Köksal Yılmaz 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Ayna altı ledler hangi şartlarda yanıyor Köksal? Mürsel baya beğenmiş arabayı Tavan aydınlatmasına bağlılar, garajın karanlığında karşılama/uğurlamaya da yaradı iyi oldu 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Vay vay vay neler olmuş neler. YMN'ciğin sana kurban olsun güle güle kullanda, Anıl nam-ı değer Zuzu buralara kadar geliyor ve haberimiz olmuyor öyle mi ? Sırtımdan vurulmuş gibi hissettim Paralel olarak gerekli açıklamayı yaptım Daha organize bir organizasyon yapacağız Allahın izniyle 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Cob ledlerini ve ayna altı aydınlatmalarını çok beğendim imrendim özendim canım çekti Güle güle kullan canım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Ayna altı ledler iniş takımları gibi maşallah Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Ben size Öztunç abinin hediyesini göstermiş miydim Bu da Fırat cigimin hediyesi, benim anahtar sustali değil bi de onu yaptircam şimdi 6 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 (düzenlendi) Kocaman bir Maşallah Köksal kardeşim çok güzel olmuş valla. Elinize ,kolunuza, emeğinize ,cebinize vede zevkinize sağlık 5 Haziran 2015 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Canberk Eken 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Ben size Öztunç abinin hediyesini göstermiş miydim Bu da Fırat cigimin hediyesi, benim anahtar sustali değil bi de onu yaptircam şimdi Siyasi içerikli, subliminalli mesaj diye şikayet butonuna basıyım mı abi? 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Anıl bunları beğendi Güzel günlerde kullan kanka .. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Bakalım bu aralar ne yaptık Önce logo iptali Sonra günlerden bi xenon oldu Foto çok aradan çekip ekliyorum Farlara dıştan 105 yapacağım en iyi bildiğimi en sona bıraktım. Ufaktan bi ayar yapsam iyi olur.bu fotoları arkadaştan dönerken doğaçlama çektim hafif sola yatik bi yol Bu arada bosch mercek d1s ampuller ve gen 5 balast lar kullandık. Her daim yardımını esirgemeyen (onceki aracim Elantra nın kirvesi) sevgili dostum Mürsel e Teşekkürler 6 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Abi kendin mi yaptın? Müthiş olmuş, insanın eli yetenekli olunca her işi yapıyor herhalde Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Maşallah çok güzel olmuş bi-xenonlar güle güle kullan abi. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Ne zamandır yapılması beklenen bi xenonlar takılmış nihayet Çok güzel durmuş özellikle kapakların rengine bayıldım.. Güzel günlerde patlat selloları kanka Bu arada logoyu sökmeseydin iyidi.. Ne güzel foc aşağı foc yukarı diyoduk arabaya 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 (düzenlendi) Eline sağlık Köksal Hocam. Bixenonlar muhteşem olmuş. Focus yazısını yapıştıracak mısın? 15 Haziran 2015 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Ölçüler alındığına göre yenisi gelecek gibi. Güle güle kullanın bi xenon ları, bi ben paraya kıyamadım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Eline, emeğine sağlık Köksal.. Çok güzel olmuş.. Ghia-X diye satarsın artık sen bunu.. Logoyu neden ölçtüğünü anlamadım tam olarak? Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Yenisini takmaya şimdiden yol yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Abi kendin mi yaptın? Müthiş olmuş, insanın eli yetenekli olunca her işi yapıyor herhalde Ben çıraklık yaptım, montajı az buçuk beceririm ama elektrik bilgim pek yok. Diotlar vs vs filan havalarda uçuştu ben çıkamam onun içinden zımpara boya badana işlerini ben yaptım Eline sağlık Köksal Hocam. Bixenonlar muhteşem olmuş. Focus yazısını yapıştıracak mısın? Ölçüler alındığına göre yenisi gelecek gibi. Güle güle kullanın bi xenon ları, bi ben paraya kıyamadım Eline, emeğine sağlık Köksal.. Çok güzel olmuş..Ghia-X diye satarsın artık sen bunu.. Logoyu neden ölçtüğünü anlamadım tam olarak? Kolçak istiyorum orjinal çıkma bakalım nasip Kerem cim herşey x paket için Yenisini takmaya şimdiden yol yapıyor Aynen yenisi gelecek inşallah, ben de bi garibim yani bixenon kite verecek parayı buldum çok şükür ama bi yazı alamadım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Köksal,ellerine sağlık..Sonunda yaptın bu işi kendin yaptın Yalnız o plakalıklar çok çirkin duruyor,sök onları sök Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Köksal,ellerine sağlık..Sonunda yaptın bu işi kendin yaptın Yalnız o plakalıklar çok çirkin duruyor,sök onları sök Plakalıklar hakkında ne deseniz haklısınız, mühürlü app gelecek inşallah (focus yazısının önüne de geçebilir ) Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Şu araba ne zaman tamamen parlayacak terzi kendi söküğünü dikemiyor mu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Şu araba ne zaman tamamen parlayacak terzi kendi söküğünü dikemiyor mu Aslında şu an far-stoplar hariç parlak araç ama öyle şekil fotolar çekemedim fırsat bulup Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Plakalıklar hakkında ne deseniz haklısınız, mühürlü app gelecek inşallah (focus yazısının önüne de geçebilir ) Hadi bakalım bekliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts