Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Gerçekten çok güzel olmuş hepsi hayırlı olsun maşallah Teşekkür ederim kardeşim .. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Herkese selamlar.. Uzun zamandan beri bir eklenti yapamamanın verdiği rahatsızlık tavan yapınca elimde montaj bekleyen bazı parçaların montajını yaptım .. Her zaman olduğu gibi dayım , Ünal ustam ve kardeşi Adem ustamla birlikte çabucak halloldu işler.. İlk olarak ışıklı vites topuzu ile başladık.. Eski topuzu çıkartıp milin üzerine ne kadar keseceğimize karar verdik .. Pafta ile diş açan Ünal ustam Yanıyorsun Fuat abi Sünnet tamam .. Işıklandıralım ve takalım ... Gece ambians pörfekto Ambiansı tamamlaması açısından esp tuşumuzu da yerine taktık .. Sevgili Serdar abiden aldığım geri vites ve arka sis aydınlatmaları için olan ledleride taktım .. Arka sis Geri vites Gece lambası altında çektiğim bir kaç kare .. Aydınlatması harika tekrardan Serdar abi tekrardan teşekkürler .. Bir teşekkür der kardeşim Mesut Dumlupınar'a gelsin O bilir nededinini Çok şükür sonunda takıldı Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun... Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 (düzenlendi) Çok şükür sonunda takıldı Güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun... Mahcup oldum abi ama taktım en sonunda Kaç tekrar teşekkür etmişim 11 Mayıs 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Çok güzel olmuş yapılan işler anıl. Maşallah nazarr Ben de esp tuşu bulmaya çalışıyım ayrı hava katmış 12 Mayıs 2015 tarihinde Oğuz Sakarya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş yapılan işler anıl. Maşallah nazarr Ben de esp tuşu bulmaya çalışıyım ayrı hava katmış Sağol abi esp tuşu bulmak biraz zahmetli evet ama illa aradın mı bulunuyor .. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Akşam gelmişsiniz, müsait değildim, misafirlerim vardı, görüşemedik kardeşim. Kusura bakmayın.. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Estagfrullah abi no problem Biz biraz kurum söktük döndük Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Akşam gelmişsiniz, müsait değildim, misafirlerim vardı, görüşemedik kardeşim. Kusura bakmayın.. Estagfrullah abi no problem Biz biraz kurum söktük döndük Çorlu'lular olarak bildiğin rezil olduk Kerem Minaz 12 Mayıs 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Çorlu'lular olarak bildiğin rezil olduk Kerem Minaz Biliyon ben yoğun adamım.. En az 3 gün önceden "biz geliyoruz" demeleri lazım ki ona göre ajanda da yer ayıralım. Şaka bi yana, akşam misafirlerim vardı. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Biliyon ben yoğun adamım.. En az 3 gün önceden "biz geliyoruz" demeleri lazım ki ona göre ajanda da yer ayıralım. Şaka bi yana, akşam misafirlerim vardı. Alper bana da yazdı sağolsun bende yarım saat kadar sonra gördüm adamlar o ara istanbula varmışlar Nasıl bir kurum atmaksa artık Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Alper bana da yazdı sağolsun bende yarım saat kadar sonra gördüm adamlar o ara istanbula varmışlar Nasıl bir kurum atmaksa artık Avcılar dayız abi dedi Şafak. 10 dakkaya orda oluruz dedi.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Avcılar dayız abi dedi Şafak. 10 dakkaya orda oluruz dedi.. [emoji23][emoji23][emoji594][emoji100] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Tapa gaz yaradana sığınıp 12 Mayıs 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Hedef ibre sonu Allahım sen hepimizi koru Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Hedef ibre sonu Allahım sen hepimizi koru Paşa dumansız hava sahası olmuş diyolla 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Paşa dumansız hava sahası olmuş diyolla Balgam sökücü uygulamışlar Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Balgam sökücü uygulamışlar İyi de gelmiş anlaşılan Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Harika olmuş abi kazasiz belasiz kullan Nerden aldın vites topuzu nu 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Harika olmuş abi kazasiz belasiz kullan Nerden aldın vites topuzu nu Sağol Ceyhunum .. Mesut kardeşimin arabadan söktüm Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 başka ssökülebilir ne var Ne varsa hepsini söktüm ben zaten Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Titanium x stopların montaj aşamasının fotoğrafları yoktu bugün elime ulaştı bende konuya eklemek istedim .. X stoplar hakikaten bambaşka bir hava veriyor arabaya .. Montaj başlasın ..Stopları söktük yenileri bagajda .. Adem usta kaşla göz arasında birini taktı .. Derken baktım montaj bitmiş .. Gece görüntüleri .. Cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor .. Hazır elektrikçiyi bulmuşken kanıma girdiler sisleri de xenon yaptık ..Gündüz trafikte gece karanlık yollarda iyi oluyor .. Sis montaj ... Ustalar .. Bu da tadımlık bir kare .. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 (düzenlendi) Güle güle kullan Anıl çok güzel olmuş... (Bu arada 2000'inci mesajımı sana yazıyorum ) 14 Mayıs 2015 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts