Anıl Akgül 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 Yok abi sen gelmedin senin arabanı konu açılana kadar bilmiyordum ama 1-2 kişi eleyince sen olduğun ortaya çıktı Kısmet diyelim takmadın mı daha jantları Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Kısmet diyelim takmadın mı daha jantları Sen jantı napacan ? Takmadın mı xenonları ? 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 2 Mart 2015 Yazar Paylaş 2 Mart 2015 Sen jantı napacan ? Takmadın mı xenonları ? Abi hiç sorma .. İş yerinde yanlızım bu ara sabah girip akşam çıkıyorum .. Bu hafta takarım program biraz karışıktı geçen hafta içi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Tayinim çıktı aralık ayında artık yazın izinli zamanda takarım Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Uzun zamandır takmayı istediğim Oem ST spoilerimi pazar günü sonunda taktım .. Soketleri birbirine uymayınca bende iki tarafında kablolarını soydum araya ek yaparak paralel çektim .. Böylece sorun halloldu hemde soketlere zarar vermedim .. ST spoilerden bir kaç kare ; Geldiğinde fümeydi sonra siyaha boyandı .. İlk hali ; Boyandıktan sonra ; Spoilerin stop kısmında bayağı bir çizik vardı .. Elimdeki Srp ile hızlıdan geçtim biraz düzeldi.. Havalar ısınsın komple bir işleme tabi tutacağım... Çizikler before - after Eski spoileri nihayet söktüm çok rüzgar vardı üşüdüm bayağı .. ST ye geçiş .. Mutlu son 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Difizorde oem parcayi kullaninca tabi diger parcalrida orjinal istedin dimi[emoji2] [emoji2] Gule gule kullan abi takmissin sonunda[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Difizorde oem parcayi kullaninca tabi diger parcalrida orjinal istedin dimi[emoji2] [emoji2] Gule gule kullan abi takmissin sonunda[emoji4] Oem candır dediniz dediniz nabayım Şaka bir yana elim değdikçe daha doğrusu arabayla iş yerine geldikçe montaj yapıyorum Yavaş yavaş acele yok ... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hele şükür arkadaş bi xenon ları tak artık gözümüz senlensin 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Hele şükür arkadaş bi xenon ları tak artık gözümüz senlensin Ya kardeşim kalbimiz mi birdir nedir .. Şu an farları taktım kaputu kapadım içeri girdim baktım ki sen yazmışsın Anca bu kadar olur herhalde ... Bu arada spoileri almam da bana ulaştırılmasında emeğin büyük Köksalım .. .Çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun .. Tabi Mehmet Cihat kardeşimi de unutmadım ondan da Allah razı olsun .. Seninle çok işimiz var usta bu daha başlangıç .. İnşallah en kısa zamanda foc a da bi xenon yapcaz ..Dişçiyi bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Son cümleyi anlayana benden 1 adet wax uygulaması hediye 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Son cümleyi anlayana benden 1 adet wax uygulaması hediye Ben anladım ama wax uygulaması için İstanbul'a gidilmez ki 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Son cümleyi anlayana benden 1 adet wax uygulaması hediye Bişeyler hediye edesin mi var ? Ben anladım ama wax uygulaması için İstanbul'a gidilmez ki Komple scholl yapar abi o zaman .. Köksal bu işte profesyonel.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Bişeyler hediye edesin mi var ?Dua edeyim olmaz mı 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Maaşallah. Yavaş yavaş köklü değişiklikler gelmeye başlamış. O stop tez kırmızı folyoya kaplana!.. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 Dua edeyim olmaz mı Olur canım neden olmasın her zaman ihtiyacımız var..Her türlü hediye kabul edilir Maaşallah. Yavaş yavaş köklü değişiklikler gelmeye başlamış. O stop tez kırmızı folyoya kaplana!.. Teşekkürler Göksel'im oem o ellenmez yoksa oem olduğunu nasıl anlarız 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Olur canım neden olmasın her zaman ihtiyacımız var.. Her türlü hediye kabul edilir Teşekkürler Göksel'im oem o ellenmez yoksa oem olduğunu nasıl anlarız oem değil, OEM birkere çakmağın bozulsun OEM çakmaksız kal emi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 10 Mart 2015 Yazar Paylaş 10 Mart 2015 oem değil, OEM birkere çakmağın bozulsun OEM çakmaksız kal emi Çok pardon OEM.. Zippo falan olsa da kurtarmaz mı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Maşallah kardeşim.. Durmuyorsun hiç. Sonunda gaza gelip alcam bende bi Focus, vercem coşkuyu.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Maşallah kardeşim.. Durmuyorsun hiç. Sonunda gaza gelip alcam bende bi Focus, vercem coşkuyu.. Sen ilana ver arabanı. Ben veririm çoşkuyu sana Titanium x paket 2011 ESP f.2.5 var [emoji7] 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Maşallah kardeşim.. Durmuyorsun hiç. Sonunda gaza gelip alcam bende bi Focus, vercem coşkuyu.. Sen ilana ver arabanı. Ben veririm çoşkuyu sana Titanium x paket 2011 ESP f.2.5 var [emoji7] Hemde beyaz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Sen ilana ver arabanı. Ben veririm çoşkuyu sana Titanium x paket 2011 ESP f.2.5 var [emoji7] Hemde beyaz Ah be Canlarım.. Bütçem olaydı bende 16 larla uğraşmazdım. Kısmet bakalım. Zaman ne gösterecek. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Maaşallah. Yavaş yavaş köklü değişiklikler gelmeye başlamış. O stop tez kırmızı folyoya kaplana!.. Adamda x stop var abi folyo falan uğraşmaz artık o 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Ah be Canlarım.. Bütçem olaydı bende 16 larla uğraşmazdım. Kısmet bakalım. Zaman ne gösterecek. Sedici valve diye yıllarca tipolarda yediler bizi öğrendik ki 16 valf demekmiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Masallah abi su spoiler küçük görünse de arabanın arkasını acayip dolduruyor özellikle öncekini gördükten sonra Şu x stoplar ve bixenonlari da görelim artık Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Ah be Canlarım.. Bütçem olaydı bende 16 larla uğraşmazdım. Kısmet bakalım. Zaman ne gösterecek. C max i satmak bindiğin dalı kesmekle eşdeğer, serkan abi angaradan şanzıman ayarlardı sana 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts