Erdi Solak 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Merhaba Arkadaslar Arac Plakasının Hangi İsme Kayıt oldugunu Nasıl Öğrenebiliriz yardımcı olabilcek Varmii. Çok Önemlidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Teknik olarak plakadan isim bulmak mümkün değil.. Bazı özel meslek sahipleri bunu yapabilir ama, Bu da yasak.. Yani sorgulama için bir sebep bildirmeli.. 2 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 kolay olsa suriyeden beter çatışma çıkardı heralde ülkede, ev basmalar filan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Siz plakanizdan isim soy isim çıkmasını ister miydiniz kolayca Ortada belli bir suç vs gibi bir durum yok ise polis ile irtibata geçmeden zor bir olay Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Sigorta acenteleri ve trafikten kolayca bulunabilir. Madem çok önemli bu kadar. Bir tanıdığınız olmalı yasal değildir 2 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Sigorta acenteleri bile kendi müşterisi değilse isim bilgilerinin tamamını göremeyebilir. Ancak trafikten öğrenilebilir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Trafik şube vermez isim, adres. Ancak kendileri yapar yapılacak bir şey var. İhbarlar değerlendirilir. Ev taşırken kamyon girecek diye bir aracın sahibini bulmamız gerekti, aradım 155'i, sahibini arayıp söylediler, sahibi geldi kaldırdı. Gece 3'te camları açık bir araç gördüm, aradım 155'i, sahibini arayıp bilgilendirdiler. Ama benim cam açık kaldığında kimse beni aratmadı. Ben mi yanlış yapıyorum acaba? Yani, sizi plakadan isim bulamazsınız. Eğer polis değilseniz. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Güneş 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 öyle bir durum olsa kadın sürücülerin başına nasıl ekşirler bu ülkede tahmin bile edemezsin arkadaşların da dediği gibi sadece trafik şubeden edinilebilecek bilgi. vermek isterlerse tabi. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Nedensiz araç sorgulama polis tarafından yapılsa bile sıkıntı, şayet araç her hangi bir olaya karıştıysa ve bir polis sizin ricanız ile sorgulama yaparsa ( tanıdık ) kendi başı ağrır, diyelim sorgulama yaptı sizin için, araç çalıntı, ipotekli, her hangi bir suça karışmış ve aranan bir araç ise sorgulatan / sorgulayan polisin vay haline !!! ama aracın yeri belli ve her hangi olası durumda araç sahibi ve araç alınabilecek durumda ise ve çok hatırınız varsa sorgulayabilirler ... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Sadece isim , soy isim ve memleketi ile... 7 ceddine ulaşılabilir...Ama burada değil... Yorum bağlantısı
Emre Usta 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Keyfi sorgulama yapmaz kimse arac hacizli cikarsa o araci polis el koymak zorunda kalicagi icin kimse meslegini tehlikeye atmak istemez Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 e devletten oluyordu sanırım. e devlet şifrenizle e- devlet kapısından https://www.turkiye.gov.tr/hizmetler Yorum bağlantısı
Emre Usta 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Sadece aracin modeli yili ruhsat tarihi gorulebilir.kime ait oldugu gorulmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts