Osman Nuri Köknar 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Aracımda çok az da olsa su eksiltme sorunu vardı. 2 3 ayda bir su ekleme işlemi normal değil herhalde. Bugün de iş çıkışı baktım azalma olduğu için ekleme yapayım dedim ama kapağı açmaya çalışırken fotoğraftaki gibi kapak elimde kaldı. Bir kaç defa kapağı kapatıp bastırarak açmaya çalıştım ama yok olmuyor. Akşam olduğu için de fazla uğraşamadım. Şöyle bir durum var. Triger setini serviste değiştirdim. Adamlar devirdaimi değiştirmediler. Su eksiltmesi bundan dolayı kaynaklanır mı? Bir de bu kapak olayını nasıl halledebilirim sizce? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Kargaburunla içteki yerlerden tutup acilacak yone dogru zorlarsaniz çıkar sanırım.Sonrasında yeni kapak alırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Deponun içinde kalan parçada diş vs yok, direk bişeyle tutup yukarıya doğru çekerek çıkartabilirsin. Çıkardıktan sonra yenisi alıp takmak lazım ama kapaktan birkez sıyrıldı mı bir daha iflah olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Abi aynı sorun bendede vardi 1.6tdci 2011 ayda bir antifriz eklerdim. sonradan ustaya gitiiğimde aracın hortumlarında çatlak ve bir kaç parçasında kırık tespit etti. 800tl civari tutmustu. ben parçaların resmini atarım biraazdan Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Abi bende bu parçalar değişmişti hortumların fiyatı 100-200tl arası birde gördüğüm parça değişti işçilik falan hepsii 800 civarı tuttu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts