Sinan Uzundumlu 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Arkadaşlar merhaba, İzmir otogarından havalimanına ulaşım alternatifleri nelerdir? İnternetten edindiğim bilgilere göre direk ulaşım bulunmuyor. Otogarda 14:30 - 15:00 gibi olacağım inşallah. Uçağım ise 19:00 da. Havaş güzergahlarına baktım Alsancak'tan her saat başı bulunuyor. En kolay ulaşım yolu Otogardan Alsancağa'mı gidip ordan Havaş vasıtasıyla geçmek mi? Yoksa otogardan şehir içi otobüslerini mi kullanmalıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Detaylı bilgiler burada, http://www.adnanmenderesairport.com/tr-TR/Ulasim/Pages/havalimaninaulasim.aspx 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Otogar dan Halkapınar Metro Aktarma ordan İzbana binilip Havaalanı 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Otogar dan Halkapınar Metro Aktarma ordan İzbana binilip Havaalanı Kesinlikle katılıyorum.En hızlı ve en uygun ulaşım 1 Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 (düzenlendi) Detaylı bilgiler burada, http://www.adnanmenderesairport.com/tr-TR/Ulasim/Pages/havalimaninaulasim.aspx Linki inceledim Nihat Bey. Güzergahlar hakkında bilgim oldu en azından. Teşekkür ederim. Otogar dan Halkapınar Metro Aktarma ordan İzbana binilip Havaalanı Benim burdan anladığım Otogardan Halkapınar' a metro var. Halkapınar'dan da havalimanına İzban adında farklı bir metroya aktarma yapılıyor. Doğrumu anlamışım Yalçın Bey? İzmir'in yabancısıyım kusuruma bakmayın. Bu arada Nihat Bey'in paylaştığı linkten Havalimanı'nın afaki otopark ücretlerine de baktım. 17 gün için 493 gibi bir rakam çıktı. Şaka gibi Edit: İmla 20 Aralık 2014 tarihinde Sinan Uzundumlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Linki inceledim Nihat Bey. Güzergahlar hakkında bilgim oldu en azından. Teşekkür ederim. Benim burdan anladığım Otogardan Halkapınar' a metro var. Halkapınar'dan da havalimanına İzban adında farklı bir metroya aktarma yapılıyor. Doğrumu anlamışım Yalçın Bey? İzmir'in yabancısıyım kusuruma bakmayın. Bu arada Nihat Bey'in paylaştığı linkten Havalimanı'nın afaki otopark ücretlerine de baktım. 17 gün için 493 gibi bir rakam çıktı. Şaka gibi Edit: İmla Abi otogarda indin dolmuşların oraya git Evka1-Yenigaraj dolmuşuna bin adama deki halkapınar istasyonda incem önünden geçiyor indirir zaten orda indikten sonra metro istasyonunu görcen onun yanında birde izban istasyonu var.İzban istasyonuna girip Cumaovası yazan taraftan gelen izbana binip havaalanın içinde inceksiniz. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 (düzenlendi) Otogar dan Halkapınar Metro Aktarma ordan İzbana binilip Havaalanı en doru çözüm maceraya gerek yok Bu arada izban tren hattıdır bilgin olsun 20 Aralık 2014 tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Arkadaşlar merhaba, İzmir otogarından havalimanına ulaşım alternatifleri nelerdir? İnternetten edindiğim bilgilere göre direk ulaşım bulunmuyor. Otogarda 14:30 - 15:00 gibi olacağım inşallah. Uçağım ise 19:00 da. Havaş güzergahlarına baktım Alsancak'tan her saat başı bulunuyor. En kolay ulaşım yolu Otogardan Alsancağa'mı gidip ordan Havaş vasıtasıyla geçmek mi? Yoksa otogardan şehir içi otobüslerini mi kullanmalıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler. Sinan Bey direkt ulaşım mevcut. Sanırım 204 dü belediye otobüs numarası. Otogarda inin bu otobuse bindiginizde otobandan gaziemir ve havaalanına en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Gerek yok bence 2-3 araç değişikliğine. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Bu arada hafta içi filen geliyorsanız 17:30 de çıkar havaalanına birakabilirim. Aramanız yeterli... 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Bu arada hafta içi filen geliyorsanız 17:30 de çıkar havaalanına birakabilirim. Aramanız yeterli... düşünemediğim için kendime kızıp Oktay beyi tebrik ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 (düzenlendi) Abi otogarda indin dolmuşların oraya git Evka1-Yenigaraj dolmuşuna bin adama deki halkapınar istasyonda incem önünden geçiyor indirir zaten orda indikten sonra metro istasyonunu görcen onun yanında birde izban istasyonu var.İzban istasyonuna girip Cumaovası yazan taraftan gelen izbana binip havaalanın içinde inceksiniz. Kardeşim çok teşekkür ederim istediğim gibi açıklamalı bir cevap olmuş ağzına sağlık en doru çözüm maceraya gerek yok Bu arada izban tren hattıdır bilgin olsun Okan Bey teşekür ederim bilgilendirme için. Sinan Bey direkt ulaşım mevcut. Sanırım 204 dü belediye otobüs numarası. Otogarda inin bu otobuse bindiginizde otobandan gaziemir ve havaalanına en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Gerek yok bence 2-3 araç değişikliğine. Bu arada hafta içi filen geliyorsanız 17:30 de çıkar havaalanına birakabilirim. Aramanız yeterli... Oktay Bey çok teşekkür ederim gerçekten. Forumda böyle samimi davranışların olması beni gerçekten çok sevindiriyor. Teklif etmenizle beni götürmüş kadar oldunuz çok teşekkür ederim tekrardan. düşünemediğim için kendime kızıp Oktay beyi tebrik ediyorum Okan Bey size düşünceniz için teşekkür ederim. 20 Aralık 2014 tarihinde Sinan Uzundumlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 eskiden otogardan eshot lar gidiyordu direk yarım saatte hala varmı tam bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 androidden izobustu sanırım indirip otobüs saatlerini bulabilirsiniz. 2 defa işime çok yaradı ve direk ulaşım vardı. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Eshot 204 numaralı otobüsler otogardan havaalanına doğrudan götürüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 bu arada tabi cebinizde bozuk para bulundurursanız iyi olur,gerek metro gerek eshot otobüslerde kartsız binilmiyor. en azından 2 tl ,yi birisine verip yerinize karta bastırırsınız bilginize. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Arkadaşlar merhaba, İzmir otogarından havalimanına ulaşım alternatifleri nelerdir? İnternetten edindiğim bilgilere göre direk ulaşım bulunmuyor. Otogarda 14:30 - 15:00 gibi olacağım inşallah. Uçağım ise 19:00 da. Havaş güzergahlarına baktım Alsancak'tan her saat başı bulunuyor. En kolay ulaşım yolu Otogardan Alsancağa'mı gidip ordan Havaş vasıtasıyla geçmek mi? Yoksa otogardan şehir içi otobüslerini mi kullanmalıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler. Alsancağa geçtikten sonra izban kullanın direk havaalanı içine kadar giriyor 45 dakkada orda olursunuz. Eski alsancak garında istasyonu. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Arkadaşlar bütün detaylarıyla beraber beni bilgilendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts