İçeriğe Yönlendir

Tahta Ve Duvar Delebilen Akülü Vidalama Önerileriniz?

Emrah Altun

Recommended Posts

Emrah Altun

Arkadaşlar ufak tefek tamirat yapabileceğim. Yeri geldi ince de olsa duvar, tahta, metal delebileceğim, li-ion pilli ve uygun yollu kullanıp da memnun olduğunuz, torku yüksek bir alet var mıdır? Çip para puanım gelmiş alayım diyorum.

Yorum bağlantısı
Recep Güney

ben yaklaşık iki yıl önce maestro marka matkap ve küçük akülü vidalama almıştım 60 tl ye iki yıldır her işimi görüyorum bir problemim de yok. ikisi bir arada olan ürünler de var ancak iyileri çok pahalı. tavsiyem ayrı ayrı almanız. ikisi bir arada olanlar matkap performansı çok iyi değil. akülü vidalama içinde baya ağır ve kaba oluyorlar.

Yorum bağlantısı
Serhat Böcek

Bosch Uneo Maxx akülü kırıcı,delici,vidalama. Fiyatı biraz yüksek ama kullanan arkadaşım tavsiye etmişti.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Makita veya bosch uygun fakat bir tiyo vereyim size, akü voltajı 14.4 veya üzeri olanları mutlaka tercih edin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

EINHELL TH-CD 18,2 media mark net sitesinden 109 a almıştım, şimdi 99 olmuş. memnunum ama ben vidalama yapıyorum sadece delme sadece kornişlere yaptım o da sayılmaz.. 

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

pilleri lehimlenmişlerden miydi bu diye merakla açmıştım ama geçersiz sayfaymış:=)

Hmm, demek ki cepteki internet tarayıcının adres şekliyle buradaki uyumsuzmuş... Düzelttim bebişim, tişkürlerimi fışkırttım. :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

lityum piller doldur boşalt isterler. o nedenle sorun olabilir.

Hocam bu li-on pilleri şarj etmek için tüm hücrelerini özel olarak dolduran devreler mi var bilginiz var mı ? Klasik pil doldurma devreleri olmaz mı

Hmm, demek ki cepteki internet tarayıcının adres şekliyle buradaki uyumsuzmuş... Düzelttim bebişim, tişkürlerimi fışkırttım. :p

30-40cm fışkırır mı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hocam bu li-on pilleri şarj etmek için tüm hücrelerini özel olarak dolduran devreler mi var bilginiz var mı ? Klasik pil doldurma devreleri olmaz mı

30-40cm fışkırır mı :D

devre tabi vardır. Burda hatırladığım kadarı ile sıcaklığa bağlı parametre çok değişken. Isı regülasyonu ve ısıya bağlı akım kontrolu gerekiyor. Aynı zamanda boş olarak durunca bozuluyor (ya da tersi). doldur boşalt ile gitmesi gerekiyor.

akülü vidalamada ideali kablolu olanlar. tüm profesyoneller onu kullanır. Diğeri sadece elektrik olmayan ulaşmayan noktalarda iyidir.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Simdi onerileri okudum da. Kablolu almak daha akillica. Zamanla piller bitecek ve cihaz kullanilmaz hale gelecek. Kablolu tavsiyelerinizi bekkiyorum arkadaslar. :)

Yorum bağlantısı
  • 7 yıl sonra...
Çağlar Bayur
cenkbilir yazdı:

Arkadaşlar ufak tefek tamir edeceğiniz ürün bence şarjlı matkap tır ben 4 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim :)

neyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur
aysecelik yazdı:

Arkadaşlar kesinlikle şarjlı matkap öneririm 1 yılı geçti hala performansı çok iyi :)

inanmam yemin et

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Matkap deyince aklıma bu klip geliyor. Biraz eski ama halen güncel 😁

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...