Anıl Akgül 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Pek güzel olmuş ama plaka lambaları süpermiş yapan arkadaşı tebrik ediyorum İnsan biraz detaylı yazar şunu kullandım bunu ettim diye yakışıyomu senin gibi detaycı adama 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Şubat 2015 Yazar Paylaş 21 Şubat 2015 ellerine sağlık Köksal, güzel olmuş. senin verdiğini kullandım, sonuç harika. Gule gule kullan abim. Begenmene sevindim Pek güzel olmuş ama plaka lambaları süpermiş yapan arkadaşı tebrik ediyorum İnsan biraz detaylı yazar şunu kullandım bunu ettim diye yakışıyomu senin gibi detaycı adama Peki madem kendin istedin Sampuan niyetine fairy nar (wax olmadigi icin guclu sokucu) Kurulama chemical guys miracle dryer Yikama makinem karcher 2.20 plus Foam lance (kopuk aparati) PA marka Eldiven sentetik olani kullandim, meguiars wash mitt boya korumadan sonra Lastik-jantlara fiary nar+ sonax felgenreiner(yer yer iron x) 3 farkli firca ile temizlik Atas hydrorep hizli cila Atas pneubell kopuk lastik parlatici Bi ara butun ceyizi toplayip foto cekeyim 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Bugün iyi çalışmışsın Köksal. Jantları daha çok begendim. Fabrikadan yeni çıkmış gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Gule gule kullan abim. Begenmene sevindim Peki madem kendin istedin Sampuan niyetine fairy nar (wax olmadigi icin guclu sokucu) Kurulama chemical guys miracle dryer Yikama makinem karcher 2.20 plus Foam lance (kopuk aparati) PA marka Eldiven sentetik olani kullandim, meguiars wash mitt boya korumadan sonra Lastik-jantlara fiary nar+ sonax felgenreiner(yer yer iron x) 3 farkli firca ile temizlik Atas hydrorep hizli cila Atas pneubell kopuk lastik parlatici Bi ara butun ceyizi toplayip foto cekeyim Hah şöyle ya .. Ama sen şimdi bütün çeyizi serme yüreğimize inmesin akşam akşam.. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Köksal abi aracın hayırlı olsun kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 Bugün de hazır jantlar temizken korumasız kalmasın dedim izopropil alkol ile silip nasiol zr53 uyguladım Bol buldum Bu da kapağın açık kalan kısmında kurlesmis nano koruma 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Hacı havayı güzel buldun 2 gündür araba ile haşır neşirsin maşallah.. Çok güzel olmuş jantlar eline sağlık ... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 Bugün biraz seryum oksit biraz da airbrush ile oynadım Tapatalk 5 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 tam dayaklıksın Köksal ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Süper olmuş valla özellikle camlara bittim kolay bir uygulama değil seryum ellerine sağlık Köksalım süpersin valla 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 (düzenlendi) tam dayaklıksın Köksal ellerine sağlık. Abi wax atayım sopaya öyle döversin artık Rötüşler aracın kendi boyası mat olduğundan(parlayacak inşallah) biraz sırıtır gibi ama iyice kurusun, polisaj zamanı aynı seviyeye getiricem inşallah. 1 Mart 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Bayaa zaman olmuş biraz hareket gelsin konuya. Geçen hafta iznim vardı triger bakımını yaptırdım Devirdaim Antifriz V kayışı krank kasnagi da değişti boşluk varmış. El freni ayarlandı, genel kontroller yapıldı Mekanı kapattık Öncesinde de cam filmi çektirdim, ucuz yollu birşey oldu. En arka 3 numara yanlar 2 numara Bunların dışında klima az soğutuyordu, yetkili servis kampanyasından klima kaçak kontrolü ve gaz tamamlama yaptırdım 54 tl verdim iç dış yıkanmış teslim aldım (25 tl dussem 29 tlye klima bakımı yapıldı) 7 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Aklında olan bakımları da yaptırdın şimdi bi de frenlere baktım mı uzun tatil yollarında kafan rahat .. Başka projeler vardı ama onları da yaparız inşallah Güle güle bin detail king 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 (düzenlendi) Plaka aydınlatmalari az gösteriyordu nedeni belli oldu Eski sahibinden inciler Bugün değiştiremedim ama listeye yazdım Abi bu ışıkları yaptın mı?Nasıl yapılır acaba? Benim de bu duruma gelmek üzere.Yuvalar hep yanmış. Yuva kısmından kesip yeni ampul yuvası bulup mpnte mi etmek lazım yoksa başka yolu var mı? Bendeki ampuller t10 tipi. 11 Mayıs 2015 tarihinde Cüneyt Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bakımlar güzel olmuş abi, mis gibi uzun süre binersin Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bayaa zaman olmuş biraz hareket gelsin konuya. Geçen hafta iznim vardı triger bakımını yaptırdım Devirdaim Antifriz V kayışı krank kasnagi da değişti boşluk varmış. El freni ayarlandı, genel kontroller yapıldı Güle güle kullanın, bu bakımdan sonra baya rahatlamışınızdır. Bende tatil öncesi Triger, Devirdaim, v kayışı değiştirip kafam rahat uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Sorması ayıp ne kadara mâl oldu birde parçaları yaptırdığınız yerden mi aldınız. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Abi bu ışıkları yaptın mı?Nasıl yapılır acaba? Benim de bu duruma gelmek üzere.Yuvalar hep yanmış. Yuva kısmından kesip yeni ampul yuvası bulup mpnte mi etmek lazım yoksa başka yolu var mı? Bendeki ampuller t10 tipi. En güzeli yenilemek ama tanesi 30 tl idi sanırım fiyatı biraz tuzlu geldi. Şimdilik iş görüyor, ilerde bişeyler yaparım gibi. Güle güle kullanın, bu bakımdan sonra baya rahatlamışınızdır. Bende tatil öncesi Triger, Devirdaim, v kayışı değiştirip kafam rahat uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Sorması ayıp ne kadara mâl oldu birde parçaları yaptırdığınız yerden mi aldınız. Triger seti dayco(kuzenin hediyesi) Devirdaim 85 tl marka hatırlamıyorum iyisi diye aldım v kayışı dayco 20 tl krank kasnağı febi 125 tl 3 lt kırmızı antifriz 35 tl işçilik 150 tl Ön fren diskleri+balata ile 2 ön amortisör kaldı onlar da değişince uzun süre masraf etmicem inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Mekanı kapattık Adem Usta çok iyi bir ustadır. 4. Ford'umu kullanıyorum aracı başka usta görmedi henüz Mekanik doğru seçim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Adem Usta çok iyi bir ustadır. 4. Ford'umu kullanıyorum aracı başka usta görmedi henüz Mekanik doğru seçim Forumdan İbrahim Can'ın dayısı oluyor kendisi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Yeri nerede? Turbo hortumu için giderim? İyice hava kaçırmaya başladı benim ki Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2015 Forumdan İbrahim Can'ın dayısı oluyor kendisi Dayısı olan Adem usta değil, Yakup usta Yeri nerede? Turbo hortumu için giderim? İyice hava kaçırmaya başladı benim ki Kartal Sanayi Sitesinde, tel ile tam tarif alabilirsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts