Naci Coşkun 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Arkadaşlar Merhaba, Ford Kuga Ecoboost 1.6 180 hp - Otomatik araç almayı düşünüyoruz. 2014 sıfır veya Ocak ayından sonra 2015 sıfır. Özellikle kullananlardan olmak üzere bilen arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Çok yakan... İçi az dar...ama güzel araba... Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Ağustos 2014 ten beri kullanıyorum. Araç şu an 13.000 km de. Performanslı kullanımda şehir içi 12-13 lt - şehir dışı 9.5-10.5 lt tüketimi var. Performans ve yol tutuş mükemmel. Virajlarda bile hız kesmeden dönebiliyor. 202 km de hız kesici devreye giriyor. Kısa dönüş çapı sayesinde manevra çok kolay. En dar yerlere bile rahatlıkla park ediyorum. Dizel araçtan sonra aldığım için son derece sessiz ve konforlu. (Trend x olmasına rağmen) Kendi sınıfındaki en geniş iç hacme sahip. Arka koltuklardaki diz mesafesi oldukça geniş. Bu güne kadar pek çok olumsuz yorum okudum. Bu yorumların hiçbiri aracı kullananlardan gelmemiş. Hepsine kulak tıkadım. 2000 km deyken LPG taktırdım. Şimdi dizelden daha ekonomik, konforlu, sessiz, ilk alım maliyeti ve vergileri düşük. Merak ettiğiniz özellikleri olursa ayrıca yanıtlarım. 1 Yorum bağlantısı
Naci Coşkun 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 Belki bir faydası olur. Paylaşım için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Naci Coşkun 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 Ağustos 2014 ten beri kullanıyorum. Araç şu an 13.000 km de. Performanslı kullanımda şehir içi 12-13 lt - şehir dışı 9.5-10.5 lt tüketimi var. Performans ve yol tutuş mükemmel. Virajlarda bile hız kesmeden dönebiliyor. 202 km de hız kesici devreye giriyor. Kısa dönüş çapı sayesinde manevra çok kolay. En dar yerlere bile rahatlıkla park ediyorum. Dizel araçtan sonra aldığım için son derece sessiz ve konforlu. (Trend x olmasına rağmen) Kendi sınıfındaki en geniş iç hacme sahip. Arka koltuklardaki diz mesafesi oldukça geniş. Bu güne kadar pek çok olumsuz yorum okudum. Bu yorumların hiçbiri aracı kullananlardan gelmemiş. Hepsine kulak tıkadım. 2000 km deyken LPG taktırdım. Şimdi dizelden daha ekonomik, konforlu, sessiz, ilk alım maliyeti ve vergileri düşük. Merak ettiğiniz özellikleri olursa ayrıca yanıtlarım. Cemal bey, çok haklısınız "nasrettin hoca ağaçtan düşünce, bana ağaçtan düşen birini bulun" dediği gibi araç kullanıcı bilgisi esas olmalıdır. Ford Türkiye sitesinde benzinli için 6 ileri otomatik şeçeneği, disel için Power Shift Otomatik seçeneği mevcut, bu ikisi arasında ne fark var? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Amarok un çıkamadığı yere şak diye çıkıp dumur eden araba 2 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Naci Bey, Merhaba. Ecoboost 182 hp 240 Nm tork Dizel 163 hp 340 Nm tork 2015 modellerde dizel seçeneği de 180 hp olacak. Powershift klasik otomatik şanzımanlara göre daha az güç kaybına sahip - daha kısa sürede vites geçişleri sağlıyor. Ancak problemleri var gibi görünüyor. Klasik otomatik şanzımanda da vites geçişleri sarsıntısız ve çok kısa sürede gerçekleşiyor. Dizelin ilk yatırım maliyeti ve vergileri de Ecoboosta göre oldukça yüksek. Yıllarca kullansanız dahi amorti etmiyor. Ecoboostun 240 Nm torku da fazlasıyla yeterli. Yük çekmeyecekseniz - dağ bayır tırmanmayacaksanız oldukça tatminkar. Zaten bu araçlar gerçek anlamda arazi aracı değil. Şehirde kullanmak için tasarlanmış. Ecoboost seçeneği olmasaydı o fiyata dizelini almayı hiç düşünmezdim. Yorum bağlantısı
Naci Coşkun 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Naci Bey, Merhaba. Ecoboost 182 hp 240 Nm tork Dizel 163 hp 340 Nm tork 2015 modellerde dizel seçeneği de 180 hp olacak. Powershift klasik otomatik şanzımanlara göre daha az güç kaybına sahip - daha kısa sürede vites geçişleri sağlıyor. Ancak problemleri var gibi görünüyor. Klasik otomatik şanzımanda da vites geçişleri sarsıntısız ve çok kısa sürede gerçekleşiyor. Dizelin ilk yatırım maliyeti ve vergileri de Ecoboosta göre oldukça yüksek. Yıllarca kullansanız dahi amorti etmiyor. Ecoboostun 240 Nm torku da fazlasıyla yeterli. Yük çekmeyecekseniz - dağ bayır tırmanmayacaksanız oldukça tatminkar. Zaten bu araçlar gerçek anlamda arazi aracı değil. Şehirde kullanmak için tasarlanmış. Ecoboost seçeneği olmasaydı o fiyata dizelini almayı hiç düşünmezdim. Cemal bey, yakıt tüketimine takıldığımdan, 12-13 lt tüplü kullanımdan kaynaklı bir değer mi? normal şartlarda (sadece benzinli) şehir içi ortalama yakıt tüketimi ne kadar olur? bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 İzmir trafiğinde sabah-akşam trafiğin en yoğun olduğu saatlerdeki tüketim 12-13 lt benzin. Ortalama kullanımla LPG 13,5 litre Yorum bağlantısı
Recommended Posts