Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2020 Paylaş 14 Şubat 2020 Çok erken gidecem zaten. 8’de orada olurum. Millet dönüş yoluna girmeden de dönerim. Amacım çocuklar 2-3 saat karda eğlensin. Kaysın. Daha sakin yaylarara gitsem kayma ekipmanı bulamam. Zaten kış lastiğim yok. Bana sıcaklığın artı, yolların açık olduğu yer lazım. bu arada yarın hafif yağışlı. Sabah 5’te kalkarım. Hava fena değilse giderim artık. Teşekkürler bilgiler için. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat 2020 Paylaş 14 Şubat 2020 Kaymaya adam başı 30 40 lira alıyorlar otel dışında yerlerde Saatine Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 14 Şubat 2020 Paylaş 14 Şubat 2020 Zaten yavaş giderim. Normalde kış lastiksiz gitmem de hava 4 derece civarı. Yağış yok. O yüzden bi denemeyi düşünüyorum. [mention=82221]Coşkun Basan[/mention] tam olarak nereden? Kaç çıkışı olduğunu da bilmiyorum. Şu alabalık tesisi olan yer mi bahsettiğiniz yer?Evet Maşukiye de restaurantların girişinden girmeden yukarıya devam ediyorsunuz yol Kartepe ye çıkıyor binek araç girişi 30 TL diye biliyorum arzu ederseniz aşağıda Maşukiye de kızak kiralanıyor 15 TL diye hatırlıyorum günlük kirası 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Geçen haftaki karda uzun yolda idim, millet yazlıklarla zincir takmaya çalışırken bakıp bakıp güldüm geçtim Valla gururlanmakla alakalı konuda geçti insanların işimi yok gururlanacak diye ama haklı gurumu yaşadım Gözümün önünde zincirli Tiguan frene basınca arabanın arkası öne geçti 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok erken gidecem zaten. 8’de orada olurum. Millet dönüş yoluna girmeden de dönerim. Amacım çocuklar 2-3 saat karda eğlensin. Kaysın. Daha sakin yaylarara gitsem kayma ekipmanı bulamam. Zaten kış lastiğim yok. Bana sıcaklığın artı, yolların açık olduğu yer lazım. bu arada yarın hafif yağışlı. Sabah 5’te kalkarım. Hava fena değilse giderim artık. Teşekkürler bilgiler için. Gittin mi? Güncel tecrübeleri alalım Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kaymaya adam başı 30 40 lira alıyorlar otel dışında yerlerde Saatine senin kaydırak hepsinin aklını alır Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: senin kaydırak hepsinin aklını alır Benimki long kasa aynen Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Yok gitmedim. Hava yağmurlu gösteriyordu, keyfi olmaz dedim. Şöyle sağlam bi kar yağsın ve hava açsın, öyle giderim. Ama çekinmiyorum da değil. Hız düşük olsa da lastikler yazlık sonuçta. Çocuklar az büyüsün, gezmeye başlayalım, kışlık lastik alacam. Şu an istanbul dışına çıkmadığımız için gerek görmüyorum ama kışın uzun yol ve tepe dağ çıkmak riskli yani. Yazlık lastiğe de zincir takıp yormak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok gitmedim. Hava yağmurlu gösteriyordu, keyfi olmaz dedim. Şöyle sağlam bi kar yağsın ve hava açsın, öyle giderim. Ama çekinmiyorum da değil. Hız düşük olsa da lastikler yazlık sonuçta. Çocuklar az büyüsün, gezmeye başlayalım, kışlık lastik alacam. Şu an istanbul dışına çıkmadığımız için gerek görmüyorum ama kışın uzun yol ve tepe dağ çıkmak riskli yani. Yazlık lastiğe de zincir takıp yormak istemiyorum İsabet olmuş gitmemen 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: İsabet olmuş gitmemen Aha. Valla şu an kendimi acayip şanslı hissettim. Buraya hafta içi gitmek lazım. Bi daha hafta sonu planı yapmam. Çok iyi oldu bu haber 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Hafta sonu gideceksen Sapanca diyorum. Bir kahvaltı öğlen yemeği çocukların çıldıracağı kocaman alanlar otobandan temiz dönüş. Gittim 1 ay önce memnun kaldım döndüm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Hafta sonu gideceksen Sapanca diyorum. Bir kahvaltı öğlen yemeği çocukların çıldıracağı kocaman alanlar otobandan temiz dönüş. Gittim 1 ay önce memnun kaldım döndüm Sapanca? Kar kayak kızak var mı? Kar tepe zaten sapancanın yukarıları değil mi? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Kar kızak yok ta düzlük çayırlık yeşil alanlar var mekan olarak. Kar tepeye gidecektik dedim yok Sapanca göl kenarı yaptık. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sapanca? Kar kayak kızak var mı? Kar tepe zaten sapancanın yukarıları değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Hafta sonu gideceksen Sapanca diyorum. Bir kahvaltı öğlen yemeği çocukların çıldıracağı kocaman alanlar otobandan temiz dönüş. Gittim 1 ay önce memnun kaldım döndüm Göl kenarında arap yoğunluğu var mıydı? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Göl kenarında arap yoğunluğu var mıydı? İlginç şekilde yoktu. Cumartesi Pazar olarak gittik orada kaldık bir gece, Gittiğimizde yerleştik arabayla 10dk sürmeden göl kenarına öğlen yemeği yedik. Çay kahve muhabbet fiyat perfomans iyidi. Akşamına gölün diğer tarafına gittik yürüyüş yaparız vs dedikte gitmez olaydık bir biz vardık yemek yiyen kurtarılmış bölge gibi . Kaldığımız yerde vardı 1 aile Arabian o kadar. Hafta sonu tatilcileri vardı aileler günü birlik gelenler vs. Dip not ekliyeyim ben ilk gün gidişte uyanıklık yapayım dedim mekan önündeki valelere para vermiyeyim diye aracı yol kenarındaki park alanına bıraktım. Döndüğümde bir abimiz arabanın başında duruyor. Abi burada çocuklar arabaları çiziyor çok ben sizi uyaracaktım vs dedi harbiden baktım elemanlar dolanıyor diğer arabaların aralarında hırsızlık vs'de oluyormuş Arap tayfanın araçlarda. Giderseniz mekanın kendi yerine park edin valelerin bir ücret beklentisi yok zaten isterseniz veriyorsunuz. 17 Şubat 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 10:20 Paylaş Perşembe 10:20 hafta sonu bu sefer kış lastikleriyle deneme yapacağız. amaç birkaç saat karlı eğlence. kızak falan var. ama metre başı değnekçi diyorlar, ufacık yok kenarındaki rampaya para kesiyor diyorlar. bilgisi olan var mı? ya da herkesin yoğun kullandığı doruk ızgara tarafı (çam çeşme mesire alanı) yolu nasıl? veya kartepe'ye doğu yakasından suadiye tabiat parkı tarafından çıkış nasıldır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:23 Paylaş Perşembe 11:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ufacık yok kenarındaki rampaya para kesiyor diyorlar. lüks hafta sonu tatili beleşe olmaz yani, cebinde bozuk para olsun onar yirmişer 200 ler gibi mesela 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:18 Paylaş Dün saat 07:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hafta sonu bu sefer kış lastikleriyle deneme yapacağız. amaç birkaç saat karlı eğlence. kızak falan var. ama metre başı değnekçi diyorlar, ufacık yok kenarındaki rampaya para kesiyor diyorlar. bilgisi olan var mı? ya da herkesin yoğun kullandığı doruk ızgara tarafı (çam çeşme mesire alanı) yolu nasıl? veya kartepe'ye doğu yakasından suadiye tabiat parkı tarafından çıkış nasıldır? İzmit yaylalarını gez. Kartepe eskidendi. Aytepe' ye git. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:05 Paylaş Dün saat 09:05 Tamer Topaç yazdı: İzmit yaylalarını gez. Kartepe eskidendi. Aytepe' ye git. aytepe aklımda ama orada kar var mı bilemiyorum. Akşam bi işletmeye sorarım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:02 Paylaş Dün saat 11:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: aytepe aklımda ama orada kar var mı bilemiyorum. Akşam bi işletmeye sorarım. bu gece geliyor gelmekte olan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 11:33 Paylaş Dün saat 11:33 Çağlar Bayur yazdı: bu gece geliyor gelmekte olan kış lastiği + öne zincir + arkaya kar çorabı nasıl? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:44 Paylaş Dün saat 11:44 Kartepeye gidilecek ise otelde kalınacak. kalabalık bir yer. Pahalı. Uzaklara giderseniz Adnan beyin dediği gibi daha mantılklı olur. Hatta hiç bir yere gitmeyin evde oturun sibirya belgeseli izleyin. Tansu Kalafatoğlu yazdı: kış lastiği + öne zincir + arkaya kar çorabı nasıl? çoraba gerek yok. zincire de gerek yok çoğu kez. Kürek olsun ama bi tane. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:04 Paylaş Dün saat 12:04 Mehmet Göktürk yazdı: Kartepeye gidilecek ise otelde kalınacak. kalabalık bir yer. Pahalı. Uzaklara giderseniz Adnan beyin dediği gibi daha mantılklı olur. Hatta hiç bir yere gitmeyin evde oturun sibirya belgeseli izleyin. çoraba gerek yok. zincire de gerek yok çoğu kez. Kürek olsun ama bi tane. kartepe derken civarına. Maksat gezmek. Karda ızgara kokutmak falan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:08 Paylaş Dün saat 12:08 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kartepe derken civarına. Maksat gezmek. Karda ızgara kokutmak falan hafta içi olursa olur bi restorana gidilebilir ama otel dışında manzara yok. öyle biryer orası. otel dışı yerler herhangi bir yer. Bence karadeniz kıyısına kerpeye felan gitmek daha avantajlı olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts