Köksal Yılmaz 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Adama bak ya Temizliği beğenmedi .. Valla detaylar uzun sürüyo biraz sağolsun bi dostum virüsü verdi vereLi Sağol ibom siyah araba zor be valla .. Temiz halini sadece 1 gün görüyorsun dışarda durduğu için ... Getir içeri alalım, yerimiz mevcut 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Getir içeri alalım, yerimiz mevcut Sonra dışarı çıkarabilirmiyiz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Sonra dışarı çıkarabilirmiyiz İnşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Sağol ibom siyah araba zor be valla .. Temiz halini sadece 1 gün görüyorsun dışarda durduğu için ... Bizim oralarda 1 gün bile zor abi akşama kadar dayansa seviniyoz. Benimkinin de siyahtan eksik kalır yanı yok. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Bizim oralarda 1 gün bile zor abi akşama kadar dayansa seviniyoz. Benimkinin de siyahtan eksik kalır yanı yok. Kapalı garaj şart hakikaten kardeşim .. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Kapalı garaj şart hakikaten kardeşim ..Garaj var da noluyo abi dün akşam karanlıkta bi gazla yıkadık kuzenle arabaları garaja koydum dedim mis gibi kalır bugün bahçelievlere gittim park ettim geldim ne görim çamur içinde kuyu suyu lekeleri kısaca leş olmuş baktım bahçelievler belediyesi tankerden hortumla yolları yıkıyo bağırdım çağırdım adama deli oldum yapcak bişey de yok kirletti diye adama da saldıramam [emoji23] yatıyo leş gibi garajda şimdi [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Garaj var da noluyo abi dün akşam karanlıkta bi gazla yıkadık kuzenle arabaları garaja koydum dedim mis gibi kalır bugün bahçelievlere gittim park ettim geldim ne görim çamur içinde kuyu suyu lekeleri kısaca leş olmuş baktım bahçelievler belediyesi tankerden hortumla yolları yıkıyo bağırdım çağırdım adama deli oldum yapcak bişey de yok kirletti diye adama da saldıramam [emoji23] yatıyo leş gibi garajda şimdi [emoji16] Bende yıkadığım zaman illa birşey oluyor .. Ne diyelim kaderimiz bu demek ki kardeşim .. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Sabredemedigim için üzgünüm kanka doğumgünü hediyen hazır 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 4 Eylül 2015 Yazar Paylaş 4 Eylül 2015 Vay kanka Bu yıl ilk hediyem senden geldi hemde 4 gün önceden Çok teşekkür ederim hakikaten mahçup ettin beni .. Hediyeni de çok beğendim... Hediyeyi bırak hatırlaman yeterdi.. Allah dostluğumuzu bozmasın iyiki tanımışım seni .. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2015 Paylaş 4 Eylül 2015 Vaay anahtarlık ciks ben de sekolive a sipariş verdim ama daha gelmedi Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Eylül 2015 Yazar Paylaş 5 Eylül 2015 Vaay anahtarlık ciks ben de sekolive a sipariş verdim ama daha gelmedi Sağol ozanım gelince sende at fotoyu Maşallah abim iyi güzel günlerde kullanman dileğiyle Mertim çok teşekkür ederim kardeşim.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Eylül 2015 Paylaş 7 Eylül 2015 Hediyeler falan maşallah Detalingciler birbirlerini kolluyo galiba. GÜle güle kullan çok güzel anahtarlık 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 7 Eylül 2015 Yazar Paylaş 7 Eylül 2015 Hediyeler falan maşallah Detalingciler birbirlerini kolluyo galiba. GÜle güle kullan çok güzel anahtarlık Teşekkür ederim kardeşim benim .. Kollama yok est 1 Yorum bağlantısı
Adem Küçük 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 ince yanak lastikler konforda nasıl bi etki eksikliği yaratıyor...bende jantlarımı büyütmek istiyorum fakat konfor kaybolacak endişem çok yüksek 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Eylül 2015 Yazar Paylaş 30 Eylül 2015 ince yanak lastikler konforda nasıl bi etki eksikliği yaratıyor...bende jantlarımı büyütmek istiyorum fakat konfor kaybolacak endişem çok yüksek İnce yanak ve büyük lastik , lastiğin marka ve modeline göre değişmekle beraber konforda biraz düşüş yaşatır .. Daha dikkatli kullanmak çukurlardan tümseklerden daha dikkatli geçmek gerekir .. Fakat büyük jant lastiğin araca kattığı görsellik ve yol tutuş için değer mi ? Bence değer .. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 İnce yanak ve büyük lastik , lastiğin marka ve modeline göre değişmekle beraber konforda biraz düşüş yaşatır .. Daha dikkatli kullanmak çukurlardan tümseklerden daha dikkatli geçmek gerekir .. Fakat büyük jant lastiğin araca kattığı görsellik ve yol tutuş için değer mi ? Bence değer .. Anıl abi zehri enjekte ediyor 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Anıl abi zehri enjekte ediyor Yok be Onurcum nacizane fikrimi söyledim 18 candır 1 Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Yok be Onurcum nacizane fikrimi söyledim 18 candır Ama abi 18 taktıktan sonra basmak şart arabayı leylek gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Ama abi 18 taktıktan sonra basmak şart arabayı leylek gibi duruyor Mutlak surette Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Aralık 2015 Yazar Paylaş 30 Aralık 2015 Takas olur mu Bir düşünmem gerek 1 Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Geçtiğimiz hafta sevgili arkadaşlarım Göksel , İbrahim , Ozan , Aykut ve Rıfat Çorluya gelmişlerdi .. Gelmişken ELM cihazını da getirdiler .. Yemek çay kahve faslından bitince vakit gece yarısını geçmişti.. Göksel ve Ozan sağolsunlar uzun süre uğraştıktan sonra araçtaki bazı özellikleri açtılar .. Eco mode , Merkezi gösterge ekranında RDS Stereo ekranı ve mp3 görünümü , Menüdeki esp göstergesi aktif edildi .. Yanlızca tek basışta çift kitleme ve otomatik kapı kilidi kaldı .. Cihazımız modifiyeli olmadığı için onlarda bir dahaki sefer kaldı Göksel'e ve Ozan'a tekrardan teşekkür ederim .. Gece gece bayağı uğraştılar fakat değdi YMN ve Dt Ozy iş başında Bunlarda merkezi ekrandan bir kaç görüntü.. 2010 otomatik titanium focus içinde radio mp3 ve eco mod yapılabilirmi acaba. kazasız belasız kullanın aracınızı 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 2010 otomatik titanium focus içinde radio mp3 ve eco mod yapılabilirmi acaba. kazasız belasız kullanın aracınızı Yapılabilir .. ELM cihazı ile açılıyor bu özellikler ... Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Yapılabilir .. ELM cihazı ile açılıyor bu özellikler ...Elm cihazım var. WiFi ile bağlanan türden. Yazılım için araştırma yapmak lazım Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts