Anıl Akgül 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 (düzenlendi) Hemen bi zr53 abi... oh mis Murat araçta zaten nano koruma uyguladık.. Tekrarında uygulamayı düşünmüyorum pek .. Ben daha çok his arıyorum aslında Glaze wax ın sıcaklığı ve kayganlığı yok nano da O yüzden bu sefer polisajdan sonra glaze wax yaparız .. Uğraşmak istiyor insan .. Ayrıca nano düşünürsem farklı markalar da var aklımda .. 29 Nisan 2015 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Eline saglık anıl maşallahSağol Oğuz abi yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım.Yoksun abi bayadır bi yaramazlık yoktur inşallah.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 jantlarla nasıl can yaktıysan bolca günah çıkarmış 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 jantlarla nasıl can yaktıysan bolca günah çıkarmış Uhuu.. Bu cümleden sonra diyecek bişey bulamadım kaldım öyle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Ellerine sağlık Anıl. Çok ciks olmuş ZuZu.. Pırıl pırıl.. Maşallah diyelim de, kem gözlere şiş olsun.. Çizik olayını hallettin mi? Geçti mi? Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 yeni gördüm konuyu baştan sona okudum ellerine sağlık harika olmuş çorluda tek 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Sağol Oğuz abi yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım. Yoksun abi bayadır bi yaramazlık yoktur inşallah.. Şükür döndüm aranızdayım ufak tefek sıkıntılar vardı şimdi bitti 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 Ellerine sağlık Anıl. Çok ciks olmuş ZuZu.. Pırıl pırıl.. Maşallah diyelim de, kem gözlere şiş olsun.. Çizik olayını hallettin mi? Geçti mi? Keremim çok sağol .. Valla yıkadım pakladım sabah baktım öyle olmuş .. Daha da elin değmedi bugün bi bakacağım bakalım nasıl olacak .. yeni gördüm konuyu baştan sona okudum ellerine sağlık harika olmuş çorluda tek Sağolasın kardeşim .. Devamı yakında ... Coming soon Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 Şükür döndüm aranızdayım ufak tefek sıkıntılar vardı şimdi bitti İnşallah bundan sonrasında hiç sıkıntı olmaz abi .. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 (düzenlendi) İnşallah bundan sonrasında hiç sıkıntı olmaz abi ..Sagol Anıl inşallah demekden başka ne gelir ki elden. 1 Mayıs 2015 tarihinde Oğuz Sakarya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Herkese selamlar.. Uzun zamandan beri bir eklenti yapamamanın verdiği rahatsızlık tavan yapınca elimde montaj bekleyen bazı parçaların montajını yaptım .. Her zaman olduğu gibi dayım , Ünal ustam ve kardeşi Adem ustamla birlikte çabucak halloldu işler.. İlk olarak ışıklı vites topuzu ile başladık.. Eski topuzu çıkartıp milin üzerine ne kadar keseceğimize karar verdik .. Pafta ile diş açan Ünal ustam Yanıyorsun Fuat abi Sünnet tamam .. Işıklandıralım ve takalım ... Gece ambians pörfekto Ambiansı tamamlaması açısından esp tuşumuzu da yerine taktık .. Sevgili Serdar abiden aldığım geri vites ve arka sis aydınlatmaları için olan ledleride taktım .. Arka sis Geri vites Gece lambası altında çektiğim bir kaç kare .. Aydınlatması harika tekrardan Serdar abi tekrardan teşekkürler .. Bir teşekkür der kardeşim Mesut Dumlupınar'a gelsin O bilir nededinini Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 X stop ve vites topuzu arabanın tüm havasını çok güzel etkiliyor açık ve net! Sonunda hallettin abi ürünler yata yata büyüdü Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 X stop ve vites topuzu arabanın tüm havasını çok güzel etkiliyor açık ve net! Sonunda hallettin abi ürünler yata yata büyüdü Sağol Ozanım valla aynen dediğin gibi oldu Sonunda elim değdi de hallettim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş Anıl.. Güle güle kullan. Ama o kesme fotoğrafından çok korktum valla.. İnşallah yakmamışlardır biyerler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Arkadaş bir arabaya hiç mi bişey yakışmaz ne yapsa olmuyor, focus 2 vereyim de zevk ala ala modla. 2.5 diyince aklıma gelen bu (kıskanç stayla) 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş Anıl.. Güle güle kullan. Ama o kesme fotoğrafından çok korktum valla.. İnşallah yakmamışlardır biyerler. Sağolasın sayın modum.. Kesme biçmede sorun yok dükkan bizim zaten .. Dayımda ünal ustada kendi arabalarından daha özen gösterirler sağolsunlar.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Arkadaş bir arabaya hiç mi bişey yakışmaz ne yapsa olmuyor, focus 2 vereyim de zevk ala ala modla. 2.5 diyince aklıma gelen bu (kıskanç stayla) Hahahaha.. Bir hafta bırakayım Zuzu yu sana istediğin gibi oyna iç dış taban tavan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş Anıl.. Güle güle kullan. Ama o kesme fotoğrafından çok korktum valla.. İnşallah yakmamışlardır biyerler. Burnuma eski vites topuzu kokusu geliyor, daha da bişey demiyorum 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Burnuma eski vites topuzu kokusu geliyor, daha da bişey demiyorum Mesaj alınmıştır kanka 1 Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Anıl güle, güle kullan çok güzel olmuş.Zuzu 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Anıl güle, güle kullan çok güzel olmuş.Zuzu Teşekkürler İlhancım .. Nazardan korkar oldum inanki Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Hay Maşallah[emoji7] Teşekkürler Selçuk.. Yorum bağlantısı
Kemal Işık 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Gerçekten çok güzel olmuş hepsi hayırlı olsun maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts