İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Amblem

Fuat GÜVEN

Recommended Posts

Suat YAPICI
(düzenlendi)

Fuat bey merhaba çalışmalarınızı çok beğendim bir takım ghia istiyorum mümkünse ödeme işini özelden yazıcam

tarihinde Suat YAPICI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu

bende isterim bu site linki verec3ğinizi söylemişiniz ben göremedim tekrar verirmisiniz kolay gelsin 

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Anahtarlık elimde var focus yazısına gelince yazamadığımız yazı yok. Anahtarlığa focus isterseniz o da olur.

hem Ford hemde focus olarak anahtarlık ve sizin içinde sorun olmayacaksa ayrıca araç için focus ve st olarak ücreti Karşılığı almak isterim
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Suat YAPICI

Fuat bey amblemlerim elime ulaştı çok teşekkür ederim ilginize alakanıza uyguladım çokta güzel oldu sağolun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Güle güle kullanın allah kaza bala vermesin inşallah bide resim koyun da biz de görelim değil mi

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Mondeo yazım tam oturmadı yapışkanı az geldi galiba çift taraflı bant uygulayıp resimleri atıcam tekrar teşekkürler 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Suat YAPICI

gynZaL.jpg

qR3PL3.jpg

9ER2y9.jpg

Resimleri biraz geç attım,Kusura bakmayın fakat güzel oldu.1-2 damla japon ile  yapışkanları biraz güçlendirdim.Mondeo yazısı biraz ağır olduğu için camcıdan karışım yaptırıp onunla yapıştırmak durumunda kaldım.Sonuçlar böyle birkez daha Fuat GÜVEN'e teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Fuat bey kesim yaptığınız malzemenin cinsi ve et kalınlığı nedir? mk3 e taktığım multimedia teybin çevresi için çerçeve konusunda yazmıştım. Maalesef hala ölçüyü almaya fırsatım olmadı. Yaptığınız çalışmalar gerçekten çok güzel. Umarım ben de ölçüyü alıp inox teyp çerçevesini yaptırırım.

Yorum bağlantısı
önder deli

çok yakışmış... Fuat bey'in de ayrıca ellerine sağlık. benimde aracımda herhangi bir amblem yok.. eğer bana da bir takım yaparsa çok memnun olurum.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selim Kılınç

Üst taraflara montaj yapsaydınız keşke hocam pek belli olmamış ford amblemi hizasında sağlı sollu olsaydı yinede güzel çalışma

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selim Kılınç

Fuat bey anahtarlıkta ki deliği koymasan, ve ebatları arabalarımızın ön ve arkasındaki amblemlerin ebatında göre olsa zor mu olur.

aliexpreste gördüm kırmızı mavi beyaz led ışıklandırmalı hemen aklıma o geldi 20Dolar ve üzeri rakamyarda satılıyor.

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Fuat bey anahtarlıkta ki deliği koymasan, ve ebatları arabalarımızın ön ve arkasındaki amblemlerin ebatında göre olsa zor mu olur.

aliexpreste gördüm kırmızı mavi beyaz led ışıklandırmalı hemen aklıma o geldi 20Dolar ve üzeri rakamyarda satılıyor.

olur neden olmasın

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Suat YAPICI

gynZaL.jpg

qR3PL3.jpg

9ER2y9.jpg

Resimleri biraz geç attım,Kusura bakmayın fakat güzel oldu.1-2 damla japon ile  yapışkanları biraz güçlendirdim.Mondeo yazısı biraz ağır olduğu için camcıdan karışım yaptırıp onunla yapıştırmak durumunda kaldım.Sonuçlar böyle birkez daha Fuat GÜVEN'e teşekkür ederim.

YA ARKADAŞ BU KADAR OLMAZ NASIL TENEZZÜL EDİPTE MONDEO YAZISINI ÇALIYORLAR ANLAM VEREMİYORUM SABAH BİR BAKTIM MONDEO YAZISINI BİLDİĞİN SÖKÜP ÇALMIŞLAR BU KADARINADA PES VALLAHA

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...