Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Herkese selamlar, Güney korelilerle geçen yılların ardından geçmişten bugüne "bir gün benim olmalı" diye hayalini kurduğum focus 2 aracıma Rabbimin izni ile dün kavuştum, hedef ghia olsa da collection olması beni üzmedi aksine aracın temizliği fazlasıyla telafi etti diyebilirim. Babam eski renocu ben eski hyundaici olarak şimdi tam duble fordcu olduk ufak ufak bakım ve kişiselleştirmeleri burdan paylaşacağım. Şimdilik foto az oldu ama bilirsiniz açığı kapatırım Ford foc 23 Aralık 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun, gönlünüzce kullanmanız dileği ile. Resimler görünmüyor ama.... 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Kxl. Çok güzel duruyor. Güle güle, kazasız belasız kullan kardeşim.. Dizel mi? Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Kazasız belasız cezasız kullanırsınız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun, gönlünüzce kullanmanız dileği ile. Resimler görünmüyor ama.... Abim tekrar bakar mısın lütfen, tapatalk un yeni hali yüzünden önce pc den konu açtım sonra cepten girip foto ekledim. Kxl. Çok güzel duruyor. Güle güle, kazasız belasız kullan kardeşim.. Dizel mi? Tdci power Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Abim tekrar bakar mısın lütfen, tapatalk un yeni hali yüzünden önce pc den konu açtım sonra cepten girip foto ekledim. Tdci power Şimdi gelmiş Köksal, şayet temizliğine dikkat edersen gerçekten çok yakışıyor koyu renk bu arabaya. ( en azından benim için böyle ) 2 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 kazasız belasız.focus logosu eksik.Us lu değil yani 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı olsun, kazasız günler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Asya tipi stoplar bunlara çok yakışıyor Bunu ne zaman söküyoruz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Şimdi gelmiş Köksal, şayet temizliğine dikkat edersen gerçekten çok yakışıyor koyu renk bu arabaya. ( en azından benim için böyle ) Siyah kullanmışlığım var abi, garaj avantaj yoksa çekilecek çile değil, bu arada pastalarım killerim hazır 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Asya tipi stoplar bunlara çok yakışıyor Bunu ne zaman söküyoruz Bi örnek rica etsem İlk iş triger grubu ve yağ bakımı olacak, sanırım 1-2 aya da debriyaja girerim gibi geliyor. Yürüyeni halledeyim ufak ufak yapacağım inşallah bişeyler. Sade,şık ve orjinal tarzı severim genel anlamda. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Siyah kullanmışlığım var abi, garaj avantaj yoksa çekilecek çile değil, bu arada pastalarım killerim hazır Pırıl pırıl bir siyah inci bekliyoruz o zaman Güle güle kullan. ( Bu arada nereden aldın ve maliyeti ne kadar acaba ? ) 2 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Güzel araç.hayirli olsun . Allah kaza beladan korusun... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Bi örnek rica etsem İlk iş triger grubu ve yağ bakımı olacak, sanırım 1-2 aya da debriyaja girerim gibi geliyor. Yürüyeni halledeyim ufak ufak yapacağım inşallah bişeyler. Sade,şık ve orjinal tarzı severim genel anlamda. abı asya tipi satıyorum ben daha doğrusu benım arkadas satıyor ben halen kullanmaktayım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261877-sat%C4%B1l%C4%B1k-focus-asya-tipi-stop/ 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 abı asya tipi satıyorum ben daha doğrusu benım arkadas satıyor ben halen kullanmaktayım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261877-sat%C4%B1l%C4%B1k-focus-asya-tipi-stop/ 130TL'ye ben 4 stop'umdan birini bile alamıyorum. İyi rakam Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Siyah kullanmışlığım var abi, garaj avantaj yoksa çekilecek çile değil, bu arada pastalarım killerim hazır Hayırlı olsun hocam, Gold mu o? Yakacak ortalığı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 (düzenlendi) Pırıl pırıl bir siyah inci bekliyoruz o zaman Güle güle kullan. ( Bu arada nereden aldın ve maliyeti ne kadar acaba ? ) Abi gölcükte biniciden aldım, eşi de fordda çalışıyormuş. yetkili serviste expertiz yaptırdım arka tampon hariç boya yok, değişen yok, hasar kaydı yok, tramerde muayene km leri tutarlı, servis bakımlı 80k ya kadar. iç kondisyonu da çok temiz diri duruyor. alım satım plaka değişikliği ile tam 32 bine geldi. bi de karadeniz pidesi ısmarladı sağolsun tok döndük eve abı asya tipi satıyorum ben daha doğrusu benım arkadas satıyor ben halen kullanmaktayım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261877-sat%C4%B1l%C4%B1k-focus-asya-tipi-stop/ ilk kez gördüm bu stopları bakımlarını halledeyim önce, aklımda olsun Hayırlı olsun hocam, Gold mu o? Yakacak ortalığı Aynen gold 23 Aralık 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 vay hayırlı olsun abi. sökmeye başladın mı yoksa tek parça mı hala? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 vay hayırlı olsun abi. sökmeye başladın mı yoksa tek parça mı hala? P.tesi araba alırsan böyle işten yazarsın işte, el süremedim daha 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 hayirli olsun abi allah kaza bela vermesin. degisimleri takipteyim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun, bu kilin kullanım amacı tam olarak neydi? 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 P.tesi araba alırsan böyle işten yazarsın işte, el süremedim daha geç olsun da güç olmasın. cuma akşamından pazartesi sabahına kadar göremeyiz herhalde seni buralarda abi, şimdiden kolay gelsin sana. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts