Okan Tansel 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 (düzenlendi) byük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.ALLAH beterinden ve tekrarından sakınsın 22 Aralık 2014 tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Allah korumuş. Şaka gibi gerçekten Gördüğüm kadarıyla plakalığınız bile sağlam. Çok ilginç. Çok şükretmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun, Allah tekrarından ve beterinden cümlemizi muhafaza etsin 1 Yorum bağlantısı
Akif Eren 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Rabbim beterinden korusun hocam. büyük geçmiş olsun. Sadaka vermenizi tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin.cok sukur bisey olmamis Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun. Maalesef kış lastiği olmadan karda yola çıkmak kazaya davetiye çıkarmak anlamına geliyor. Benzer şekilde vito da benim de başıma gelmişti ustelik hiç frenede basmadan düz yolda ilerlerken. Normal 3. Viteste 50 km hızla ilerlerken sadece yolun eğimli olması nedeniyle aracın arkası kayarak otobanda yan durmuştum. Arkamdan gelen 8 araçta maalesef sırasıyla çarparak zincirleme kazaya sebeb olmuştum. O gün bugün dür karda lastiksiz asla yola çıkmam artık. Tekrar geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
onurdursun 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 geçmiş olsun, ama resimden gördüğüm kadarı ile ikinci kez tehlikeden kurtulmuşsunuz, araçtan şoför kapısını açarak inmişsiniz araç zaten o yönde meyilli üzerinize devrilebilirdi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun Allahtan cana birşey gelmemiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Çok geçmiş olsun. Geçmiş olsun. Maalesef kış lastiği olmadan karda yola çıkmak kazaya davetiye çıkarmak anlamına geliyor. Benzer şekilde vito da benim de başıma gelmişti ustelik hiç frenede basmadan düz yolda ilerlerken. Normal 3. Viteste 50 km hızla ilerlerken sadece yolun eğimli olması nedeniyle aracın arkası kayarak otobanda yan durmuştum. Arkamdan gelen 8 araçta maalesef sırasıyla çarparak zincirleme kazaya sebeb olmuştum. O gün bugün dür karda lastiksiz asla yola çıkmam artık. Tekrar geçmiş olsun.Kar lastiği varmış abi. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun hocam... Allah esirgemiş, başka açıklama bulmak çok zor... Sizin aracınızın aküsünün bitmesini teybe bağlayamadım ben... Çünkü teyp, kontak kapalı iken bir saat çalışır.. Sonra kendini kapatır... Akünüz eskimiydi ? tşkler mehmet abi.aku 1 yıllık serviste takılan aku idi.ben teybi sokmustum sonra taktım ve kapatıp kapatmadıgımdan emin değilim ama sabah göstergeler felan sasırmıstı. sonra atlatma yapınca calıstı araba. sunuda soyleyım calıstıktan sonra benzin göstergesi yanlıs gösteriyordu. ceyrek depoyu baslangıc sayıyordu.sonra kutup baslarını sokunce düzeldi. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Radyatör ve intercooler bağlantılarını iyice kontrol ettirin. Bi de bi aileyi sevindirin derim. tsk ederim sani kardeşim.insallah en kısa yapacam zaten aklımda. birde bu olaydan sonra biraz aracın rot ayarı kacmıs ve sanki bir ugultama sesi var gibi.tam emin olamıyorum ama en kısa zamanda baktıracam yinede araca. birde sağ ön teker aracı baya tutuyordu. aceba bilyasını felan bozup ses ordan gelebilir mi ? Allah korumuş. Şaka gibi gerçekten Gördüğüm kadarıyla plakalığınız bile sağlam. Çok ilginç. Çok şükretmek lazım. aynen aracta gram çizik yok ama on takımı kontrol ettireceğim yinede. 22 Aralık 2014 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Aks yamulmuş olabilir, porya zarar görmüş olabilir. Acil kontrol derim. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 geçmiş olsun, ama resimden gördüğüm kadarı ile ikinci kez tehlikeden kurtulmuşsunuz, araçtan şoför kapısını açarak inmişsiniz araç zaten o yönde meyilli üzerinize devrilebilirdi evet o durum cok tehlikeliydi ben yine sonradan fark ettim. ilk anda hiç aklıma gelmedi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Çok geçmiş olsun. Doblo faktörü diyeceğim ama siz daha direksiyonu çevirmemişsiniz bile... Gitmeden yol levhasını düzeltme imkanınız oldu mu? Malum öyle bıraktıysanız uzun süre öylece kalabilir. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış gerçekten... 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 22 Aralık 2014 Yazar Paylaş 22 Aralık 2014 Çok geçmiş olsun. Doblo faktörü diyeceğim ama siz daha direksiyonu çevirmemişsiniz bile... Gitmeden yol levhasını düzeltme imkanınız oldu mu? Malum öyle bıraktıysanız uzun süre öylece kalabilir. evet hatanın buyugu bence bende. tabelayı düzeltti yardıma gelenler. Yorum bağlantısı
Serdar Süren 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Geçmiş olsun. Allah korumuş. Abs yok sanırım araçta. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts