Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Sıcak kaportaya da yapılmaz zaten ancak kapalı serin ortam şart. Ekim gibi iyidir Muhtemelen o tarih olur ozi birazda köksalın duruma bağlı Birlikte gireriz Yaradana sığınıp.. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Anıl siyah rengin kıymetini bil.. Son 3 aracımın hepsi siyah .. Aslında bunu beyaz çok aradım ama yine siyah denk geldi.. Temizken hakikaten güzel ama kapalı garajın yoksa fena Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Siyah aracın kirine bir sure sonra alışıyorsun aslında. Bana normal gelmeye başladı. Ama biliyorum ki, sadece su ile yikasam bile ayna gibi oluyor. Beyaz yada griyi yıkasanda ayni yikamasanda. 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Siyah aracın kirine bir sure sonra alışıyorsun aslında. Bana normal gelmeye başladı. Ama biliyorum ki, sadece su ile yikasam bile ayna gibi oluyor. Beyaz yada griyi yıkasanda ayni yikamasanda. Evet bende aynı fikirdeyim hep temiz dursun dersen ya kapalı garajdan hiç çıkarmayacaksın yada haftada en az 2 kez yıkayacaksın.. Yada kirli haline alışacaksın 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Siyah veya koyu renk araba gerçekten sahibinin şevkatine en çok ihtiyaç duyan renk bakarsan bağ bakmazsan dağ hesabı en son yolda biri araç kaplama mı demişti dedim ne alaka yok boya var mı yok ya benimki niye parlamıyo diyo 2014 siyah astrası var adamın [emoji23] dedim biraz ilgi göstermen lazım [emoji16] ama harbi matlaşmıştı adamın araba 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Siyah veya koyu renk araba gerçekten sahibinin şevkatine en çok ihtiyaç duyan renk bakarsan bağ bakmazsan dağ hesabı en son yolda biri araç kaplama mı demişti dedim ne alaka yok boya var mı yok ya benimki niye parlamıyo diyo 2014 siyah astrası var adamın [emoji23] dedim biraz ilgi göstermen lazım [emoji16] ama harbi matlaşmıştı adamın araba Aynen Eraycım hele ki siyah araban varsa... Zevk almıyorsan bu işlerden hiç koyu renge bulaşmamak gerek.. Bende fotoğraf lar çıkmıyor İmgurdan kaynaklı kardeşim dns ayarlarını değiştir.. Ya da gel canlı gör o da mümkün senin için 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Ne kadar basit duruyor bu jantlar ile, sök onları sen orjinale dön :kıskançadamsmilesi: 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 13 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2015 (düzenlendi) Ne kadar basit duruyor bu jantlar ile, sök onları sen orjinale dön :kıskançadamsmilesi:Sökelim kanka sıkıntı yok sen iste yeterki..Yayları al sen önce sonrası bende merak etme 13 Ağustos 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Sökelim kanka sıkıntı yok sen iste yeterki.. Yayları al sen önce sonrası bende merak etme Ben bilmem yönetime ne kadar st jantli konu varsa şikayet edecem, benim de canım var ben de insanım arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 13 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2015 Ben bilmem yönetime ne kadar st jantli konu varsa şikayet edecem, benim de canım var ben de insanım arkadaş Tez zamanda hallediyorum merak etme kanka relax ol En kötü sökerim senin arabaya takarım be nedir yani senden kıymetlimi 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Aynen Eraycım hele ki siyah araban varsa... Zevk almıyorsan bu işlerden hiç koyu renge bulaşmamak gerek.. İmgurdan kaynaklı kardeşim dns ayarlarını değiştir.. Ya da gel canlı gör o da mümkün senin için Aynen abi yarın gelmeyi dusunuyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Kazasız belasız nice 50 000 km lere inşallah. :nazar: Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 20 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2015 Kazasız belasız nice 50 000 km lere inşallah. :nazar:Teşekkür ederim Öztunç inşallah... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Zuzu'ya kocaman bir maaşallah diyelim. Kaporta yüzeyi ile kondisyonu ile örnek teşkil edecek focuslardan biri. Allah kaza bela vermesin Anılcım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 ZuZu yanar.. Evimin arkasında yıkıyorsun, bi alo yok.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 Zuzu'ya kocaman bir maaşallah diyelim. Kaporta yüzeyi ile kondisyonu ile örnek teşkil edecek focuslardan biri. Allah kaza bela vermesin Anılcım. Sağol Gökselim cümlemize inşallah.. Otopark modifiyesinde sağlam bir viraj daha döneceğiz inşallah ekim gibi ZuZu yanar.. Evimin arkasında yıkıyorsun, bi alo yok.. Sen geldin mi tatilden bea 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Sağol Gökselim cümlemize inşallah.. Otopark modifiyesinde sağlam bir viraj daha döneceğiz inşallah ekim gibi Sen geldin mi tatilden bea Hafta başı işbaşı yaptım bile.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 ZuZu yanar.. Evimin arkasında yıkıyorsun, bi alo yok.. Total'mi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Total'mi Dün gece Fati Başganıları beklerken bile yıkadım.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Dün gece Fati Başganıları beklerken bile yıkadım.. Orası istasyon kavramını yok etmiş zaten Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 Hafta başı işbaşı yaptım bile.. Bir dahaki gelişimde beraber girişiriz Keremim sen iste yeterki.. Benim temizlik biraz uzun sürer bak biraz nevaleyi sağlam tut gelirken Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Bir dahaki gelişimde beraber girişiriz Keremim sen iste yeterki.. Benim temizlik biraz uzun sürer bak biraz nevaleyi sağlam tut gelirken Niye uzun sürüyor ki senin temizlik, paspas ı duvara vurup yerine koymak kaç dk sürüyor 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Masallah tozluyken bile parliyo ZuZu[emoji4] Allah nazarlardan saklasin abicim. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2015 Niye uzun sürüyor ki senin temizlik, paspas ı duvara vurup yerine koymak kaç dk sürüyor Adama bak ya Temizliği beğenmedi .. Valla detaylar uzun sürüyo biraz sağolsun bi dostum virüsü verdi vereLi Masallah tozluyken bile parliyo ZuZu[emoji4] Allah nazarlardan saklasin abicim. Sağol ibom siyah araba zor be valla .. Temiz halini sadece 1 gün görüyorsun dışarda durduğu için ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts