Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 abi senin boy kaç metre 1.85 falan Şimdi daha güzel görünmüş Sağol İbo'm bakarsın seninkini de böyle yaparız Kırmızı olsun dersen illa önce bunu çekip üzerine kırmızı çekmek lazım .. Böylece kiraz rengi olur 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 1.85 falan Sağol İbo'm bakarsın seninkini de böyle yaparız Kırmızı olsun dersen illa önce bunu çekip üzerine kırmızı çekmek lazım .. Böylece kiraz rengi olur Abi biyerde buldum kırmızı fiilm o beyaz yerlerı turuncu gıbı durmuyo renk tonu olmuyo koyu kırmızı gibi komple öyle olsa güzel olur gibi geliyo. Bu hafta bi geçsindr bakcam[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Aralık 2014 Yazar Paylaş 25 Aralık 2014 Abi biyerde buldum kırmızı fiilm o beyaz yerlerı turuncu gıbı durmuyo renk tonu olmuyo koyu kırmızı gibi komple öyle olsa güzel olur gibi geliyo. Bu hafta bi geçsindr bakcam[emoji4] Benim gibi beyaz kısımlara çekip aynı tonu tutarsa süper ..Yada direk komple kaplarsın.. Asıl bu haftaki meseleler bitsin hele bu iş kolay 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Kesinlikle çok başarılı olmuş Anıl, kırmızı&siyah uyumu harika.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Benim gibi beyaz kısımlara çekip aynı tonu tutarsa süper ..Yada direk komple kaplarsın.. Asıl bu haftaki meseleler bitsin hele bu iş kolay Beyaz bölümleri kalpadığını düşün kalan tonla aynı tonda.Oyüzden komple kaplatıcam sırıtmıcak. 1 Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Anıl çok şık bir çalışma olmuş.emeğine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Aralık 2014 Yazar Paylaş 25 Aralık 2014 Kesinlikle çok başarılı olmuş Anıl, kırmızı&siyah uyumu harika.. Sağol Onur'um sana da yapalım bundan folyolarka beraber Beyaz bölümleri kalpadığını düşün kalan tonla aynı tonda.Oyüzden komple kaplatıcam sırıtmıcak. Hadi bakalım dediğin gibi olsun kırmızı kısımlar biraz daha koyu kalabilir önce beyaz yerleri kaplamayı dene koy üzerine gör ona göre karar verirsin.. Anıl çok şık bir çalışma olmuş.emeğine sağlık.. Teşekkür ederim İlhan boş kaldıkça yaptığım işlemler beğendiğine sevindim.. 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Sağol Onur'um sana da yapalım bundan folyolarka beraber Yapabiliriz aslında 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Yapın yapın tit x stobu yapıncaya kadar kesmeyecek sizi 3 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 YMN'ın plaka ampulleri sarı mı ben mi yanlış gördüm? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Ben sarıcıyım ya, daha karakterli geliyor bana ama geçen gün led ile değiştirdim göz aşinalığı sağlamakta hala güçlük çekiyorum 4 Yorum bağlantısı
Umut Sevim 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Masallah abi kız gibi baktıkca bakası geliyor insanın 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Aralık 2014 Yazar Paylaş 25 Aralık 2014 Yapabiliriz aslında Haydi montaja o zaman Yenilikleri at buz un konuya takip edelim .... Yapın yapın tit x stobu yapıncaya kadar kesmeyecek sizi Şimdi yok ya bu stoptan artık alternatif çözümler buluyoruz .. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler hesabı YMN'ın plaka ampulleri sarı mı ben mi yanlış gördüm? Ben sarıcıyım ya, daha karakterli geliyor bana ama geçen gün led ile değiştirdim göz aşinalığı sağlamakta hala güçlük çekiyorum Alışırsın artık kozmetik uygulamalar bitiyor ondan böyle oluyor ..Sarı ampulleri değiştirmek iç aydınlatmaları led yapmak gibi son demler bunlar.. Masallah abi kız gibi baktıkca bakası geliyor insanın Teşekkürler Umut .. Sen siyah adama kız gibi deme ama yine de alınmasın 2 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Ben sarıcıyım ya, daha karakterli geliyor bana ama geçen gün led ile değiştirdim göz aşinalığı sağlamakta hala güçlük çekiyorum Ben de yapmadan önce çok sıcak bakmıyordum ama photon sevdirdi bana ledi. Haydi montaja o zaman Yenilikleri at buz un konuya takip edelim .... Ya bir dur arkadaş vallaha yoruldum. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Ben de yapmadan önce çok sıcak bakmıyordum ama photon sevdirdi bana ledi. Ya bir dur arkadaş vallaha yoruldum. Daha çok yorulcan abi :biggrin: 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Aralık 2014 Yazar Paylaş 26 Aralık 2014 Ben de yapmadan önce çok sıcak bakmıyordum ama photon sevdirdi bana ledi. Ya bir dur arkadaş vallaha yoruldum. Daha yeni başlıyoruz dur bakalım Daha çok yorulcan abi :biggrin: Dimi Canlı örnek İbo mesela 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Bunu satıp parçası bulunmayan bir araba almam lazım. Misal: Saab 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Aralık 2014 Yazar Paylaş 26 Aralık 2014 Bunu satıp parçası bulunmayan bir araba almam lazım. Misal: Saab Focusu arama sonra 1 Yorum bağlantısı
Erhan Kanık 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 allah kaza bela vermesin başarılı bi değişim... 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 (düzenlendi) allah kaza bela vermesin başarılı bi değişim... Teşekkür ederim Erhan .. 27 Aralık 2014 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşkun Gülçiçek 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Çok güzel olmuş büyük emek harcamışsınız. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın nazar değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Çok güzel olmuş büyük emek harcamışsınız. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın nazar değmesin. Teşekkür ederim Coşkun .. Amin hepimizin aracına inşallah .. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 20 Şubat 2015 Yazar Paylaş 20 Şubat 2015 (düzenlendi) Uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz sevgili focus severler Aslında yaptığım uygulamaları şöyle güzel bir temizlik sonrası paylaşacaktım ama baktım ki havalar müsade etmiyor böyle de olsa paylaşmak istedim .. Önce ST marşpiyellerimiz takıldı ... Ardından uzun zamandır yapmak istediğim bir uygulamayı yapma şansım oldu .. Forumu takip eden arkadaşlar sevgili dostum Onurhan Çelebinin Buz'unu bilirler.. Onurla uzun görüşmelerimizin sonunda sağ olsun beni kırmadı .. OEM WRC difüzörü bana gönderdi ..Kendisine çok teşekkür ederim Allah ondan razı olsun... WRC nin geldiği zaman .. Daha sonra boyaya yolladık kendisini .. Bu arada kankaları olan egzozları da temin ettim.. WRC nin montajından kareler ... Sıra geldi egzozların montajına .. Montaj biter ... En kısa zamanda yeni ve temiz fotoğraflarla karşınızda olacağız ZuZu ile Eylemlerimiz devam edecek bizden ayrılmayın 20 Şubat 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 (düzenlendi) Gule gule kullan gayet hos olmus yapilanlar, elime gecerse kapilardaki kromu sokerim bastan soyliyim 20 Şubat 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 20 Şubat 2015 Yazar Paylaş 20 Şubat 2015 Gule gule kullan gayet hos olmus yapilanlar, elime gecerse kapilardaki kromu sokerim bastan soyliyim Sağol Köksal'ım bakalım birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yap yap bitmiyor Senin canın sağolsun ne demek Senin eline geçince mutlaka güzelleşecek ve mirror shine olacak şüphem yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts