Metin Başkaya 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Fiyat uygun olursa forumca faydalanılabilir ondan demiştim İnanır mısın daha kendi arabam için bile araştırmadım 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 16 Aralık 2014 Yazar Paylaş 16 Aralık 2014 İnanır mısın daha kendi arabam için bile araştırmadım Hadi ya.. Ben ford çalışanı olsam şimdiye eskimişti bile 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Akıllıca, araştırılarak okuyarak yapılmış dokunuşlar olunca ortaya kaliteli eserler çıkıyor. Bu araçta bu eserlerden olmaya en büyük adaydır gözümde.. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 İbocum güzel kardeşim çok teşekkür ederim .. Yapılanları ve yapılacakları sen biliyosun .. Yavaş yavaş sabırla toparlamaya çalışıyoruz .. Sizinkiler bitti gibi :)Sırada Zuzu var Rabbim sağlıkla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimizin araçlarını .. Ne zaman isterseniz başımla beraber kardeşim ne demek Buyrun gelin her zaman beklerim .. Sağol abicim.GÜle güle kullan sıradakilerde yapılsın daha da mükemmel gözükecek 'ZZ' e. Misafirin olacağız inş ilk fırsatta. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf_Ekici 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 merhabalar çok güzel olmuş kimileri hayal eder (ben) kimileri bunu gerçekleştirir.....ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Akıllıca, araştırılarak okuyarak yapılmış dokunuşlar olunca ortaya kaliteli eserler çıkıyor. Bu araçta bu eserlerden olmaya en büyük adaydır gözümde.. Göksel çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.. Zuzunun bu hale gelmesi ve ileride yapmayı planladıklarımın mimarı forumumuz ve tabiki YMN dır.. Zaman,emek,maddiyat ve sabır çok önemli.. Bu süreçte elimden geldiğince bu çizgiyi bozmadan devam edeceğim.. Umarım başarılı olurum.. 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 (düzenlendi) Sağol abicim.GÜle güle kullan sıradakilerde yapılsın daha da mükemmel gözükecek 'ZZ' e. Misafirin olacağız inş ilk fırsatta. İbocum her zaman beklerim güzel kardeşim.. Seninle de her zaman konuştuk kafa yorduk.. Emeğin var zuzuda.. Ankara'dan sonra bir Çorlu yapın siz bence merhabalar çok güzel olmuş kimileri hayal eder (ben) kimileri bunu gerçekleştirir.....ellerine sağlık Yusuf çok sağol.. Ben bugüne kadar hiç bir aracımı standart haliyle kullanmadım.. Ufakta olsa büyükte olsa bir değişim yapmak insanın hoşuna gidiyor.. Böylece hem aracın kişiselleşiyor ve zamanla senin bir parçan oluyor.. Bir ucundan başla bence 17 Aralık 2014 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 İbocum her zaman beklerim güzel kardeşim.. Seninle de her zaman konuştuk kafa yorduk.. Emeğin var zuzuda.. Ankara'dan sonra bir Çorlu yapın siz bence Biraz olsun emeğimiz geçtiyse ne mutlu bana abi. Ankara sonrası Çorlu çıkartması 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Biraz olsun emeğimiz geçtiyse ne mutlu bana abi. Ankara sonrası Çorlu çıkartması Aynen Daha yeni başlıyoruz İbo'm .. 1 Yorum bağlantısı
Onur Kacar 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Sade bir modifiye mukemmellestirmis aracinizi. Kazasiz belasiz gunlerde kullanmaniz dilegi ile. Elinize saglik. 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Bizim burada çok bekleyene "De haydi gardaş" derler.. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Aralık 2014 Yazar Paylaş 17 Aralık 2014 Sade bir modifiye mukemmellestirmis aracinizi. Kazasiz belasiz gunlerde kullanmaniz dilegi ile. Elinize saglik. Sağol Onur kardeşim yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler .. Bizim burada çok bekleyene "De haydi gardaş" derler.. Ustaya iş yaptırmak nasıl biliyorsun bir de tanıdık olunca var gerisini sen düşün.. Ama senin için yarın arayıp "De haydi gardaş" diyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Ustaya iş yaptırmak nasıl biliyorsun bir de tanıdık olunca var gerisini sen düşün.. Ama senin için yarın arayıp "De haydi gardaş" diyeceğim Yapma bunu, yapma bunu 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Yapma bunu, yapma bunu Sabır sabır Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Bugün uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü fırsat bulupta yapamadığım stopları karartma işlemini hallettim .. Tamamı kırmızı , tamamı siyah , sadece beyaz olan kısımları mı siyah yapalım derken en uygununun beyaz kısımları siyah yapmak olacağına karar verdik .. Uygulama çok kısa sürdü .. Camlarımı ve kaput filmimi yapan Agzem ustam yine beni kırmadı sağolsun .. İşte sonuç ... Parklar açık iken ; Flaşörler açık iken ; 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 araba siyah olduğu için yakışmış. abi aslında önde yapıldığı gibi, arkada da sinyaller parklara bağlanıp tit. x stobu gibi bir görüntü elde edilebilir. tabi bunun için kırmızı kaplama gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Maşallah abi sıyah güzel olmuş. Ama ben ateşkırmızı yapcam[emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 araba siyah olduğu için yakışmış. abi aslında önde yapıldığı gibi, arkada da sinyaller parklara bağlanıp tit. x stobu gibi bir görüntü elde edilebilir. tabi bunun için kırmızı kaplama gerekiyor. Umut o zaman da garip bir görüntü ortaya çıkabilir.. Ne yaparsan yap titanium x stobu gibi olmayacaktır .. Ama İbo yapabilir bak o ateş kırmızısı yapacakmış Maşallah abi sıyah güzel olmuş. Ama ben ateşkırmızı yapcam[emoji16][emoji16] Sende bu aralar iş çok yine İbo'm durmuyorsun durduğun yerde 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Umut o zaman da garip bir görüntü ortaya çıkabilir.. Ne yaparsan yap titanium x stobu gibi olmayacaktır .. Ama İbo yapabilir bak o ateş kırmızısı yapacakmış halojen tit x gibi bir şey olur herhalde abi. ben olsam varsın halojen olsun stoplar açılmayacaksa ya da tit x'inki ile değişim yapılmayacaksa derim ama siyahlar içinde de güzel tabi. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 halojen tit x gibi bir şey olur herhalde abi. ben olsam varsın halojen olsun stoplar açılmayacaksa ya da tit x'inki ile değişim yapılmayacaksa derim ama siyahlar içinde de güzel tabi. Denemek gerek aslında olabilirde .. Bakarsın yaparız Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Denemek gerek aslında olabilirde .. Bakarsın yaparız zehir vücuda girdi abi bir kere. hayırlısı diyelim artık. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 zehir vücuda girdi abi bir kere. hayırlısı diyelim artık. Ne zehirler var bi bilsen Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Ne zehirler var bi bilsen orası öyle tabi de bir anda da olmuyor abi hiçbir şey. forum st kaynıyor maşallah, bir tane daha siyaha kimse hayır demez herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 orası öyle tabi de bir anda da olmuyor abi hiçbir şey. forum st kaynıyor maşallah, bir tane daha siyaha kimse hayır demez herhalde. Sağol Umut yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyoruz bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Maşallah maşallah tü tü tü yavaş yavaş çıkıyor mu ortaya kara adam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts