Sani Gerşon 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 öbür araçla git tekirdağa.. Bununla ne edeceğim? Köşede dursun diye mi aldım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Bor'dan nano teknolojili batarya yapamadıktan sonra bu iş olmaz Bor u bu alanda da kullanmak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 nişantaşında gezip rejeneratif olarak beşiktaşa inip çay içip ortaköyde takılıp geri çıkacaksın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 nişantaşında gezip rejeneratif olarak beşiktaşa inip çay içip ortaköyde takılıp geri çıkacaksın Otoparktan da para almasalar bari. Yarım boy araba. Yoksa olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 (düzenlendi) Otoparktan da para almasalar bari. Yarım boy araba. Yoksa olabilir kafenin önüne bırakırım reklam diye ortaköy otoparkı girdi çıktı 20 TL twizy muhtemelen bazı babaların arasından da geçebilir. kenarda 40 bin liram olsa ve istanbul dışında olsam düşünülebilir. İstanbul'da gerek diğer sürücülerin deli olması gerekse yoğun ve uzun parkurlar otoban şartları o tip aracı imkansız kılıyor. 3. köprü açılınca hepten coşacak. 25 Kasım 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 İnşallah olur. Ama petrol üreten ülkeler bu işe ne kadar izin verirler zaman gösterecek artık. Yoksa sudan bile yakıt üretilebiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 (düzenlendi) ASELSAN, IBM ile Otomobiller için Yeni Nesil Pil Geliştirecek Ar-Ge faaliyetleri kapsamında geliştirilecek Metal-Hava (Metal-Air) Pilleri, mevcut Li-ion pillerine göre, aynı ağırlıkta en az 5 kat daha fazla enerji depolayabilecek. Söz konusu yeni piller, bu niteliği ile elektrikli araçların menzil sorununu tümüyle çözen kritik bir yapıtaşı olacak. Mevcut Li-ion pil teknolojileri ile ancak 160 km (100 mil) gidebilen aile tipi bir binek otomobil, geliştirilecek yeni teknoloji sayesinde en az 800 km (500 mil) mesafeyi alabilecek. Örneğin; dört kişilik bir aileyi taşıyan elektrikli otomobil, tam doldurulmuş bataryası ile İstanbul'dan Kayseri'ye hiç şarj edilmeden ulaşabilecek. Link Ağır sanayiye yine ağır daldık, sonumuz hayrolsun inşallah. Ağır sanayiye yine ağır daldık, sonumuz hayrolsun inşallah. Kesinlikle öyle, böyle durumlarda ya darbe olur yada başka şeyler, darbe olmayacağına göre, sanırım biraz doğu yönüne bakmak yeterince açıklayıcı olur sanırm. 25 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 İnşallah olur. Ama petrol üreten ülkeler bu işe ne kadar izin verirler zaman gösterecek artık. Yoksa sudan bile yakıt üretilebiliyor. sudan nasıl üretiliyor? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Pili yapan kazanır, aslında arabaya değil pile odaklanmak lazım. Tamam sen odaklan yalnız sakın uçağa binme, seyahat etme, devlet izole özel şehir kursun her ihtiyacını gidersin, ömrünün sonuna dek orada yaşa ve istediğin şeye odaklan, sanırım demek istediğimi anladın Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Belki ileride arabaların üzerine yerleştirilecek güneş panelleriyle şarj sorunuda kalmaz hadi hayırlısı... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Belki ileride arabaların üzerine yerleştirilecek güneş panelleriyle şarj sorunuda kalmaz hadi hayırlısı... 2 haftada dolar evet. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 (düzenlendi) 2 haftada dolar evet. Panel geliştirme ne alemde acaba, güneşten su ısıtmada %98 verim alınıyor diye duymuştum, güneş paneli geliştirme işi acaip pahalı ve çok zor ilerleyen bir olaymış, bu konuda son durum nedir Mehmet bey, bilginiz varmı? 25 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Tamam sen odaklan yalnız sakın uçağa binme, seyahat etme, devlet izole özel şehir kursun her ihtiyacını gidersin, ömrünün sonuna dek orada yaşa ve istediğin şeye odaklan, sanırım demek istediğimi anladın Hiç bişey anlamadım. Gel koltukları veryim falan mı demek istedin? Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Haber güzel ama sonuçları göreceğiz. Mert Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Panel geliştirme ne alemde acaba, güneşten su ısıtmada %98 verim alınıyor diye duymuştum, güneş paneli geliştirme işi acaip pahalı ve çok zor ilerleyen bir olaymış, bu konuda son durum nedir Mehmet bey, bilginiz varmı? mercedes fotovoltaik boya üzernde calisiyor. arabanin boyasi ekeltrik üretecek. onun disinda benim evde de kullandigim normal günes panelleri maalesef (normal kullanim icin en verimlilerinden olmakla bereber) hala cok düsük verimle calisiyorlar. ve eski teknoloji paneller bile hala cok pahali Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Bizim komşuda elektrikli bisiklet var. 1 yılda bataryaları öldü, 750 lira istemişler, Ne anladın bu işten dedim, keşke benzinli alsaydım, 20 liralık koyar gezerdim dedi. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 (düzenlendi) sudan nasıl üretiliyor? Japonlar yapmıştı. Sanırım suyu elektrolizle hidrojeni ayrıştırıp yakıt olarak kullanan bir sistemdi. Şimdi buldum kaynağı, http://www.bilgiustam.com/suyla-calisan-araba-japon-sirketinin-buyuk-basarisi/v http://www.milliyet.com.tr/japonlar-sonunda-suyla-calisan-otomobil-uretti-bilim-886642/ 26 Kasım 2014 tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts