Mert Yeldan 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Önder Özcan yazdı: Olsa da yesek. Are you disko? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Mert Yeldan yazdı: Motor nasıl hareket ediyorsa artık. Soba borusu boyası ile boyayacağım. Önder Özcan yazdı: Olsa da yesek. Neyi ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Mert Yeldan yazdı: Are you disko? 1,3 Ten küçük hacimliler yazmasa? Konu acayip kasıyor da. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Önder Özcan yazdı: 1,3 Ten küçük hacimliler yazmasa? Konu acayip kasıyor da. Eski nesil euro 3 motorları konuya almıyoruz. Lütfen çıkar mısınız. hadi canım hadi Hasan Karabekiroglu yazdı: Soba borusu boyası ile boyayacağım. Benim aklıma ısıya göre renk değiştiren boya yapmak vardı da 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Soba borusu boyası ile boyayacağım. Neyi ? Neyiniz var? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Turbo muhafazası ile kaput altındaki ısı yalıtım malzemesi sürtünmesi izi bütün modellerde var demekki Fotoyu internetten aldım ama benimki de aynıydı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Önder Özcan yazdı: Neyiniz var? Ne verelim abime? Selim Bilgin yazdı: Fotoyu internetten aldım ama benimki de aynıydı. Benim de aynıydı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 bi büyük düsünür der ki; 1.2 deyip geçmeyin. Neyin ısırdıgını Anlayamazsınız bile😎 😂 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Selim Bilgin yazdı: Fotoyu internetten aldım ama benimki de aynıydı. Mert Yeldan yazdı: Benim de aynıydı Kronik demekki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 benimki özçekim idi , sanat eseri mübarek tsi Yorum bağlantısı
Recommended Posts