Köksal Yılmaz 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 sipariş geçilmiştir hastalık bu aboo daha parlak daha parlak daha daha daha parlak Daha parlak için polisajı es geçmeyin, esas parlaklığı veren çiziksiz parlatılmış boyadır Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Ben buna sadece ped ile uygualama yaptım ama beğendim yani Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Ben buna sadece ped ile uygualama yaptım ama beğendim yani Muhakkak fark edecektir ama aynı aracı polisaj sonrası görsen şu an ki hali kirli gibi gelir Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Bilmemde bu renkte aşırı bi değişim olmaz sanırım lacivert siyah çok farkediyor ama Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Daha parlak için polisajı es geçmeyin, esas parlaklığı veren çiziksiz parlatılmış boyadır Evet polisaj coşturuyor.lakin benim araç yeni biraz daha zaman gerekli gibi bana Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Sifir arabanin boyasinin kusursuz oldugunu dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Harika olmuş Bizde vermiştik 2004 C-Max'imizi. İlk ilani koydugumuzda 30 gün boyunca kimse aramamisti. Meguiarsa girdi cikti 9. Veya 10. Gününde satılmıştı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Sifir arabanin boyasinin kusursuz oldugunu dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz. bana kalırsada biton kusurlu üstünde boya koruma var o biraz yıpransın ondan sonra dalacam hihihi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 En güzeli yeniyken koruma altında tutmak Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Onu kimseye anlatamıyoruz sıfır araç boya korumamı yapılır vs Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Onu kimseye anlatamıyoruz sıfır araç boya korumamı yapılır vs valla otokoç kendi önerdi boyayı bozsa çeker ceremesini Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Mart 2015 Yazar Paylaş 4 Mart 2015 En güzeli yeniyken koruma altında tutmak Köksal abi boya koruma pasta cila vb şeylerle ilgili tecrübenden yararlanmak istiyorum [emoji4] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Köksal kardeşim uzman tavsiyem nasiol nano zr53 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Arkadaşlar merhaba bayadır çeyizimde duran nasiol cabincare uygulamadan önce detaylıca içini koltuğunu temizleme kararı aldım Bunun için 3d apc Tercih ettim Koltuk airbagleri Koltukları söktüm ilk olarak kuru temizliğini yaptım sonrasında ıslattım sonra 5de1 oranında su ile karıştırdığım 3d apc yi sıktım cabincare öncesi iyice durulamak gerektiğinden 4-5 kez duru su ile çektim İç döşemelerde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir Havalandırma kanallarını ve el girmeyen yerlere buhar bastım Şimdilik bu kadar devamını atacağım koltuklar tam kurusun cabincare uygulayacam devamı yarın 10 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Ortaya çok güzel bir çalışma çıkacak belli.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Teşekkürler Bunlar yardımcı ürünlerimBagaj daki lanet koku için dr mat tekstil ürünleri kullandım 2 gündür koku yok yolcu tarafınada süt dökülmüştü ondanda eser yok kapak kırık geldi firma sahibine söyledim şikayet etmedimde dikkatnedilmesi gerekli dedim saolsun 2 tane daha yollamış ücretsiz gönderim yapmışlar burdan kendilerine teşekkürlerSadece koltuklardan çıkanlarAirbag soketlerini poşetlemeyi unutmayalım [emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Elinize sağlık çok tertemiz olmuş. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 güzel başlangıç buğra, aynen devam. buharikayı ben de almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 güzel başlangıç buğra, aynen devam. buharikayı ben de almayı düşünüyorum.Teşekkürler tavsiye ederim marifeti boyundan kesinlikle büyük 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Dostum eline koluna sağlık güzel bir paylaşım bu kullandığın ürünleri internet üzerinden nereden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Eline sağlık faydalı bir çalışma olmuş... Yorum bağlantısı
Recommended Posts