İçeriğe Yönlendir

Citroen C-Elysee 1.2 Bmp

Murat Özarık

Recommended Posts

Murat Özarık

herkese selam

şu günler c-elysee 1.2 bmp (otomatikleştirilmiş manuel) dikkatimi çekiyor.aracımdan memnunum (yakıt hariç) ama citroenin 20.000 tl 0 faiz kampanyasından yararlansam bunu alsam diye düşünüyorum.üste para vermeden olur herhalde. tam otomatiğe alışmış biri olarak, bu araçta sıkıntı çeker miyim ? bir de değer mi ? fikirleriniz için çok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Yanlış bilmiyorsam o motor 3 silindir ve 70 bg otomatik şanzımanlada birleşince performansı çok kötü olur.Şu an 1.6 100 bg Fusion dan sonra o araçla eziyet çekersiniz bence.Ayrıcada otomatikleştirilmiş şanzımanın geçişlerini beğenmeyebilirsiniz.

Bence almaya niyetlendiyseniz test etmeden kesinlikle almayın.Otomatik test aracı yoksa bile düz 1.2 motoru kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

herkese selam

şu günler c-elysee 1.2 bmp (otomatikleştirilmiş manuel) dikkatimi çekiyor.aracımdan memnunum (yakıt hariç) ama citroenin 20.000 tl 0 faiz kampanyasından yararlansam bunu alsam diye düşünüyorum.üste para vermeden olur herhalde. tam otomatiğe alışmış biri olarak, bu araçta sıkıntı çeker miyim ? bir de değer mi ? fikirleriniz için çok teşekkürler

Bu arada 20.000 0 faiz olayına da inanmayın faizi başta aracın üzerine koyuyorlar.

Peşin alımda 40 olan araç kampanyalı faizli 43 44 ü buluyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

herkese selam

Şanzuman hakkın yorum yapıyım sizin fusionun şanzumanı neyse aynısı diyebilirim murat bey. Dizel otomatik c4 kullandım aynı şanzumana sahipti. Vites geçişlerini baya hissediyorsunuz. Gaz tepkimeleriniz vites geçişlerinde çok önemli.

Şanzuman hakkın yorum yapıyım sizin fusionun şanzumanı neyse aynısı diyebilirim murat bey. Dizel otomatik c4 kullandım aynı şanzumana sahipti. Vites geçişlerini baya hissediyorsunuz. Gaz tepkimeleriniz vites geçişlerinde çok önemli.

Fusiondan sonra bu araba aynı rahatlığı vermez bence. euroncap güvenlik testlerinden bile geçemediğini düşününce.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

manuel şanzımana otomatik debriyaj var baskı balataya kadar verim olarak manuel ile aynı. verim kaybı olmaz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akif Eren

Ben dizel otomatikleştirilmiş kullanmıştım geçişler sarsıntılı  biraz yani tam otomatikle karşılaştırınca.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...