Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Arka çamurluk hasarli, degiştirmeli mi yoksa macunlayıp düzeltmeli mi? sizce ne yapayım? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Arka çamurluk hasarli, degiştirmeli mi yoksa macunlayıp düzeltmeli mi? sizce ne yapayım? Konu ilgili bölüme taşınmıştır. Bahsettiğiniz bölgenin fotoğrafını eklemeniz mümkün mü acaba ? Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 http://i.imgur.com/bz0e4La.jpg http://i.imgur.com/PK1kEGM.jpg Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 En uç köşeden almış darbeyi,bu bölümü düzeltmek oldukça zordur.En temizi değişimdir. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 En uç köşeden almış darbeyi,bu bölümü düzeltmek oldukça zordur.En temizi değişimdir. Geçmiş olsun.. +1 Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 En uç köşeden almış darbeyi,bu bölümü düzeltmek oldukça zordur.En temizi değişimdir. Geçmiş olsun.. Teşekkür ederim. Bir özel servis düzeltiriz, dedi fakat macunlandıktan sonra ilerde macun atması veya çatlaması olayı ile baş başa kalır mıyım sizce? Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Değişim şart gibi görünüyor. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Teşekkür ederim. Bir özel servis düzeltiriz, dedi fakat macunlandıktan sonra ilerde macun atması veya çatlaması olayı ile baş başa kalır mıyım sizce? Ben olsam,bu endişe ile yaşayacağıma direk değiştirin derdim. Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Öncelikle çok geçmiş olsun . Macun kalın atılacağı için çatlama ihtimali yüksektir. Fotoğraf çekilip değişir , muhatabına gösterilir . Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Öncelikle çok geçmiş olsun . Macun kalın atılacağı için çatlama ihtimali yüksektir. Fotoğraf çekilip değişir , muhatabına gösterilir . Öyle yapacağız gibi görünüyor, teşekkür ederim, sağolun. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Bagaj kapağı sorunsuz kapatılıp açılıyor mu? Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Hocam en temizi değişim olur. Ama değişmeyi çok kafaya takıyorsanız boyatın.. Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Bagaj kapağı sorunsuz kapatılıp açılıyor mu? Bagaj kapağı da değişecek fakat çamurluğun aldı hasarın oraya hiçbir etkisi olmadı. Hocam en temizi değişim olur. Ama değişmeyi çok kafaya takıyorsanız boyatın.. İlk arabam olunca ister istemez çok moral bozuyor değişim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Bagaj kapağı değişme sebebi nedir?Bu kazayla ilgili ise eğer, muhtemelen gergiye gelmiştir.Buna benzer bir kaza benimde başıma gelmişti.Bagaj kapağında hiç darbe yoktu ama kapanması sıkıntılı olduğu için değişim yapılmıştı. Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Bagaj kapağı değişme sebebi nedir?Bu kazayla ilgili ise eğer, muhtemelen gergiye gelmiştir.Buna benzer bir kaza benimde başıma gelmişti.Bagaj kapağında hiç darbe yoktu ama kapanması sıkıntılı olduğu için değişim yapılmıştı. Bu kaza ile ilgili. Ağaca yaslandı. Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Geçmiş olsun hocam. Çok sağ olun, Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Bu arada tüm arkadaşlara nacizane bir tavsiye : Kış lastiklerini sadece önlere taktırmayın!!! Biraz daha para verin dört tekerinize de kış lastiği olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Arka çamurluk hasarli, degiştirmeli mi yoksa macunlayıp düzeltmeli mi? sizce ne yapayım? Geçmiş olsun öncelikle ön çamurluktan aldığım bir hasar neticesin düzeltirip boyatmıştım. 2 sene kadar oldu. Alt taraftan boya atmaları başladı. Yetkili servis değişecekti. Suçsuz olduğum bir kaza olduğu halde değiştirmek istememiştim.Çok iyi bir ustanız varsa bile boya atması yaşayabilirsiniz tam çamurluğun uç noktalarından ama bende olsam değiştirmek istemezdim çamurluğu. Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 Geçmiş olsun öncelikle ön çamurluktan aldığım bir hasar neticesin düzeltirip boyatmıştım. 2 sene kadar oldu. Alt taraftan boya atmaları başladı. Yetkili servis değişecekti. Suçsuz olduğum bir kaza olduğu halde değiştirmek istememiştim.Çok iyi bir ustanız varsa bile boya atması yaşayabilirsiniz tam çamurluğun uç noktalarından ama bende olsam değiştirmek istemezdim çamurluğu. Teşekkür ederim.İşimiz şansa ve ustanın maharetine kaldı artık. Yorum bağlantısı
onurdursun 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 ön çamurluk olsa 4 tane vidaya bakar ama arka çamurluk için kesme kaynak işlemleri yapılacak olması sıkıntı, Yorum bağlantısı
Erkut Şen 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 çok geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun Yorum bağlantısı
Eser Kaplan 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 çok geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun Amin Allah herkesi korusun. Yorum bağlantısı
Necati Dur 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Ustanın kendi arabasını yapıyormuş gibi uğraşması gerek. Ben düzeltme işlerindeki macunu minimize etmek için kendim çekici alıp uğraşmışlığım vardır. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 ön çamurluk olsa 4 tane vidaya bakar ama arka çamurluk için kesme kaynak işlemleri yapılacak olması sıkıntı, onur bey dediğiniz konuda çok haklısınız ön çamurluğu değişmek tabiki daha kolaydır. Değişen parça az bir hasar bile olsa bazen satarken alıcı insanlar şüpheli gözüyle bakabiliyor. Boyalı parça daha az hasar görmüş olarak düşünülüyor.Yanlış bir yargı fakat genel olarak böyle olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Komple camurluk degisimi gereksiz birtane cikma camurluk bulunup bozuk yer kadar kesip yaptirilabilri istanbulda olsaniz herdaim yardimci olmak isterdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts