Hakan Gülsoy 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Maşallah güzel araç güle güle kullanın. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Maşallah güle güle kullan kardeşim .Ama öğrenci bütçesi ile istediklerini yapmak zordur iyi bilirim. Babadan destek lağzım .Ben senin yaşlardayken bir jant aldıracağım diye az uğraşmamıştım.Sağolsun hevesimi aldırdı babam bu konuda hakkını asla yiyemem Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 26 Aralık 2014 Yazar Paylaş 26 Aralık 2014 Maşallah güle güle kullan kardeşim .Ama öğrenci bütçesi ile istediklerini yapmak zordur iyi bilirim. Babadan destek lağzım .Ben senin yaşlardayken bir jant aldıracağım diye az uğraşmamıştım.Sağolsun hevesimi aldırdı babam bu konuda hakkını asla yiyemem Abi çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi babam aksesuara izin veriyo fakat ben Karışmam diyo sadece arabanin ana bakımlarini yaparim diyo biseyde diyemiyorum tabi çok şükür ufak ufak bişeyler yapıyorum. Paramı biriktirdikce butceme uygun ufak tefek dokunuslar yapiyorum[emoji4] Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Forumdan mehmet abiden aldım gerçekten parlaklık müthiş oldu sıra geldi amerikan parkları sokmeye[emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts