Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Oldukça başarılı olmuş Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Teşekkürler arkadaşlar detaylı temizlik konusunda yardımcı olurum her konuda Yorum bağlantısı
israfil yanık 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 çok başarılı fusion hakkında yardım İhtiyacım olursa size ulaşmak isterim Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 çok başarılı fusion hakkında yardım İhtiyacım olursa size ulaşmak isterimTabi ismail bey ner gerekirse Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 meguiars plastx yerine normal pasta kullansak ne olur acaba aslında benim farlar berbat durumda deneyeceğim ama birde aldığım plastx boşa gitmesin diye önce zımpara pasta eğer kurtarırsam hemen plastx siparişi verip üstünden geçmeyi planlıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Güzel çalışma olmus. Bende fiestada baya uğraşmıştım. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Kullanmis oldugunuz zimparalar nerde satiliyor.saniyede bulamiyorum.cok guzel calisma olmus Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 meguiars plastx yerine normal pasta kullansak ne olur acaba aslında benim farlar berbat durumda deneyeceğim ama birde aldığım plastx boşa gitmesin diye önce zımpara pasta eğer kurtarırsam hemen plastx siparişi verip üstünden geçmeyi planlıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum Kalın pasta da olur sıkıntı değil ben Pastada attım plastx bana göre küçük çizikleri alıyo patlatıyor Kullanmis oldugunuz zimparalar nerde satiliyor.saniyede bulamiyorum.cok guzel calisma olmusSanayide 2000 kum'a kadar varGüzel çalışma olmus. Bende fiestada baya uğraşmıştım.Fiesta farına çok dikkat edilmedi şu çıkıklık olanlara Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Elinize sağlık çok güzel olmuş.. öncesinde ki durum içler acısıymış. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Elinize sağlık çok güzel olmuş.. öncesinde ki durum içler acısıymış.Katarak olmuştu ayhan abi[emoji4] [emoji4] [emoji4] öncesinde 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Elinize sağlık çok güzel olmuş.işlem önce 600, 800,1000,1500,2000 zımparayla sırayla zımparalama şeklinde sonra plastix uygulama mı? Ve bu zımparalama suylamı yapılıyor yoksa kuru mu? aslında tam detaylı anlatırsanız yapılanları denemek isteyenler için daha açıklayıcı olur. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Elinize sağlık çok güzel olmuş. işlem önce 600, 800,1000,1500,2000 zımparayla sırayla zımparalama şeklinde sonra plastix uygulama mı? Ve bu zımparalama suylamı yapılıyor yoksa kuru mu? aslında tam detaylı anlatırsanız yapılanları denemek isteyenler için daha açıklayıcı olur. Peki ilk önce zımpara ları suya bir kovada bırakıyoruz 1 zımpara 2 fara yetiyor yarısını sağa yarısını sola kullanabilirsiniz zımparalar iyice ıslandıktan sonra farı kenarlarına maskeleme bandı çekiyoruz kaportoya zarar gelmesin diye farın durumuna göre zımparaya küçükten büyüğe başlıyoruz örn:600,800,100,1200,1500,2000,2500,3000 gibi 2000ve üstüne ihtiyaç duymadım hiç Zımpara yı yaparken sürekli sprey şişeden su püskürtmesi yapıyoruz tek yönde uyguluyoruz örnek sadece aşşağı yukarı veya sadece sağa sola gibi üstüne abanmadan hafif baskıyla daha sonra polisaj makinasına kalın pasta sürüp mümkünse yün pedle pasta çekiyoruz ben üstüne ekstra meguiars plastx yapıyorum parlaklık daha iyi olduğu için maskeleme bandını söküp üstüne wax sürüp kuruyuca siliyoruz korumaya alıyoruz umarım yardımcı oldum işin temeli bu... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Açıklama için çok teşekkürler. Şimdi diğer extra soru. Farların durumu bunun yarısı kadar bile kötü değilse zımparayı kaç numaraya kadar yapacağız? (Ben deneme amaçlı elimde olan turtle wax teflon sıvı cila sürdüm yarısı gitti izlerin şimdi diğer yarısı kaldı) Yine 600 den mi başlanacak yoksa daha yukarı rakamlardan mı? Birde bu zımparaları ne zımparası diye isteyeceğiz? Sanırım su zımparısı ıslattığımıza göre Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Farın durumuna göre 400dende başlanır siz benim yaptığım gibi yapın yeterli olacaktır Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Benim arabanın da ihtiyacı var. Vakit olmayınca sürekli erteliyorum bakalım. Sonuç güzel olmuş güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts