İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Amblem

Fuat GÜVEN

Recommended Posts

Fuat GÜVEN

merhabalar

aşağıda resimleri bulunan amblemleri lazerde krom malzemeden keserek aracıma yapıştırmayı düşünüyorum. sizlerinde önereceğiniz şeyler olursa gerçekleştirebiliriz. yorumlarınızı bekliyorum. gLdzz3.jpg

Aşağıdaki resim de lazerde kesilmiş anahtarlık örneği. Tabi amblemlerde yazı olacak. Anahtarlıkta ise yazı boşaltılmış.

kY43rW.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

keşke kendi yapsada metal focus yazılı anahtarlık yapsada alsak :biggrin:

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Evet tamamı kendi imalatım.  Kolay aslında çizimi yapıp lazer kesim yapıyoruz. Sonra polisaj işlemi yapılıyor ve işlem tamam.

unutmadan ben sadece kendime yaparak sizlere göstermek amacında değilim.  Mesela anahtarlıktan 10 adet yapmıştım. Ford kullanan eşe dosta dağıttım bunları. 

Sizlere de isteğiniz olursa bu ve benzeri şeyleri yaparak ulaştırmak isterim.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

merhabalar

aşağıda resimleri bulunan amblemleri lazerde krom malzemeden keserek aracıma yapıştırmayı düşünüyorum. sizlerinde önereceğiniz şeyler olursa gerçekleştirebiliriz. yorumlarınızı bekliyorum. gLdzz3.jpg

Aşağıdaki resim de lazerde kesilmiş anahtarlık örneği. Tabi amblemlerde yazı olacak. Anahtarlıkta ise yazı boşaltılmış.

kY43rW.jpg

güzel olmuş bende mondeoma istiyorum bunlardan :)

Yorum bağlantısı
Osman Kara

Sitenin Ford Club Türkiye simgesinin anahtarlığını yapıp maliyeti ile üyelere dağıtmıyoruz   

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

arkadaşlar istekleriniz beni memnun etti. herkese ulaştırmak isterim fakat maliyeti ne olur bilemeyeceğim. hani anahtarlık bişey değil canınız sağ olsun para mühim değil de herkese tek tek ulaştırmak zor iş. kargo falan. ama belli kişilere toptan göndererek dağıtımı yapılabilir.

örneğin "ankaradaki arkadaşlara kaç kişi ise (misal 12kişi) hepsini bir kutuya koyarak bir arkadaşın adına gönderebilirim. artık gerisini aralarında hallederler"gibi.

yani ürün maliyeti 3-5 tl  ama kargo vb. 10-15 tl tutar. bunu düşünün derim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Çok güzel çalışma eline sağlık. Eğer focus yada st olarak anahtarlık yapma ımkanınız varsa ben isterim almayı[emoji106][emoji106]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

Çok güzel çalışma elinize sağlık.

Fiesta için anahtarlık & amblem tarzı şeyler yaparsanız Istanbul ekibine benide yazabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

arkadaşlar istekleriniz beni memnun etti. herkese ulaştırmak isterim fakat maliyeti ne olur bilemeyeceğim. hani anahtarlık bişey değil canınız sağ olsun para mühim değil de herkese tek tek ulaştırmak zor iş. kargo falan. ama belli kişilere toptan göndererek dağıtımı yapılabilir.

örneğin "ankaradaki arkadaşlara kaç kişi ise (misal 12kişi) hepsini bir kutuya koyarak bir arkadaşın adına gönderebilirim. artık gerisini aralarında hallederler"gibi.

Konu bir anda yön değiştirmiş valla :D

Yine de sizden Allah razı olsun, bu kadar insan için gerekirse yaparım diyebiliyorsanız bence büyük özveri.

Konuya dönecek olursak yazılar gayet güzel ama İngilizce de küçük ı harfi olmuyor, Ghıa yazısını Ghia şeklinde yazmanız daha uygun olur demekten başka önerebileceğim birşey yok. Herşey gönlünüzce olsun..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Konu bir anda yön değiştirmiş valla :D

Yine de sizden Allah razı olsun, bu kadar insan için gerekirse yaparım diyebiliyorsanız bence büyük özveri.

Konuya dönecek olursak yazılar gayet güzel ama İngilizce de küçük ı harfi olmuyor, Ghıa yazısını Ghia şeklinde yazmanız daha uygun olur demekten başka önerebileceğim birşey yok. Herşey gönlünüzce olsun..

haklısınız  i harfinin üzerine nokta koymak lazım. hemen hallederek bir takım yapayım nasıl olacak bir görelim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:wub: ama ben isterim o yazıdan 16V zetec ve mondeo nasıl yaparız harikaaaa hem de el emeği hem de forumdan tüylerim dilkildi

Yorum bağlantısı

Her yerde didik didik orjinal mondeo yazisi ararken bu konuyu nasil gormemisim :( Fuat bey ben Ordunun bir ilcesindeyim ve bildigim kadariyla baska mondici yok. Bana bu takimdan yapip g oo nderirseniz cok makbule gececek. Ucret karsiligi tabi ki, onceki sahibinin kocaman harflerle yazdirdigi cirkin mondeo yazisi sokemedim. Var midir imkaniniz?

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN

Her yerde didik didik orjinal mondeo yazisi ararken bu konuyu nasil gormemisim :( Fuat bey ben Ordunun bir ilcesindeyim ve bildigim kadariyla baska mondici yok. Bana bu takimdan yapip g oo nderirseniz cok makbule gececek. Ucret karsiligi tabi ki, onceki sahibinin kocaman harflerle yazdirdigi cirkin mondeo yazisi sokemedim. Var midir imkaniniz?

tabiki imkanım var. hatta resimde gördüğün setten 4 takım yaptım. duruyorlar öyle. Bir şekilde diyolağa geçelim, adresi gönderin ileteyim size.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

tabiki imkanım var. hatta resimde gördüğün setten 4 takım yaptım. duruyorlar öyle. Bir şekilde diyolağa geçelim, adresi gönderin ileteyim size.

Cok sevindim cok tesekkur ederim hocam, ozelden gerekli bilgileri gonderdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...