Osman Ünal 28 Kasım 2014 Yazar Paylaş 28 Kasım 2014 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... Teşekkürler... :wub: hayırlı uğurlu olsun Teşekkürler... O zaman darısı başına Fikri. Hayırlı olsun.. Teşekkürler... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Son günlerde sizden hariç 2 kişi daha golf aldı, araç alma arefesinde iyi olmadı bu , 2. ellerine sıfırından daha fazla çekilmesi ve piyasanın allak bullak olması sebebiyle bütçeyi aşıp golf alacağım sanırım, hayırlı uğurlu olsun.. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 28 Kasım 2014 Yazar Paylaş 28 Kasım 2014 Son günlerde sizden hariç 2 kişi daha golf aldı, araç alma arefesinde iyi olmadı bu , 2. ellerine sıfırından daha fazla çekilmesi ve piyasanın allak bullak olması sebebiyle bütçeyi aşıp golf alacağım sanırım, hayırlı uğurlu olsun.. Eray 2 ay boyunca 2013 veya 2014 aradım 2013 ler neredeyse sıfır fiyatında 2014 ler ise sıfırından daha pahalı idi. bir kaç arabaya gidip baktım beğenmedim, mecburen gidip sıfır aldım. Bu arada 140 lıkların fiyatları biraz daha iyi, ilgini çekiyorsa bunların 2.el fiyatları sıfırına göre uygun fiyatlı bulunabiliyor. hayırlı olsun. iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Maşallah. Çok güzel bir araç. Güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin. Motor ve dsg kombinasyonu yorumlarını merakla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 Eylül 2020 Yazar Paylaş 18 Eylül 2020 Eveeeet 6 yıl sonunda bir problem oluştu, bugün kontrol etmek için motor kaputunu kaldırdığımda, katalitik konvertörün çıkışındaki sensörün kablosunun konvertöre çok yaklaşmış olduğunu ve dış kılıfın eridiğini gördüm. Dış kılıf tamamen deforme olmuştu, zannederim kablolar teflon olduğundan zarar görmemişler, plastik kelepçe ile emniyete aldım.TSI li arkadaşlar kontrol etsinler.Bu arada DSG henüz patlamadı [emoji1787] 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Eveeeet 6 yıl sonunda bir problem oluştu, bugün kontrol etmek için motor kaputunu kaldırdığımda, katalitik konvertörün çıkışındaki sensörün kablosunun konvertöre çok yaklaşmış olduğunu ve dış kılıfın eridiğini gördüm. Dış kılıf tamamen deforme olmuştu, zannederim kablolar teflon olduğundan zarar görmemişler, plastik kelepçe ile emniyete aldım.TSI li arkadaşlar kontrol etsinler.Bu arada DSG henüz patlamadı [emoji1787]Servet senden önce patlatacak. Almış eline bi iphone. Bağlamış arabaya. Neyi varsa açıyor. Spor modda geziyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Servet senden önce patlatacak. Almış eline bi iphone. Bağlamış arabaya. Neyi varsa açıyor. Spor modda geziyor. cihazı kaybetti açtığını kapatamıyor 1 1 5 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 Eylül 2020 Yazar Paylaş 18 Eylül 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Servet senden önce patlatacak. Almış eline bi iphone. Bağlamış arabaya. Neyi varsa açıyor. Spor modda geziyor. Servet bu yapar Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: cihazı kaybetti açtığını kapatamıyor Kaç gündür aleti arıyoruz yok yahu, şeytan aldı götürdü sanırım😈 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Alpay Sumer yazdı: Kablosuz mu yapıyor? du 😆 Görenler öyle söylüyor biz göremedik 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Cem Işık yazdı: Görenler öyle söylüyor biz göremedik şaşkınız😵 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 19 Eylül 2020 Yazar Paylaş 19 Eylül 2020 Alpay Sumer yazdı: Kablosuz mu yapıyor? du 😆 Cem Işık yazdı: Görenler öyle söylüyor biz göremedik hiç mi yok 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Eveeeet 7 yıl sonunda 42xxx km de aküye veda ettik, Servis 1.450 TL fiyat verdi, sanayide 1000 TL 7 taksit şeklinde hallettik. Varta efb 70A 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Osman Ünal yazdı: Eveeeet 7 yıl sonunda 42xxx km de aküye veda ettik, Servis 1.450 TL fiyat verdi, sanayide 1000 TL 7 taksit şeklinde hallettik. Varta efb 70A 7 yıl çok iyi dayanmış. Benim orijinal akü 5 yaşında bitti. Yerine orijinal akü tercih ettim ama 2. aküde 3 yıl dayanıp geçen ay ruhunu teslim etti. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Evren Barış Özbek yazdı: 7 yıl çok iyi dayanmış. Benim orijinal akü 5 yaşında bitti. Yerine orijinal akü tercih ettim ama 2. aküde 3 yıl dayanıp geçen ay ruhunu teslim etti. Sonradan aldıklarımız çakma oluyor herhalde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts