İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Focusu

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Herkese selamlar,

Güney korelilerle geçen yılların ardından geçmişten bugüne "bir gün benim olmalı" diye hayalini kurduğum focus 2 aracıma Rabbimin izni ile dün kavuştum, hedef ghia olsa da collection olması beni üzmedi aksine aracın temizliği fazlasıyla telafi etti diyebilirim. Babam eski renocu ben eski hyundaici olarak şimdi tam duble fordcu olduk :D ufak ufak bakım ve kişiselleştirmeleri burdan paylaşacağım. Şimdilik foto az oldu ama bilirsiniz açığı kapatırım :)

3a0eb0797e1693733632daf203e3b4de.jpg

Ford foc :D

b141bb8185b5c34d465d81c523cc1402.jpg

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlı uğurlu olsun, gönlünüzce kullanmanız dileği ile. Resimler görünmüyor ama....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı uğurlu olsun, gönlünüzce kullanmanız dileği ile. Resimler görünmüyor ama....

Abim tekrar bakar mısın lütfen, tapatalk un yeni hali yüzünden önce pc den konu açtım sonra cepten girip foto ekledim.

:nazar: Kxl. Çok güzel duruyor. Güle güle, kazasız belasız kullan kardeşim.. Dizel mi?

Tdci power ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abim tekrar bakar mısın lütfen, tapatalk un yeni hali yüzünden önce pc den konu açtım sonra cepten girip foto ekledim.

Tdci power ;)

Şimdi gelmiş  Köksal, şayet temizliğine dikkat edersen gerçekten çok yakışıyor koyu renk bu arabaya. ( en azından benim için böyle )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı uğurlu olsun. Asya tipi stoplar bunlara çok yakışıyor :fiuw: Bunu ne zaman söküyoruz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şimdi gelmiş  Köksal, şayet temizliğine dikkat edersen gerçekten çok yakışıyor koyu renk bu arabaya. ( en azından benim için böyle )

Siyah kullanmışlığım var abi, garaj avantaj yoksa çekilecek çile değil, bu arada pastalarım killerim hazır ;)

2e64c51712715226feb2aeae28056fe7.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı uğurlu olsun. Asya tipi stoplar bunlara çok yakışıyor :fiuw: Bunu ne zaman söküyoruz :)

Bi örnek rica etsem :)

İlk iş triger grubu ve yağ bakımı olacak, sanırım 1-2 aya da debriyaja girerim gibi geliyor. Yürüyeni halledeyim ufak ufak yapacağım inşallah bişeyler. Sade,şık ve orjinal tarzı severim genel anlamda.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Siyah kullanmışlığım var abi, garaj avantaj yoksa çekilecek çile değil, bu arada pastalarım killerim hazır ;)

Pırıl pırıl bir siyah inci bekliyoruz o zaman :good1:  Güle güle kullan. ( Bu arada nereden aldın ve maliyeti ne kadar acaba ? )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Bi örnek rica etsem :)

İlk iş triger grubu ve yağ bakımı olacak, sanırım 1-2 aya da debriyaja girerim gibi geliyor. Yürüyeni halledeyim ufak ufak yapacağım inşallah bişeyler. Sade,şık ve orjinal tarzı severim genel anlamda.

abı asya tipi satıyorum ben daha doğrusu benım arkadas satıyor ben halen kullanmaktayım

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261877-sat%C4%B1l%C4%B1k-focus-asya-tipi-stop/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

2e64c51712715226feb2aeae28056fe7.jpg

Hayırlı olsun hocam, Gold mu o? Yakacak ortalığı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Pırıl pırıl bir siyah inci bekliyoruz o zaman :good1:  Güle güle kullan. ( Bu arada nereden aldın ve maliyeti ne kadar acaba ? )

Abi gölcükte biniciden aldım, eşi de fordda çalışıyormuş. yetkili serviste expertiz yaptırdım arka tampon hariç boya yok, değişen yok, hasar kaydı yok, tramerde muayene km leri tutarlı, servis bakımlı 80k ya kadar. iç kondisyonu da çok temiz diri duruyor. alım satım plaka değişikliği ile tam 32 bine geldi. bi de karadeniz pidesi ısmarladı sağolsun tok döndük eve :)

abı asya tipi satıyorum ben daha doğrusu benım arkadas satıyor ben halen kullanmaktayım

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261877-sat%C4%B1l%C4%B1k-focus-asya-tipi-stop/

ilk kez gördüm bu stopları bakımlarını halledeyim önce, aklımda olsun ;)

Hayırlı olsun hocam, Gold mu o? Yakacak ortalığı :)

Aynen gold ;)

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

vay hayırlı olsun abi. sökmeye başladın mı yoksa tek parça mı hala?  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

vay hayırlı olsun abi. sökmeye başladın mı yoksa tek parça mı hala?  :p

P.tesi araba alırsan böyle işten yazarsın işte, el süremedim daha :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

P.tesi araba alırsan böyle işten yazarsın işte, el süremedim daha :D

geç olsun da güç olmasın. cuma akşamından pazartesi sabahına kadar göremeyiz herhalde seni buralarda abi, şimdiden kolay gelsin sana.  :soytari:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...