Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Maşallah güzel ve çok kaliteli ürünler. Bazılarında illa Meg seçilmesine de gerek yokmuş ama orada fusso ları görmek mutlu etti Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Kardeşim bu hastalık bendekide kısmen bu meguiers aksiyon makinası ve petler burada yok tabi ve köksalım bunu görmesin hepimizi ezer ve siz maşallah eve koyabiliyorsunuz çeyizi ben bagajda gezdiriyorum daimi Vay kardeşim helal sana Ama bagajda gezdirme ısıdan dolayı bozulurlar. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 Maşallah çok güzel çeyiz Ama bir ürünü göremedim Buğra, Autoglym liquid hard wax. Her çeyizde bulunması gereken mucize ürün. Şahsen cep telefonu camımda dahi kullanıyorum tercih meselesi daha var çeyiz bunlar çantada olanlar çantayı düzeltirken çektim apc ler torpido için ürünler makinalar odada Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 E tabi biraz zaman meselesi ucuz ürünler değil aylık alıyorum 6 - 7ay oldu anca bu kadar Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Maşallah çok güzel çeyiz Ama bir ürünü göremedim Buğra, Autoglym liquid hard wax. Her çeyizde bulunması gereken mucize ürün. Şahsen cep telefonu camımda dahi kullanıyorum bende var fena ürün bencede Vay kardeşim helal sana Ama bagajda gezdirme ısıdan dolayı bozulurlar. Kardeşim benim valla eve korsam bir yengen önce onları atar sonra beni Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Kardeşim benim valla eve korsam bir yengen önce onları atar sonra beni Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 E tabi biraz zaman meselesi ucuz ürünler değil aylık alıyorum 6 - 7ay oldu anca bu kadar ve kardeşim soft 99 ları tüm kutu koymak kolay değil maşallah çeyiz sağlam Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Ekim 2015 Yazar Paylaş 30 Ekim 2015 ve kardeşim soft 99 ları tüm kutu koymak kolay değil maşallah çeyiz sağlam Şimdi bi projem var atıyım az sonra herkes faydalansın olduğu kadarıyla [emoji4] [emoji4] Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 çeyizin maşallahı var vallahi gözüm kalmadı değil (: İşin ustasısınız galiba bulmuşken sormadan olmaz kullanabileceğim cila ne önerirsiniz kime sorsam NXT55 öneriyor çok pahalı geliyor banada? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 çeyizin maşallahı var vallahi gözüm kalmadı değil (: İşin ustasısınız galiba bulmuşken sormadan olmaz kullanabileceğim cila ne önerirsiniz kime sorsam NXT55 öneriyor çok pahalı geliyor banada?Meguiars nxt mi?Güzel parlaklık sağlasa da kalıcılık az, toz tutma özelliği çoktur. Cila olarak katı wax önerilir. Soft 99, collinate vb Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 (düzenlendi) Kardeşim bu hastalık bendekide kısmen bu meguiers aksiyon makinası ve petler burada yok tabi ve köksalım bunu görmesin hepimizi ezer ve siz maşallah eve koyabiliyorsunuz çeyizi ben bagajda gezdiriyorum daimi çoklu resim upload Estağfurullah abicim, havalar soğuyunca bagajda pek gezdirme abi. Gündüz gece ısı farkları ürünleri bozabilir. Evde dip köşe biyerde saklanabilir. Arabaya 250 ml lik fıs fıs lara torpido koruyucu, hızlı cila, genel temizleyici gibi ürünler bulundurabilirsin. Pasta cila gibi ürünleri pek bırakma. Stres atmak için güzel yöntem araçla ugrasmak. Bozulmuş radiant wax ımın videosu (normali daha yoğun) 30 Ekim 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 vaşş yapma ya gitti bizim cillar desene bütün sene bagajda gezdi onlar aboo Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 vaşş yapma ya gitti bizim cillar desene bütün sene bagajda gezdi onlar abooAbi biran önce eve çıkarmakta fayda var. Pastaları ve sıvı cila ları da arada calkalamak iyidir. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2015 Yazar Paylaş 31 Ekim 2015 Merhaba arkadaşlar göstergedeki çizikler rahatsız ediyordu el attım 7 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Çok güzel olmuş emeğinize sağlık ürün nedir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2015 Yazar Paylaş 31 Ekim 2015 Fusso99 un bir ürünü bu koruma amaçlı kullanıldı 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 ince işçilik ve el emeği taktirlik kardeşim ellerine sağlık pek güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ekim 2015 Paylaş 31 Ekim 2015 Kardeşim eline sağlık. Harika işler çıkarıyorsun kardeşim. Sen artık kıvama geldin. Aç bir dükkan. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Ekim 2015 Yazar Paylaş 31 Ekim 2015 Soft99 candır, elinize sağlık Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts