Anıl Akgül 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 harika görünüyor abi Sağol Ceyhunum bunlar kenarda duruyodu ne zamandır anca taktım.. Güle güle kullan Anıl çok güzel olmuş... (Bu arada 2000'inci mesajımı sana yazıyorum ) Çok teşekkürler Sertaç güzel tesadüf oldu gerçekten Nice 2000 lere daha diyelim 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş anıl xstop ayrı keyif. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş anıl xstop ayrı keyif. Maşallah Sağol Oğuz abi aynı zamanda taktık ikimizde 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Dediğim kadar basit oldu montaj dimi anıl abi Ustalar çok sağlam kardeşim sıkıntısız hallettik Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) Zuzu ya yine kıyamadım yeni yeni çeyizler aldım kendisine Bu arada hediyeleri için Köksal cığıma da çok teşekkür ederiz Zuzu ile 22 Mayıs 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Al al sen kullanamadan YC'e yapıcam onları 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Al al sen kullanamadan YC'e yapıcam onları Gel İbocum yaparız Kullanıyorum çoğunu sana da yeter bana da 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Gel İbocum yaparız Kullanıyorum çoğunu sana da yeter bana da Gelcem inşallah abim sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Virüs gibi yaydı tüm foruma Detail işini Köksal abi Hayırlı olsun abi çeyiz hızla büyüyor 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Virüs gibi yaydı tüm foruma Detail işini Köksal abi Hayırlı olsun abi çeyiz hızla büyüyor Evet Burak ama bende ona gizliden gizliye enjekte yapıyorum .. Bak bu ara sony teyp cam filmi vites topuzu pedal ledler ayna altı aydınlatma aldı gazı gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Vayyyy demek senin başının altından çıkıyor birazda tüm o yenilikler , yalnız o ayna aydınlatmasını düşünüyordum Köksal abide gördükten sonra acayip heyecan yaptım Köksal abinin başının etini yiyecem o konuda 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Vayyyy demek senin başının altından çıkıyor birazda tüm o yenilikler , yalnız o ayna aydınlatmasını düşünüyordum Köksal abide gördükten sonra acayip heyecan yaptım Köksal abinin başının etini yiyecem o konuda Gibi gibi Daha devamı gelir merak etme ... Ledleri ona da bir arkadaşı yaptı söyle sana da yapsın 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Gibi gibi Daha devamı gelir merak etme ... Ledleri ona da bir arkadaşı yaptı söyle sana da yapsın Arkadaşım güneşlide oturuyor, hatrıma gelir senede bir kartala daha 2 günlük işimiz var ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Abi bu yaz akşamları serin geçiyor, şu mahmutu yolla da üstüme örteyim Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Abi bu yaz akşamları serin geçiyor, şu mahmutu yolla da üstüme örteyim Tamda omuzlara atmıştım bende .. Göndereyim kardeşim ayıpsın senden kıymetli değil .. Mahmut fecahat Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) Tamda omuzlara atmıştım bende .. Göndereyim kardeşim ayıpsın senden kıymetli değil .. Mahmut fecahat Çok fena valla,bornoz niyetine bile kullanılır Cansın abim eyvallah 22 Mayıs 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Çok fena valla,bornoz niyetine bile kullanılır Cansın abim eyvallah Eyvallah Ozicim sende öyle Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Daha yeni başlıyoruz bunlar ısınma turları Mahmutla beraber çekilmiş foto isterim. Mesela şöyle olabilir 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Miracle komando Hey maşallah .. Burda daha gençmisin acaba 23 Mayıs 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 (düzenlendi) Uzun zamandır Zuzu ile pek ilgilenemedim .. En son eco modu açtıktan sonra pek bakmamıştım açıkçası .. Sonra baktım ki Eco Şampiyon olmuşuz Kilometremizde bu arada ilerledi biraz .. İbrahim Can kardeşim cob led sipariş vermişti 2 tane de bana gönderdi bende plakalara taktım .. Kendisine çok teşekkür ederim .. Before - After ..(Kirliydik biraz kusura bakmayın ) Uzun süre Zuzuyu temizlememiştim .. Bayağı bir kötü duruma gelmişti .. Vakit yaratıp iç dış giriştim .. Kirli hali ve sonrası NOT : Sadece yıkadım.. Fotoğraflarda bir oynama ya da yıkama sonrası cila vs hiç birşey yoktur ... 12 Ağustos 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Maşallah abim bravo yes good Kaç senelik nano var üstünde hiç korunmadan yıkanmış bi de artık şu çeyizi dürtükle de tam ayna efekti görelim Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Maşaallah ZuZu ya, yanıyooreee 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2015 Maşallah abim bravo yes good Kaç senelik nano var üstünde hiç korunmadan yıkanmış bi de artık şu çeyizi dürtükle de tam ayna efekti görelim Valla ozicim 1,5 yılı geçmiştir .. Ki hakikaten hiç korumadım genelde bastım kostiği zamansızlıktan .. Çeyizi şu an depoya çıkardım ;(üst kata) şu işler biraz sakinlesin hava biraz düzelsin diye bekliyorum .. Bu sıcakta kapalı mekan olmadan çok kolay olmuyor biliyosun Arada vakit bulursam polisaja kadar çıtır bi wax atarım yada makineyle ince bi kat geçerim bilmiyorum .. Çok fark yaratmaz ama yine de biraz daha parlar .. Asıl fark polisaj yapınca olacak inşallah.. Maşaallah ZuZu ya, yanıyooreee Sağol Alperim ..Daha iyisini yapana kadar böyle idare ediyoruz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Sıcak kaportaya da yapılmaz zaten ancak kapalı serin ortam şart. Ekim gibi iyidir Yorum bağlantısı
Recommended Posts