Tamer Yıldırım 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Teyp kalite bi yana konsolun görünüşünüde güzelleştirilmiş güle güle kullanın. Jantlarda mükemmel olmuş gerçekten elinize sağlık. Bende yazlık jantlarımı kaldırırken temizlik işine girdim ama bu kadar detay bilmediğimden çok iyi sonuç alamadım. Bu atas vs. ürünleri nerden temin ediyorsunuz. Sizin jantları görünce, yazlıkları takacağım zaman tekrar bi temizlik yapmam gerek diye düşünüyorum Benim jantların temizlenmiş hali aşağıdaki linkte. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bugün-aracınız-için-ne-yaptınız/page-272#entry2528633 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 (düzenlendi) Manisadakinimi aldın Köksal? Hayırlı olsun.Aynen Fırat'ım manisadaki teyp Teyp kalite bi yana konsolun görünüşünüde güzelleştirilmiş güle güle kullanın. Jantlarda mükemmel olmuş gerçekten elinize sağlık. Bende yazlık jantlarımı kaldırırken temizlik işine girdim ama bu kadar detay bilmediğimden çok iyi sonuç alamadım. Bu atas vs. ürünleri nerden temin ediyorsunuz. Sizin jantları görünce, yazlıkları takacağım zaman tekrar bi temizlik yapmam gerek diye düşünüyorum Benim jantların temizlenmiş hali aşağıdaki linkte. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bugün-aracınız-için-ne-yaptınız/page-272#entry2528633 Bütün malzemeleri detailing dükkanın dan (sanalpazar mağazasından) temin edebilirsiniz. Şu an açılmayi bekleyen yeni bir paketim bile var ordan 7 Şubat 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Abooowww yeni çeyizler gelmiş açsana görelim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Abooowww yeni çeyizler gelmiş açsana görelim Buyrun efem 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Buyrun efem Pek güzel pek beğendim.. Özellikle manuel FL yi merak ettim .. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Onu koltuk temizliği için aldım FL dışarıda iyi de arabanın içine fazla geliyor 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Onu koltuk temizliği için aldım FL dışarıda iyi de arabanın içine fazla geliyor Adını da tam söylememişim iyi mi Epoca Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 (düzenlendi) Direksiyondaki kapakların yapışkanı tam oturmadi o yüzden bugün takviye yaptım Teybin çiziklerine el attım, sonuç tatmin etti Deri direksiyona gliptone Leather conditioner uyguladım. Ön kapılar biraz sert açılıyordu atas siling uyguladım biraz daha yumuşadı. Garajda ayak aydınlatması için 2 soket ve ampulleri buldum. Yakında ayak aydınlatması yapılır gibi 14 Şubat 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Harikasın Köksal. Ellerine sağlık, pırıl pırıl olmuş, güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Teyp için ne kullandınız? Benim teyp de aynı şekilde çizik durumda. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 Teyp için ne kullandınız? Benim teyp de aynı şekilde çizik durumda.Auto gylm srp tuşların olduğu kısmı el pedi ile yaptım. Mp3 yazan yazı biraz narin ona çok yüklenmeyin, silinebilirHarikasın Köksal. Ellerine sağlık, pırıl pırıl olmuş, güle güle kullan... Teşekkürler abi ufak ufak el atıyorum Yorum bağlantısı
Fırat Önal 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Göründüğü kadarıyla ciziklerden eser kalmamış. Eline sağlık Köksalım. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 İtina ile sony teyp temizlenir ..Müracat : Kxl Garage Ellerin dert görmesin hacım .. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat 2015 Yazar Paylaş 15 Şubat 2015 (düzenlendi) Göründüğü kadarıyla ciziklerden eser kalmamış. Eline sağlık Köksalım.%100 gitmedi tabi ama buyuk olcude parlak ve az cizikli oldu.Bugün Hakan abiden aldığım motip klima temizleyici uyguladım. Klimayi 4. Kademeye aldığımda peteklerden köpükler uçtu ama camda ve plastiklerde iz bırakmadı, hoşuma gitti 15 Şubat 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Maşallah her gün başka bir atraksiyon eline sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Teyp çok güzel olmuş bu srp her derde deva zaten ne zaman ayna gibi gorecegiz bu yavruyu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat 2015 Yazar Paylaş 15 Şubat 2015 Teyp çok güzel olmuş bu srp her derde deva zaten ne zaman ayna gibi gorecegiz bu yavruyu Havanın 15 derece civarı olmasını bekliyorum, o zamana kadar böyle ufak tefek uygulamalarla kendimi avutuyorum. Önce airbrusla rötüşlerini yapacağım, ardından detaylı bir parlaklık operasyonu planlıyorum. Tabi camlar, motor, iç kısım ne varsa nasibini alacak inşallah yavaş yavaş. Sanırım boya bakımı 2 tam gün sürecek(iyi ihtimalle) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Bankacı olmak varmış.. Gel yafrum sana bi masa ayarlarım burdan http://www.tebkariyer.com/tr Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Gel yafrum sana bi masa ayarlarım burdan http://www.tebkariyer.com/tr Sağol. Evlenmeden önce olsaydı düşünürdüm. Derler ki, "bankacının karısı/kocası da bankacı olmalı, yoksa işin zor" diye. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Sağol. Evlenmeden önce olsaydı düşünürdüm. Derler ki, "bankacının karısı/kocası da bankacı olmalı, yoksa işin zor" diye. Aslında doğru demişler, gerçi benim hanım evde bankacılık yapıyor, ben burdan kesiyorum taze taze o evde harcıyor 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Şubat 2015 Yazar Paylaş 21 Şubat 2015 Bugün polen filtresini yeniledim, çift kat yikadim, paspaslari yıkayıp hızlı cila geçtim Jantlara özel bakım (sonax, temizlik sonrası 2. Kat uygulandı) Plaka aydınlatmalari az gösteriyordu nedeni belli oldu Eski sahibinden inciler Bugün değiştiremedim ama listeye yazdım Garajda ışık ters olduğundan foto cekemedim ama arabanın Simli siyahı ortaya çıktı, 1 aydır füme kullanıyordum 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 (düzenlendi) ellerine sağlık Köksal, güzel olmuş. senin verdiğini kullandım, sonuç harika. 21 Şubat 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts