Anıl Akgül 23 Aralık 2014 Yazar Paylaş 23 Aralık 2014 Maşallah maşallah tü tü tü yavaş yavaş çıkıyor mu ortaya kara adam Sağol kardeşim her ne kadar x stobun yerini tutmasada şimdilik idare eder.. Yavaş yavaş çıkıyor çıkarkende boşlukta kalınca bu uygulamalarıda yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Harun Kıraç 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Çok güzel uygulamalar olmuş Allah kaza bela vermesin çok tatlı olmuş araç bnde yeni ford sahibiyim focus 2.5 titanium x beyaz aklımdan geçen tüm sorulara cvb oldu bunlar bnde yakın zamanda paylaşım yaparım inş [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Çok şık olmuş Anıl. Işık şiddetinde problem yok di mi? 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Sende bu aralar iş çok yine İbo'm durmuyorsun durduğun yerde Sorma abi güya beklicektim ama gene dayanamadım 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Çok güzel uygulamalar olmuş Allah kaza bela vermesin çok tatlı olmuş araç bnde yeni ford sahibiyim focus 2.5 titanium x beyaz aklımdan geçen tüm sorulara cvb oldu bunlar bnde yakın zamanda paylaşım yaparım inş [emoji1] Harun aracın hayırlı olsun kazasız belasız..Benim en çok yakıştırdığım renklerden biri beyaz.. Dikkat et başladın mı sonu gelmiyor Çok şık olmuş Anıl. Işık şiddetinde problem yok di mi? Sağol Onur'um .. Beklerken aradan çıksın istedim.. Işık şiddetinde sıkıntı yok gayet güzel gündüz duruşuda gayet iyi.. Beyaza da yakışır demedi deme Sorma abi güya beklicektim ama gene dayanamadım Ya sen durabilirmisin hiç Sıradakiler de harika olacak 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Herşey çok güzel olmuş,iyi virüsler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Çorlu nun incisi.. Dua et C-Max i sattım. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Herşey çok güzel olmuş,iyi virüsler Sağol Evren çok teşekkürler sende de bir beyaz focus olması lazımdı hatta st tamponda vardı satmaktan vazgeçmiştin ne oldu son durum ?Çorlu nun incisi.. Dua et C-Max i sattım. Kerem'im teşekkürler sedici hepsini ezer geçer bea Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 (düzenlendi) Bugün uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü fırsat bulupta yapamadığım stopları karartma işlemini hallettim .. Tamamı kırmızı , tamamı siyah , sadece beyaz olan kısımları mı siyah yapalım derken en uygununun beyaz kısımları siyah yapmak olacağına karar verdik .. Uygulama çok kısa sürdü .. Camlarımı ve kaput filmimi yapan Agzem ustam yine beni kırmadı sağolsun .. Kaplanılan malzeme cam filmi mi ? 24 Aralık 2014 tarihinde Burak Gülnar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Sağol Evren çok teşekkürler sende de bir beyaz focus olması lazımdı hatta st tamponda vardı satmaktan vazgeçmiştin ne oldu son durum ? Anıl abim,st tamponu difüzörle beraber aldığım fiyata verdim.Virüsü dizginledim,collection a devam şu anda.Arada böyle st ler görünce mutlu oluyorum o ayrı. 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Kaplanılan malzeme cam filmi mi ? Yok Burak stop filmi .. Cam filmi olmaz stop filmi biraz daha kalın yapı olarak ... Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Anıl abim,st tamponu difüzörle beraber aldığım fiyata verdim.Virüsü dizginledim,collection a devam şu anda.Arada böyle st ler görünce mutlu oluyorum o ayrı. Yapma ya ... Difüzör hangi tip ti ? Wrc mi St plastik mi ? Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Yapma ya ... Difüzör hangi tip ti ? Wrc mi St plastik mi ? St sifüzördü 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 St sifüzördü Tamponun gittiğine üzüldüm valla .. Satmakla satmamak arasında kalmıştın sonra vazgeçmiştin .. Bilsem tekrar sorardım .. Kısmet değilmiş demek ki ... 1 Yorum bağlantısı
Harun Kıraç 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Eyw teşekkür ederim bende eklerim yakın zamanda zaten 1 Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Tamponun gittiğine üzüldüm valla .. Satmakla satmamak arasında kalmıştın sonra vazgeçmiştin .. Bilsem tekrar sorardım .. Kısmet değilmiş demek ki ... . Abi aynen çok gidip geldim satıp satmamak arasında ama kısmet dediğin gibi.Allah kaza bela vermesin araç on numara bu arada,siyah temiz olunca bambaşka oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 . Abi aynen çok gidip geldim satıp satmamak arasında ama kısmet dediğin gibi.Allah kaza bela vermesin araç on numara bu arada,siyah temiz olunca bambaşka oluyor. Sağol kardeşim .. Gel bir de bana sor temizlik kısmını Gözünü seveyim beyaz arabanın valla .. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Yok Burak stop filmi .. Cam filmi olmaz stop filmi biraz daha kalın yapı olarak ... Anladım benim Beyaz Focus'a normalde kırmızı düşünüyordum ama şimdi Siyah nasıl olur diye merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Anladım benim Beyaz Focus'a normalde kırmızı düşünüyordum ama şimdi Siyah nasıl olur diye merak ediyorum. Aslında biraz da zevk meselesi bu iş .. Ben siyah yakıştırırım sen kırmızı .. Denemek canlı görmek gerek .. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 (düzenlendi) Kırmızıda sinyaller kırmızı yanacağı için tavsiye etmem. Çok basit duruyor ve şahsen hoş karşılamıyorum kırmızı yanan sinyal görünce. Tabi zevk meselesi kısmına katılıyorum:) 24 Aralık 2014 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Kırmızı iyidir. Görmeden birşey diyemem .. Siyahta gördüm bu daha hoş oldu sanki .. Bugün gündüz çektim bunu da .. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Görmeden birşey diyemem .. Siyahta gördüm bu daha hoş oldu sanki .. Bugün gündüz çektim bunu da .. abi senin boy kaç metre 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 24 Aralık 2014 Yazar Paylaş 24 Aralık 2014 Kırmızıda sinyaller kırmızı yanacağı için tavsiye etmem. Çok basit duruyor ve şahsen hoş karşılamıyorum kırmızı yanan sinyal görünce. Tabi zevk meselesi kısmına katılıyorum:) Sinyal yanışı konusunda benimde düşüncem aynı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts