İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Amblem

Fuat GÜVEN

Recommended Posts

Hami Erışık

bizde yana yana yeni   (   C MAX  ) arıyoruz parçacılar plastigine 100 tl diyorlar.

gerek anahtarlık şeklinde yazılar,gerekse arcın arkasına ablemler ücreti karşılıgında yapılabilir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Devrim Kara

hocam mondeo ve z tech yazısından banada ücret karşılkığı yaparmısın bağajı boyatırken sökmüşler ve bulamadılar :( yardımcı olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Yüceer

Merhaba herkese foruma yeni katiliyorum yeni bir mondeocuyum abi eger munkunse ford anahtarlik ve ztech ve mondeo yazilarindan bende istiyorum

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra buradayım. Bu amblem işi için gerçekten çok talep oldu. Nasip olursa bir hafta sonra ürünü internete koyacağım. sizlere malum sitenin linkini vereceğim. isteyenler oradan alabilir. Öncesinde kendi aracımda nasıl olduğunu gösterir resimleri de paylaşacağım. 

Yanlış anlaşılmasın. Amacım ticaret değil. Bu üründen bir arkadaşa gönderdim 15tl kargo parası tuttu. Malum siteden gönderince 5tl ye gidiyor. Zaten fiyat olarak sadece maliyetini yazacağım.

Farklı yazı ve amblem isteyenlere de yardımcı olmaya çalışacağım. 

tarihinde Fuat GÜVEN tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Kendi aracinizdaki görüntüyü ve ilanı bekliyoruz o zaman

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yüceer

En kisa zamanda resimleri ve ilanini bekliyorum abi emegine saglik :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra buradayım. Bu amblem işi için gerçekten çok talep oldu. Nasip olursa bir hafta sonra ürünü internete koyacağım. sizlere malum sitenin linkini vereceğim. isteyenler oradan alabilir. Öncesinde kendi aracımda nasıl olduğunu gösterir resimleri de paylaşacağım. 

Yanlış anlaşılmasın. Amacım ticaret değil. Bu üründen bir arkadaşa gönderdim 15tl kargo parası tuttu. Malum siteden gönderince 5tl ye gidiyor. Zaten fiyat olarak sadece maliyetini yazacağım.

Farklı yazı ve amblem isteyenlere de yardımcı olmaya çalışacağım. 

Lazerle her şekli kesebiliyoruz diyebilir miyiz ?

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Lazerle her şekli kesebiliyoruz diyebilir miyiz ?

Evet kesebiliyoruz. Farklı amblem talepleri olursa yardımcı olacağım zaten. Sadece bir fotoğraf koymanız yeterli olur. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Fuat GÜVEN

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu canlandırayım istedim. Amblem kesimleri tamam. Şu an itibarı ile polisaj yaptırıyorum. Bir iki güne biter. sonra resimleri yükleyeceğim. İsteyen arkadaşlara duyrulur. 

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu canlandırayım istedim. Amblem kesimleri tamam. Şu an itibarı ile polisaj yaptırıyorum. Bir iki güne biter. sonra resimleri yükleyeceğim. İsteyen arkadaşlara duyrulur. 

Bu akşam bir takım polisajdan aldım. Fotoğrafları paylaşayım dedim. Resim 1 set resmidir. Yalnız ghia veya glx yazısını aracınıza göre göndereceğim . Zetec yazısı 2 adet olacak.

dngnXL.jpg07J7yW.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Fuat bey ortaya bir cevap atip umutlandiriyorsunuz sonra ses yok, ek ders zam haberi gibi oldu amblem isi :) yok mu hala bir gelisme :)

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Amblemler hazır. Öncelikle forum yöneticilerine danıştım ki ticaret bu forumda yasak. Ama gördüğüm örneklere istinaden bu konudan ve yedekparça-aksesuar konusundan yeni konu açarak paylaşım yapacağim.  Bir veya iki gün kadar sabredin lütfen. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Amblemler hazır. Öncelikle forum yöneticilerine danıştım ki ticaret bu forumda yasak. Ama gördüğüm örneklere istinaden bu konudan ve yedekparça-aksesuar konusundan yeni konu açarak paylaşım yapacağim. Bir veya iki gün kadar sabredin lütfen.

Fuat bey açtığınız konunun kararını bekleyiniz.
Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Değerli arkadaşlar. gittigidiyor sitesinde amblemler için ilan açtım. İsteyenler oradan alabilir. Aracınıza uygun olanı tercih ediniz. Çünkü fazla adet elimde yok. Tamamı kendi imalatım ve el emeğimdir.ilan numaraları:

gittigidiyorda ilan açıldı.

mondeo ghia amblem seti (#160155196)

mondeo GLX amblem seti (#160156068)

yedek parça ilanlar bölümünde de konu açılmıştır.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
Celalettin Süğürtin

Evet tamamı kendi imalatım. Kolay aslında çizimi yapıp lazer kesim yapıyoruz. Sonra polisaj işlemi yapılıyor ve işlem tamam.

unutmadan ben sadece kendime yaparak sizlere göstermek amacında değilim. Mesela anahtarlıktan 10 adet yapmıştım. Ford kullanan eşe dosta dağıttım bunları.

Sizlere de isteğiniz olursa bu ve benzeri şeyleri yaparak ulaştırmak isterim.

Fuat bey, mk3 mondime multimedia takmış ve burada paylaşmıştım. Çevresine de 0.5 cm kalınlığında lastikten çerçeve yapmıştım. Sorum şu: yapmış olduğum lastik çerçevenin ölçülerini size yollasam krom olanını yapabilir miyiz? Selamlar
Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Fuat bey, mk3 mondime multimedia takmış ve burada paylaşmıştım. Çevresine de 0.5 cm kalınlığında lastikten çerçeve yapmıştım. Sorum şu: yapmış olduğum lastik çerçevenin ölçülerini size yollasam krom olanını yapabilir miyiz? Selamlar

Siz ölçüleri fotoğrafla beraber yollayın bakalım neler yapabiliriz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Anahtatlık ve focus Yazısı yazıyormusunuz?

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Anahtarlık elimde var focus yazısına gelince yazamadığımız yazı yok. Anahtarlığa focus isterseniz o da olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...