İçeriğe Yönlendir

Black Man.. 59 Zz 550..

Anıl Akgül

Recommended Posts

Serkan Karadağ

Eline ve cebine saglik, öncelikle maşallah, sırada ne var merak ettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sağol Köksal'ım bakalım birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yap yap bitmiyor :)

Senin canın sağolsun ne demek ;) Senin eline geçince mutlaka güzelleşecek ve mirror shine olacak şüphem yok :)

stoplara bi aksiyon yok mu? (tuzak soru :D)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

ZuZu ayaklanmış [emoji4] maşallah anıl abi gayet güzel olmuş eklentiler [emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Eline ve cebine saglik, öncelikle maşallah, sırada ne var merak ettim.

Teşekkürler Serkan çok bekletmeden eksikleri tamamlayacağız inşallah :)

stoplara bi aksiyon yok mu? (tuzak soru :D)

Atraksiyon biter mi bizde :) Havalar biraz daha ısınsın sen asıl o zaman gör atraksiyonu :)

Bir sabah bir bakmışsın süpriiizzz ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

ZuZu ayaklanmış [emoji4] maşallah anıl abi gayet güzel olmuş eklentiler [emoji6]

Sağolasın Hüseyincim :) Yavaş yavaş tadını çıkara yapıyoruz ..

Yorum bağlantısı

Ankara Güven'in kapısının önünde bu led stoplu Focus hurdası yatıyor.Araç yanmış.Stoplarda erime göremedim ama çok hafif sararma var gibi lkain temizlenince düzğün olur gibi.Hesaplıya alınır sanırım.

Ararsanız Murat'ı isteyin patron olan değil.Satıştaki Murat onunla konuşun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Ankara Güven'in kapısının önünde bu led stoplu Focus hurdası yatıyor.Araç yanmış.Stoplarda erime göremedim ama çok hafif sararma var gibi lkain temizlenince düzğün olur gibi.Hesaplıya alınır sanırım.

Oktay abi verdin zehiri  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Teşekkürler Serkan çok bekletmeden eksikleri tamamlayacağız inşallah :)

Atraksiyon biter mi bizde :) Havalar biraz daha ısınsın sen asıl o zaman gör atraksiyonu :)

Bir sabah bir bakmışsın süpriiizzz ;)

h.içi sürpriz yaparsan işe bırakırsın valla karışmam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Abi çok teşekkürler valla konuşabiliriz.. Ama ankara güven dediğin yer neresidir ne satılır çıkma parça falan mı ? Ankaralı olmayınca pek anlayamadım :)

Oktay abi verdin zehiri  :D

Biz zehiri alalı oldu biraz Serdar abi şu senin geri vites ampulüne taktığın ledlerden fazla yok mu ya :)

h.içi sürpriz yaparsan işe bırakırsın valla karışmam :D

Dimi :) Bizim buralarda bi laf vardır yaptın hayırı çıkıcan bayırı diye..Çıkarız artık ne yapalım öğretmene saygımız sonsuz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Abi çok teşekkürler valla konuşabiliriz.. Ama ankara güven dediğin yer neresidir ne satılır çıkma parça falan mı ? Ankaralı olmayınca pek anlayamadım :)

Biz zehiri alalı oldu biraz Serdar abi şu senin geri vites ampulüne taktığın ledlerden fazla yok mu ya :)

Dimi :) Bizim buralarda bi laf vardır yaptın hayırı çıkıcan bayırı diye..Çıkarız artık ne yapalım öğretmene saygımız sonsuz ;)

Ona ben geri vites xenonu diyorum  :D  Yarın bakayım bagaja varsa neden olmasın  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Ona ben geri vites xenonu diyorum  :D  Yarın bakayım bagaja varsa neden olmasın  :good1:

Valla süper olur abi ..

10 numara olmuş abi güle güle kullan. ;)

Sağol Özgürüm teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abim sonunda paylasmissin masalla ZuZu cok guzel oldu oem difrizor cok buyuk sans oldu senin icin kendime almis gibi sevindim. Allah gule gule binmeyi nasip etsin kocaman masallah[emoji4]

Bi-xenonlarin bizde yatiyo bir ara getircem yanina ins gozleri merceksiz kalmasin ZuZu'nun[emoji4]

X stobu almazsan ben dusunebilirim abim[emoji16] [emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ne bağaj mış yahu.Dur ben Sayın Deliye haber salayım patlatsın bu bagajı  :D

Anıl Ankara'daki en geniş alana sahip olan ender Ford hurdacısı.Diğer modellerde var ama Ford olarak ilk sıralarda.Google amcada yazıyor arayın konuşun.Bana güvenmeyin.Yinede net demek hata olur ama uzun bir süre o tarafa yolum düşmez.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Abim sonunda paylasmissin masalla ZuZu cok guzel oldu oem difrizor cok buyuk sans oldu senin icin kendime almis gibi sevindim. Allah gule gule binmeyi nasip etsin kocaman masallah[emoji4]

Bi-xenonlarin bizde yatiyo bir ara getircem yanina ins gozleri merceksiz kalmasin ZuZu'nun[emoji4]

X stobu almazsan ben dusunebilirim abim[emoji16] [emoji16]

İbom sağol canım kardeşim benim..

Valla ne zaman getirirsen takacağız gözlerini zuzunun :)

Stopları sana diye sordum zaten merak etme.. Ha sen ha ben ne farkeder..

Ne bağaj mış yahu.Dur ben Sayın Deliye haber salayım patlatsın bu bagajı  :D

Anıl Ankara'daki en geniş alana sahip olan ender Ford hurdacısı.Diğer modellerde var ama Ford olarak ilk sıralarda.Google amcada yazıyor arayın konuşun.Bana güvenmeyin.Yinede net demek hata olur ama uzun bir süre o tarafa yolum düşmez.

Abim çok teşekkürler bu bilgi bize yeter artar bile..

Valla çok makbule geçti Allah razı olsun ..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Birde Ahmet arkadaşımız var.Firma adı dilimin ucunda getiremdim.Serkan Toker soyadaşım benden daha iyi muahbbete sahip.Mutlaka bulur.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Birde Ahmet arkadaşımız var.Firma adı dilimin ucunda getiremdim.Serkan Toker soyadaşım benden daha iyi muahbbete sahip.Mutlaka bulur.

Olmadı Serkan abiye de sorarız..

Abi dediğin adres burası mı ?

Güven Ford

Yeni Başkent Sanayi Sitesi 1766. Sokak No:1 Batıkent/Ankara

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Difuzor oem olunca ayrı oluyor maşallah çok güzel olmuş :nazar:

Teşekkürler Ozancım valla biraz şans asıl Onurhanın süper kıyağı oldu diyelim biz :) 

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Güzel günler de kullanmanız dileğimle süper olmuş. :nazar:

Sağol Serdar teşekkür ederim .. Beğenmene sevindim ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...