Cihat Küçükay 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Süper olmuş tebrikler... Hocam emeğine sağlık, delisin sen ne diyeyim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 22 Aralık 2014 Paylaş 22 Aralık 2014 Elinize sağlık ben de lise yıllarında uçak maketleriyle uğraşırdım hatta çocukluk evimizde bir oda sırf uçak maketleriyle doludur çok keyifli uğraştır insana sabretme gücü kazandırır...Boyama tekniğinizi de beğendim gemi çok gerçekçi duruyor... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Hocam emeğine sağlık, delisin sen ne diyeyim Teşekkürler e yani pek akıllı işi değil zaten Elinize sağlık ben de lise yıllarında uçak maketleriyle uğraşırdım hatta çocukluk evimizde bir oda sırf uçak maketleriyle doludur çok keyifli uğraştır insana sabretme gücü kazandırır...Boyama tekniğinizi de beğendim gemi çok gerçekçi duruyor... Teşekkür ederim haklısınız derviş sabrı istiyor bazı durumlarda gerceekten, dilerim sizde maket yapmaya tekrar başlarsınız koleksiyonun fotolarını alsak çok iyi olur aslında Koleksiyonun gemilerden oluşan kısmının resimlerini daha önce burada paylaşmıştım dilerseniz bakabilirsiniz http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/265504-plastik-modelcilik/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts