Anıl Akgül 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 masallah aracınız cok guzel olmus pedal setinin en soldaki ekipmanı ayak dayama aracın zemınıne mı monte edılıyor ? o kısmı delmek sıkıntı yaratmaz mı ? Sağol Hüseyin teşekkür ederim.. Ayak dayamanın montajı için maalesef fazla alternatif bulunmuyor.. Yapıştırmak ya da delmek gerekiyor.. Yapıştırmanın sağlıklı olmayacağını düşündüğüm için vidaladım ben.. 1 yıldan fazladır kullanıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür.. Abi maşallah araba mermi gibi olmuş yakında daha fena olacak hissediyorum Mesutum can kardeşim benim.. Çok teşekkür ederim.. Hislerin kuvvetli biliyorum Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Çok güzel olmuş araç iyi günlerde kullanın[emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 Çok güzel olmuş araç iyi günlerde kullanın[emoji106] Teşekkürler Tuğrul yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapıyorum birşeyler.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Sağol Keremim sakin sakin yapıyoruz.. Bi ara total yıkamada buluşalım. Sana yakın nasılsa Buluşalım kardeşim. Ben gelemiyorum o taraflara. Sen gel bari.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 Buluşalım kardeşim. Ben gelemiyorum o taraflara. Sen gel bari.. Havalar az düzelsin yıkayalım yavruları .. Bir kar bir yağmur arkadaş bi gidemedik ki 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Serdar abiden gelen kargom bugün elime ulaştı .. Daha doğrusu ben gittim teslim aldım Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim ..Hatta edeyim ...Teşekkürler Serdar abi .. Yanına süpriz olarak hediye de koymuş onlar için de ayrıca teşekkürler .. Montaj en kısa zamanda inşallah 4 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Serdar abiden gelen kargom bugün elime ulaştı .. Daha doğrusu ben gittim teslim aldım Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederim ..Hatta edeyim ...Teşekkürler Serdar abi .. Yanına süpriz olarak hediye de koymuş onlar için de ayrıca teşekkürler .. Montaj en kısa zamanda inşallah Hayırlı uğurlu olsun xenonların, en kısa sürede resimleri bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Hayırlı uğurlu olsun xenonların, en kısa sürede resimleri bekliyoruz. Çok sağol abicim .. Bu akşam fırsatım olursa takacağım .. Gece uzunlarla gelenlere süprizim var artık Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Çok sağol abicim .. Bu akşam fırsatım olursa takacağım .. Gece uzunlarla gelenlere süprizim var artık En heyecan verici kısmı , ışıklarda beklerken geri vitese takınca araç şoförünün yüz hali 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Çok sağol abicim .. Bu akşam fırsatım olursa takacağım .. Gece uzunlarla gelenlere süprizim var artık roket® vitesine mi takacaksın giderken 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 En heyecan verici kısmı , ışıklarda beklerken geri vitese takınca araç şoförünün yüz hali Geçici kör roket® vitesine mi takacaksın giderken Yok sadece arkadaki sis lambasını yakacağım o yetecek 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Güle güle kullan abicim.Montajı yapta görelim bakalım nasıl aydınlatıyor 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Güle güle kullan abicim.Montajı yapta görelim bakalım nasıl aydınlatıyor Sağol İbom .. Vaktim olursa bu akşam takarım geri vites xenonlarını 1 Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Maşallah çok güzel olmuş.İyi günlerde kullanın memleketimden böyle bir araç görmek hoşuma gitti 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Maşallah çok güzel olmuş.İyi günlerde kullanın memleketimden böyle bir araç görmek hoşuma gitti Çok sağol Onur daha güzeli sizlerin olsun.. Sen nerelisin Tekirdağ mı ? Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Çok sağol Onur daha güzeli sizlerin olsun.. Sen nerelisin Tekirdağ mı ?Aslen Makedonya ama kendimi bildim bileli Şarköy [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Aslen Makedonya ama kendimi bildim bileli Şarköy [emoji4] Şarköy güzel bir yer gerçekten .. Şarköyden de mürefteden de arkadaşlarım var Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Şarköy güzel bir yer gerçekten .. Şarköyden de mürefteden de arkadaşlarım var Yaz dönemi geliyor beklerim 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Yaz dönemi geliyor beklerim İnşallah kardeşim .. Gitmeyi istiyorum bakalım yaza kısmet olursa haberleşiriz .. Çorluya yolun düşerse her zaman beklerim ... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Ben her yaz giderim Şarköy e. Hanım ın akrabaları var. Hem Atatürk (Mustafa Kemal de olabilir) caddesi üzerinde, hem Eriklice de.. Güzel yerler. 1 hafta kalır, kafa dinlerim.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Ben her yaz giderim Şarköy e. Hanım ın akrabaları var. Hem Atatürk (Mustafa Kemal de olabilir) caddesi üzerinde, hem Eriklice de.. Güzel yerler. 1 hafta kalır, kafa dinlerim.. Yol çok fena be Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Yol çok fena be Geçen sene C-Max le kaya kaya gidip gelmiştim. Sahil Uçmakdere tarafından değil, Keşan yolu üzerinden gidip geliyorum genelde. Eğer deniz/ manzara istersek ozaman dönüşü Uçmakdere yolundan yapıp Kumbağ tarafından çıkıyorum. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Geçen sene C-Max le kaya kaya gidip gelmiştim. Sahil Uçmakdere tarafından değil, Keşan yolu üzerinden gidip geliyorum genelde. Eğer deniz/ manzara istersek ozaman dönüşü Uçmakdere yolundan yapıp Kumbağ tarafından çıkıyorum. Bende en son uçmakdereden gittim geldim fenalık geldi valla.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Şubat 2015 Yazar Paylaş 26 Şubat 2015 Of WRC Günerim Onurhanın konusunda yazdığın yorumu okudum şimdi hafif bir gülümsedim Bak şöyleymiş Beyazın asaleti bir başka maşallah yapılanlarda çok güzel olmuş O wrc eki ne kadar aradım hala da arıyorum aslında. Alan çok şanslı. Orj. ek sanırım. Aklıma bir iki kişi geliyor. İnşallah o alan kişi de sıkılır bende ondan alırım Aklına ben gelmemiştim dimi Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Ben her yaz giderim Şarköy e. Hanım ın akrabaları var. Hem Atatürk (Mustafa Kemal de olabilir) caddesi üzerinde, hem Eriklice de.. Güzel yerler. 1 hafta kalır, kafa dinlerim.. İnşallah kardeşim .. Gitmeyi istiyorum bakalım yaza kısmet olursa haberleşiriz .. Çorluya yolun düşerse her zaman beklerim ... O zaman şimdiden yazın görüşmek üzere Şarköyde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts