiki tamer bey. yarın biraz yoğun bir gün benim için. ben pazartesi günü aşama aşama tektek resimli olarak ayrı bir konuda anlatım yapıp paylaşırım Takipteyim Hocam. Merakla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 tabiki tamer bey. yarın biraz yoğun bir gün benim için. ben pazartesi günü aşama aşama tektek resimli olarak ayrı bir konuda anlatım yapıp paylaşırım Ok tşk takiptesiniz, Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Elinize sağlık. İyi iş iyi cesaret. Tebrikler. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 elinize sağlık hocam güzel olmuş güle güle kullanın en kısa zamanda benim de ilk işim bu olacak. Koltuk kılıflarını nasıl söktüğünüzü biraz daha detaylandırabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Eline saglik mis gibi olmustur simdi dosemeler Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 bu ne yav, eline saglık, çok iyi olmuş, ben geçen yaz bayaa ugraşdım arka koltukları sökemedim, Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Elinize sağlık. Ancak bu kadar olabilirdi zaten. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 (düzenlendi) kılıfları sökme işine merak ettim.. koltukları sökmeden kılıfları çıkartabilirmiyiz? 28 Aralık 2014 tarihinde Muhammet Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts